Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    08. Listopad 2017. 09:01

gala_28

Cjepivo iz bolnice? Mom se baš ništa ne događa na tom mjestu. Kao da nije ni dobio. Jel to normalno?
    Ovo sa mlazom vode kod mene je još aktualno čak. Nikako da malo očvrsnu te bradavice. Ali već tjedan dana me ne boli kad počne cicati i napravi vakuum. To sam skužila neki dan. Odjednom ne moram stiskati zube na početku podoja. Prije sam prije svakog stisnula na te prve 3-4 sekunde dok ne prođe.
    Sad razmaženko spava pored tate, uobičajeno na madracu i povremeno gunđa u snu, nije to to kao kad je na pokrivaču. Ne mogu vjerovati da osjeti toliku razliku. Neću ga sada namještati da ga totalno ne razbudim jer ovo je onih sat vremena u danu što imam za sebe. Preživjet će madrac (koji je najudobniji za koji znam) i plahtu.
    Mislim da smo nagrabusili kad krene ovako izmišljati i sa ostalim stvarima.
    Koliko vaši kakaju?
    Mi smo jutros oko 7 nakon 24 sata, baš se napinjao i glasao kao odrasli čovjek. Poslije kakanja se ozario kao sunce haha

Mom se isto jako dugo nije nista vidjelo na rucici a onda je u roku od tjedan dana iskocila kvrzica,zagnojila se i pukla,stvarno kao da nije ni primijetio.a bradavice ce ti sad postajat sve manje osjetljive,ja nisam ni skuzila kad se dogodio taj prijelaz od stiskanja zubi na pocetku podoja do tog da vise ne boli ni najmanje.

Nella1211
    08. Listopad 2017. 09:12

Moja nikad nije reagirala na to cjepivo na rukici...al nikako da se makne to crvenilo i lagana sasusena kozica..al u nje je jako malo...ja san znala to lagano i rukom pipipkat da vidin bas jel boli .nikad nista...

A.M

• evabeba
    08. Listopad 2017. 10:58

Jel se vama beba koci kad je presvlacite? Ne znam kako da objasnim,onako sav se stisne,pa mu ne mogu lijepo namjestit pelenu dok se ne opusti. I kad ga kupamo tako cvrsto drzi savijene rucice u laktovima da ih tesko mogu ispraviti da bi oprala one prijelaze. Ne znam jel to ok za tako malu bebu. Danas smo 2 mj.

Charmed
    08. Listopad 2017. 11:07

evabeba

Jel se vama beba koci kad je presvlacite? Ne znam kako da objasnim,onako sav se stisne,pa mu ne mogu lijepo namjestit pelenu dok se ne opusti. I kad ga kupamo tako cvrsto drzi savijene rucice u laktovima da ih tesko mogu ispraviti da bi oprala one prijelaze. Ne znam jel to ok za tako malu bebu. Danas smo 2 mj.

Ako pedijatar nije utvrdio hipertoniju onda nema brige. Glavno da nije non stop zgrčen.

LlamaFace
    08. Listopad 2017. 11:23

evabeba

Nama se od pocetka tako stisne kad mu mijenjamo pelenu,iako meni ne toliko koliko muzu pa uvijek komentira kak njemu to namjerno radi 😂 mislim da je to normalno,pa i kad mu mazem kremu po tijelu i stisnem bedra uvijek ispruzi i ukoci nozice,kao da je u pitanju neki reflex 😁

• Tena1203
    08. Listopad 2017. 12:56

I moj se isto tako koci kod presvlacenja, ako nije pedijatar spominjao hipertoniju mislim da je to normlano, kak Charmed kaze.. nego jedno glupo pitanje (iako su nas u skoli ucili da takvih nema heheh), vi cure koje dojite preko sesirica, jel mislite da se beba naguta vise zraka tako dojeci? Nije da imam puno izbora ali ne znam dal je njemu stalno pod vakumom tak sesiric ili mu tu i tamo udje novi zrak.. bas me opterecuje tak sesiric..

• Tena1203
    08. Listopad 2017. 12:57

*taj

Matie89
    08. Listopad 2017. 13:04

Tena1203

I moj se isto tako koci kod presvlacenja, ako nije pedijatar spominjao hipertoniju mislim da je to normlano, kak Charmed kaze.. nego jedno glupo pitanje (iako su nas u skoli ucili da takvih nema heheh), vi cure koje dojite preko sesirica, jel mislite da se beba naguta vise zraka tako dojeci? Nije da imam puno izbora ali ne znam dal je njemu stalno pod vakumom tak sesiric ili mu tu i tamo udje novi zrak.. bas me opterecuje tak sesiric..

I ja se time opterecujem puno :( ja sam cak I prilicno uvjerena da se zbog njih naguta zraka vise, I da zato Ima grcice :(
    Jeste probali bez njih? Mi smo poceli ici u savjetovaliste za dojenje u baruna filipovica za to, pa pokusavamo dojiti bez njih.

• Tena1203
    08. Listopad 2017. 13:19

Meni hoce uloviti i lijepo cica bez kad cice nisu pretvrde od mlijeka( sto je rijetko obzirom na hiperlaktaciju) i kad nije prenervozan od gladi... imam dosta uvucene bradavice..budem se raspitala u Baruns Filipovica, to mi je bas na kvartu tak da super, hvala!

• Kiara19
    08. Listopad 2017. 16:36

I nas se grci kod presvlacenja i kod kupanja. I stisne jako sakice. Nego jel se vama bebaci trzaju? Jan se ponekad trza kad tone u san, najcesce nakon placa. I ponekad u snu okrece ocima i vide mu se bjeloocnice. Ne znam jel to normalno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.