Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matie89
    07. Listopad 2017. 16:48

Joj Anja bas mi je zao sto prolazis kroz sve to, nadam se da ces brzo ozdraviti. A sto se tice mlijeka I tvrdih sisa, i moje su prestale biti tvrde ujutro. Osjetim da ima mlijeka u njima ali su mekse. Mozda je to u redu za ovo vrijeme (mi smo tu negdje). Nadam se da dobro vaganje prodje. 
    Evababy ne brini za neofen, samo prati upute lijeka, mozes piti koliko god cesto kazu u uputstvima I ne opterecivat se s tim. Nadam se da ce proci brzo, ibuprofen je anti inflammatory, trebala bi spasti upala brzo (iako je naravno bolje da odes kod zubara cim mognes). 

• evabeba
    07. Listopad 2017. 16:58

Budem,tnx Matie89😊

Nella1211
    07. Listopad 2017. 17:07

Za cirenje mlika..mislin da vise curi kad su tako cike na slobodi..znaci ja san jedan dan pokusala jer obozavan bit bez grudnjaka.. uzas..samo je cirilo stalno.. a znam i kad zene zele prestat dojit..da se preporuca jako cvrsti uski grudnjaci .. joj cure koje ste bolesne  zelin van sta prije da ozdravite

A.M

Ninche9
    07. Listopad 2017. 21:06

I mojem malcu je poremecen ritam spavanja.mislila sam da imamo nekakav skok jer se zna budit pred jutro i samo par minuta cicat ili par puta povuce i zaspi. Ali vani je mjesec pun i prekjucer je puhalo jugo.mislim sa i djeca osjete promjene.

LlamaFace
    07. Listopad 2017. 21:41

Nella1211

Za cirenje mlika..mislin da vise curi kad su tako cike na slobodi..znaci ja san jedan dan pokusala jer obozavan bit bez grudnjaka.. uzas..samo je cirilo stalno.. a znam i kad zene zele prestat dojit..da se preporuca jako cvrsti uski grudnjaci .. joj cure koje ste bolesne zelin van sta prije da ozdravite

Jaaaooo,sad mi se cini da sam si mozda sama navukla te kvrge jer sam pocela nosit minimizer koji me fino stisne da mi ne letaju sise pod pazuhe 🤔😌

• gala_28
    07. Listopad 2017. 21:52

Tena1203

Gala ako te tjesi apsolutno imam isti problem kao ti sa curenjem mlijeka, do rijeci! Cak i ovo da mi je mama rekla kad rodim da ce narasti a one sad uz svo to mlijeko su jadna dvojka!;)

Šta je sa tim mamama? :D
    Mojoj nije jasno ni kako imam tako puno mlijeka i male cice. Ona mene nije uspjela dojiti pa još vjeruje u onu babsku priču da veličina ima veze sa mlijekom. Joj joj.

Jaaao, mi danas imamo napokon malo mirniji dan nakon skoro dva tjedna. Svaki, ali baš svaki dan smo vodili bitku sa tim vjetrovima i probavom. Uvijek od negdje 4 popodne pa do 8-9 navečer barem. Par dana je bilo za poludjeti. Evo sad spava na našem bračnom krevetu, cijeli se izvalio, i tako većinu večeri. Čini mi se da je stvar u navlaci za pokrivač, neki svilenkasti saten. Jučer sam ga prvi put slučajno dojila na tom pokrivaču i poslije je bio bolje volje. Danas smo imali goste, poslije cicali i samo je ostao spavati. Par puta je zaplakao i onda prdnuo samo, milina. Koji je to mali princ. Sateen!
    Kako to mislite da nešto pukne na ruci nakon tog cjepiva? Nas to tek čeka, već me strah.

• gala_28
    07. Listopad 2017. 21:54

LlamaFace

Nella1211

Za cirenje mlika..mislin da vise curi kad su tako cike na slobodi..znaci ja san jedan dan pokusala jer obozavan bit bez grudnjaka.. uzas..samo je cirilo stalno.. a znam i kad zene zele prestat dojit..da se preporuca jako cvrsti uski grudnjaci .. joj cure koje ste bolesne zelin van sta prije da ozdravite

Jaaaooo,sad mi se cini da sam si mozda sama navukla te kvrge jer sam pocela nosit minimizer koji me fino stisne da mi ne letaju sise pod pazuhe 🤔😌

Ne boli te kad nosiš? Mene zna smetati i običan grudnjak za dojilje a uzela sam si malo komotniji. Ma te grudi su najzeznutiji dio tijela. To mi je sad tek jasno. Osjetljivo za popizditi, curi, pa ragade, kvrge, soor, 100 potencijalnih katastrofa. 

