Cure nakon podoja lijeva dojka mi je odjednom postala tvrda i osjetim grudvice na gornjoj strani,😯poslije toga sam davala malome da doji i masirala ali ne prolazi, i cudno mi je sto se to desilo nakon dojenja.Bojim se da ne dodje do mastitisa. Da li se nekome desilo slicno?
Na grudima ne smije biti nikakvih kvrga. Kvrge obično znače zastoj mlijeka. Ako su tvrde, masirati pod toplom vodom, stavljati obloge. Ili probati izdojiti.
Violeta moj je imao istu stvar, ocistilo se jedino redovitim kupanjem s mustela samponom protiv tjemenice i redovitim mazanjem aderma kremom koja je jako masna. Sigurma sam da je to tjemenica i nemoras ici u bolnicu.
Kupi aderma kremu za lice i tijelo. S tim mozes bebi mazat cijelo tijelo i lice. Cak i ako u kosi ima. Tako sam ja i sve je proslo za cc 5 dana. Nakon svakog kupanja je naocigled bilo bolje.
Violeta moj je imao istu stvar, ocistilo se jedino redovitim kupanjem s mustela samponom protiv tjemenice i redovitim mazanjem aderma kremom koja je jako masna. Sigurma sam da je to tjemenica i nemoras ici u bolnicu.
Super pedijatra ima koji to nije znao prepoznati -.-"
Cure kako ste danas?
Eliza napokon zaspala, budna jutros of 6ipo. Ne znam kako je to uopce moguce. Stalno bi gledala okolo, iako joj se spava.
Je li vama dan bolji? :)
Matie moja zna bit budna cijeli dan, zadrijema na 5-10 min par puta tjekom dana i to je to. Ni ja ne kuzim kako je to moguće. Mada dosta puta kad hoće spavat ne moze zbog starijeg hahara -.-
Jedva cekam da mi stigne nosiljka sljedeci tjedan.. A dobit cu i elasticnu na posudbu :)
Moj ima fazu da se nece vozit u kolicima, ali danas evo odvalili 6-7 km s nosiljkom. Bas sam sretna, ne mogu cijeli dan biti doma. Obavili i ljekarnu i kaufland. Napokon sam Ofnice dobila pedijatra na telefon i prepisal mi je kapi.
Nama je danas uzasan dan. Jan bi se samo nosio. Zaspi na rukama i cim ga stavim u kinderbet odmah place.
I ja mislim da je tjemenica. Moja kolegica prepoznala u kosi dok nije vidjela na obrvama... Tako da mislim da je to
Sortiraj odgovore
Najstariji