Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • evabeba
    07. Listopad 2017. 11:02

Matie89, bas ti hvala sto si napisala ovo za lijekove,odmah mi je lakse,cijelo vrijeme se grizem jer sam popila dva neofena u razmaku od 6 sati,nisam mogla vise izdrzati zubobolju😞.

LlamaFace
    07. Listopad 2017. 11:16

MalaRuzica

LlamaFace

cure,ak se sjećate,kak su vam klinci spavali nakon prve doze 6 u 1 cjepiva?mi smo se tek prije 4 dana cijepili zbog bolnice i godišnjeg doktorice i i mali mi sad već 4 dana partija po noći,budi se,plače,totalno je poremetio ritam.i sisanje je totalno isprevrtao pa mi se sad opet prepune i tijekom dana uz novi dodatak kvrga koje me baš bole.krepana sam i sve me boli

Moj je spavao normalno i samo je treci dan bio malo nervozniji.Ali zato je plako kao nikada kada mu je puklo ono na ruci od cijepiva u bolnici.
    Moj je nocas drugu noc za redom prespavao 8 sati u komadu tako da je ujutro bila poplava u krevetu, preko dana mi se ne prepune ali znaju curiti pa ja stalno imam jastucice a i vide se bradavice preko tih sirotih grudnjaka.

hm,kak svi reagiraju drugačije..moj nije ni skontao to na ruci,tj nije bilo nikakvih problema kad je puklo 

• Tena1203
    07. Listopad 2017. 11:53

Evabeba, neka si popila, sigurno nece smetati za dojenje, ne bi onda doktori u bolnici to davali rodiljama.. a i bolje da si se spasila te zubobolje, bar mozes normalnije funkcionirati i brinuti se za svoju bebicu.. pozdrav..:)

• evabeba
    07. Listopad 2017. 12:48

Hvala ti,Tena1203, al nazalost jos se nisam rijesila,upala je bas jaka,pa sad grgljam sa cajem od kadulje iako cu opet morati popiti neofen,samo odgađam,uh😞

Eloa
    07. Listopad 2017. 13:33

Liamaface, što se tiče cjepiva i sna, moj je do prve doze 6u1 spavao popodne od cca 13h do 17h bez problema, buđenja , cendranja u snu i sl. Od idućeg dana od kad smo se cjepili ko da si prerezao, popodnevni san se isprekida, budi se stalno i nešto govori, i spava kojih 2h...sad dal je do tog neznam, al fala bogu po noći je ok, osim evo ovih dana s "punim mjesecom"...

LlamaFace
    07. Listopad 2017. 14:41

pa sad kad gledam,i on je taj dan baš dosta spavao a inače po danu spava dva-tri puta po pol sata,al noći su nam baš katastrofa,bed mi je što se rasplače jako svaki put kad se probudi a inače ne plače uopće  možda je stvarno do punog mjeseca

07. Listopad 2017. 14:58

Llamaface, mislim da ti nije do cijepiva... meni je isto mali trenutno nemirniji po noci, poceo je i plakati kad se probudi. Rastu pa ti se poklopilo. Mozda je i regresija spavanja, zubi, motoricki razvoj... svima su nam klinci ru negdje.

• Anjaaa
    07. Listopad 2017. 16:02

Ja sam od ponedjeljka u banani, pokupila neku crijevnu virozu i povracanje, proljev, temperatura 38.. Bila sam dehidrirala zbog nemogucnosti da popijem kap vode a ne povratim. Bila mi je i hitna doma koliko mi je bilo lose.. Jos se nisam oporavila, tek polako dolazim k sebi. Cini mi se da mi se i smanjila kolicina mlijeka nakon ovog, nista cudno :( mala ima 4 kg i dobro napreduje ali pelene su manje mokre i sise mi vise nisu onako tvrde ujutro.. Bas se brinem. Zvat cu patronaznu iduci tj da ju dođe vagnut

Charmed
    07. Listopad 2017. 16:35

nelica_4

cure kakve ste po pitanju kupovanja skupih igracaka?mi kupili daljinski Fisher Price i super joj je,smije se i tipka po njemu…E sad za Bozic planiramo uzet i seku sveznalicu…pa dal je ima ko i dal se isplati?

Baš za tu igračku mi je frendica koja je dječji psiholog rekla da nije ok da igračka zamijeni roditelja koji objašnjava djetetu što je što. 

Nama se isto u zadnjih par dana poremetio san u komadu. Sad se počela buditi 1 po noći...

LlamaFace
    07. Listopad 2017. 16:36

Lagertha

Llamaface, mislim da ti nije do cijepiva… meni je isto mali trenutno nemirniji po noci, poceo je i plakati kad se probudi. Rastu pa ti se poklopilo. Mozda je i regresija spavanja, zubi, motoricki razvoj… svima su nam klinci ru negdje.

Moguce,cini mi se kao da ga je spopalo sve odjednom 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.