LlamaFace
    07. Listopad 2017. 22:36

gala_28

Ne boli te kad nosiš? Mene zna smetati i običan grudnjak za dojilje a uzela sam si malo komotniji. Ma te grudi su najzeznutiji dio tijela. To mi je sad tek jasno. Osjetljivo za popizditi, curi, pa ragade, kvrge, soor, 100 potencijalnih katastrofa.

Ne boli me VISE 😅 prvih mjesec dana sam se morala tusirat s najblazim mlazom jer ako bi mi voda slucajno presla preko bradavice suze su mi isle na oci.a sad nosim ovaj stiskavac zato sto sam i inace bila solidna trojka s tendencijama na cetvorku a sad su mi ogromne,ono,karikatura ogromne i kad god se pomaknem pokrenem mini tsunami u tom predjelu 😎 sto se tice ovog s cjepivom,vidjet ces kad se bude malo zagnojilo i onda ce puknuti i sasusiti se,no biggie,brzo se to sve izdogadja,zato nam i ostane taj oziljak

MalaRuzica
    07. Listopad 2017. 23:24

gala_28

Tena1203

Gala ako te tjesi apsolutno imam isti problem kao ti sa curenjem mlijeka, do rijeci! Cak i ovo da mi je mama rekla kad rodim da ce narasti a one sad uz svo to mlijeko su jadna dvojka!;)

Šta je sa tim mamama? :D
    Mojoj nije jasno ni kako imam tako puno mlijeka i male cice. Ona mene nije uspjela dojiti pa još vjeruje u onu babsku priču da veličina ima veze sa mlijekom. Joj joj.

Jaaao, mi danas imamo napokon malo mirniji dan nakon skoro dva tjedna. Svaki, ali baš svaki dan smo vodili bitku sa tim vjetrovima i probavom. Uvijek od negdje 4 popodne pa do 8-9 navečer barem. Par dana je bilo za poludjeti. Evo sad spava na našem bračnom krevetu, cijeli se izvalio, i tako većinu večeri. Čini mi se da je stvar u navlaci za pokrivač, neki svilenkasti saten. Jučer sam ga prvi put slučajno dojila na tom pokrivaču i poslije je bio bolje volje. Danas smo imali goste, poslije cicali i samo je ostao spavati. Par puta je zaplakao i onda prdnuo samo, milina. Koji je to mali princ. Sateen!
    Kako to mislite da nešto pukne na ruci nakon tog cjepiva? Nas to tek čeka, već me strah.

Zna decko sta je dobro 😀.
    To je jos od onog cijepiva u bolnici.Nama je evo danas vec treci puta puklo i opet je jako plakao i curio je gnoj i malo sukrvice.Njemu je to bas veliko i nikako da zaraste.
    Da i ja sam primjetila da mi uske stvari smetaju, danas sam probavala svoju koznu jaknu i onak ju naknap zakopcam ali se cice odmah pobunile i postale tvrde.
    Cure brzo ozdravite 😀

• gala_28
    08. Listopad 2017. 08:05

Cjepivo iz bolnice? Mom se baš ništa ne događa na tom mjestu. Kao da nije ni dobio. Jel to normalno?
    Ovo sa mlazom vode kod mene je još aktualno čak. Nikako da malo očvrsnu te bradavice. Ali već tjedan dana me ne boli kad počne cicati i napravi vakuum. To sam skužila neki dan. Odjednom ne moram stiskati zube na početku podoja. Prije sam prije svakog stisnula na te prve 3-4 sekunde dok ne prođe. 
    Sad razmaženko spava pored tate, uobičajeno na madracu i povremeno gunđa u snu, nije to to kao kad je na pokrivaču. Ne mogu vjerovati da osjeti toliku razliku. Neću ga sada namještati da ga totalno ne razbudim jer ovo je onih sat vremena u danu što imam za sebe. Preživjet će madrac (koji je najudobniji za koji znam) i plahtu.
    Mislim da smo nagrabusili kad krene ovako izmišljati i sa ostalim stvarima.
    Koliko vaši kakaju?
    Mi smo jutros oko 7 nakon 24 sata, baš se napinjao i glasao kao odrasli čovjek. Poslije kakanja se ozario kao sunce haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.