Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    12. Lipanj 2017. 15:06

Hej,cure,mislim da ni curka ne zna kaj hoce...Ha ha...Hvala vam puno na odgovorima!Muz uzeo Aventove-njemu nisu rekli da vel ide prema velicini bebinih usta!Bila je patronazna,ok zenskica!Doci ce u petak jos  jednom,s vagom,a onda ide na go!Oko 12 mi je malicka po pola sata dobila obje cice!Uspjele smo namjestit i bas je gustala!Ja sva sretna!!SJos pricam sa sestro da joj se da ad samo ako ce bas vristat-stai je naravno!Sad  sam zapamtila kak ju treba primit i stavit njij u usta!Ali....Probudila se oko 14 vristeci,ja odma probala na cicu!Jednu,drugu pa nece i tako desetak puta!Napravim joj adaptirano,jede na rate!Sad opet spava na meni,ali nemirno!Ko da je polubudna....Jel rano za nekakve grcice?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Lipanj 2017. 20:16

Cure,kako se vi osjecate?Ja sam nekako placljiva!Zatvorena u 4 zida vec danima,mukes tim dojenjem,muz je doma pa izlazi sa djecom-sad su kod mojih na kupanju!Ja ostanem doma sa bebom -jos  ne planiram s njom van!I nervozna sam-skuzila sam da sam vikala na malog i kad nije trebalo!Sad mi je zao,evo sad placem!A nemam raxlog za to!Svi su zdravi,muz mi pomaze doma-sto nije nikad!Nije se dogodilo nista sto nisam ocekivala!Naprotiv,znala sam da ce biti tako pa ipak dramim...Pa sam gladna,a stalno mozgam sta smijem,sta ne zbog dojenja!Valjda ce proci kad malo izadjem!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

12. Lipanj 2017. 20:31

Mamika znam kako ti je. Ja sam bila isto dosta tuzna, ne cijelo vrijeme ali me kroz dan znalo uhvatit da bi samo odjednom pocela plakat a muz je tjesio. Iz istog razloga sto sam bila zatvorena u stanu. Muz je isao i na posao i u trgovinu a ja onak nisam vidjela sunca tjednima i to me strasno deprimiralo. Onda je muz jedno jutro dok sam ja  podojila malog i malo zaspala spremio malog probudio me da se ja spremim i odveo nas na kavu. Preporodila sam se. Sad kako idemo cesce van super sam :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Nella1211
    12. Lipanj 2017. 21:11

mamika3

Cure,kako se vi osjecate?Ja sam nekako placljiva!Zatvorena u 4 zida vec danima,mukes tim dojenjem,muz je doma pa izlazi sa djecom-sad su kod mojih na kupanju!Ja ostanem doma sa bebom -jos ne planiram s njom van!I nervozna sam-skuzila sam da sam vikala na malog i kad nije trebalo!Sad mi je zao,evo sad placem!A nemam raxlog za to!Svi su zdravi,muz mi pomaze doma-sto nije nikad!Nije se dogodilo nista sto nisam ocekivala!Naprotiv,znala sam da ce biti tako pa ipak dramim…Pa sam gladna,a stalno mozgam sta smijem,sta ne zbog dojenja!Valjda ce proci kad malo izadjem!

Ja sam isto placljiva.. bas bas punoo.. vec 9 dan prolazi da sam u lezecem polozaju.. malo prosetam po stanu i to je to.. ubija me ovaj rez.  Bas san sj..😏

A.M

Ninche9
    12. Lipanj 2017. 22:43

Ja sam danas dobro, ali bila sam osjecajna nakon poroda.. i jucer sam plakala na foresta gumpa 

Eloa
    12. Lipanj 2017. 23:02

Sad ste me malo utjesile. 
    Ja mislila da jedina placem, evo danas sam suze ronila u klaicevoj kad su mi Jana izmaltretirali dvaputa stavljanjem katetera, raznoraznim ubodima zbog vadenjabkrvi i postavljanjem branile da bi mi ga na kraju uzeli zbog zutice, do ko zna kad... I inace rado sisa, a navecer vise nije imao snage,samo je plakao i nije htio papati,pa su sestre mi rekle da se izdajam i nosim mlijeko.. Ubio me ovaj dan u pojam, i onda se muz cudi kak sad placem, da nebi smjela radi mlijeka itd.itd...
    Sve nas peru jos hormoni, a evo mene jos i dodatne stresne situacije..samo se nadam da necu ostat bez mlijeka zbog tog.. :(

13. Lipanj 2017. 07:55

I ja placem... mozda je to i od umora. Dojenje, nespavananje, uzrujavanje, bol... Mi smo jucer islo opet kod doktora zbog pupka i unutra bila bolesna curica s tockicama po licu, a dosli smo u vrijeme predvidjeno za zdravu djecu. 

Mamicaaa
    13. Lipanj 2017. 12:59

Ja isto placem kao kisna godina..danas se bolje osjecam jer sam se uspjela i naspavati..jucer je malisa svakih 30-45min trazio cicu i tako cijeli dan, a poslije svakog podoja zaspe na 10min, al preko noci je bio dobar..papao je oko 21 i spavao oko 5h onda sam ga budila da papa i to jedva da se probudio hah pa je papao i spavao oko 3h pa je opet papao i spavao 3h..probudio se oko 9 i od tad je opet mali prozdrljivac samo bi cicao, a nebi spavao 😂 od 9 do 12:30 je papao vec 4x i to po pola sata, sad spava vec 30min wuhuu 🤗
    Jesu i vase bebice tako budne ili to samo moj bebac zeza?

Nella1211
    13. Lipanj 2017. 13:18

Ja san negdi citala..al davno u trudnoci da bebe imaju skok u razvoju 3. 6. I 9. Dan i isto tako 3. 6. I 9. Misec.. po mojoj se to cini mi se pokazalo.. 3. Dan kad smo izlazili iz bolnice je bila uhh.. bas je malo spavala.. al ja san to prepisivala sok izlazak iz bolnice.. cjepili su je vadili krv taj dan.. babe dide se slikavale .. tako da je bila zbicana cila.. onda je do 6. Dana spavala 3 sata jela i spavala 3 sata.. nekad bi se probudila nakon krace al rijetko..i opet sve super do jucer.. jucer san toliko energije izgubila..svakih sat vremena sisa.. a u meduvremene kao dok spava.. svako 10minuta probudi se zaplace da se zna da je tu.. dok ja ili M kazemo nesto nastavi spavat.. tako da eto mozda nekome olaksa sama pomisao da su to ti neki dani.. ja se tjesim tako..😥🤗😇

A.M

13. Lipanj 2017. 13:39

Nella, mislim da je i 3,6 i 9 tjedan isto skok...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.