Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    03. Listopad 2017. 14:37

nella, mene ništa ne boli :/ kaj se tiče te kosti ;)

• gala_28
    03. Listopad 2017. 14:59

Matie89

Mi bebicu kupamo s par kapi maslinovog ulja, I to je to za sada.
    Iako, da se pohvalim, prvi put kad smo je kupali sam stavila malo vise "kapi", danima je masna bila, I kosa I ona, nismo to mogli isprati :D

Cure, imam pitanje u vezi bracnih duznosti, pogotovo za vas koje ste rezane. Kada, kako, koliko bolno? Rezana sam, ne znam koliko savova (pretpostavljam puno zbog vakuuma), ne boli me vise. I meni je suludo, ali od kad sam izasla iz rodilista jedva cekam skociti na muza

Ja bih se taman mogla vratiti seksualnom životu ali sva sam zblokirana jer me strah :D curkalo mi je dolje točno mjesec dana (skoro do u dan), ginić je taman tad rekao da je sve dolje ok ali ne znam baš da ću se okuražiti uskoro...bih ja jako rado ali evo već dva puta kad smo došli do tog ključnog momenta, odgodila sam. Za vrijeme trudnoće sam tek pred kraj osjećala neki libido, no tad sam bila kao ormar i mučilo me 100 onih bolova tipičnih za kraj trudnoće pa je bilo neizvedivo. Sad sam već navikla na ovaj aseksualni život pa me strah da ću postati jedna od onih žena koje više to ne prakticiraju otkako imaju djecu :D a uvijek sam se zgražala nad njima. Pitala sam ginića za šavove, rekao je da su vanjska 4 ali da za unutarnje ne možemo znati...naravno, ja sam si u svojoj glavi umislila da ih je unutarnjih 100 i da ne želim ništa blizu haha

MalaRuzica
    03. Listopad 2017. 15:38

nelica_4

cure mi sutra slavimo veeeeelikih 6 mjesci…kako vrijeme leti 🎈🎁🎀

Cestitam vam velike pola godine🎂
    A sto se tice seksa muz je cekao 40 dana jer je cuo da se prije nesmije ( hahaha), a to se bas pogodilo sa pregledom i od tada normalno, ali ja nisam ni rezana niti sam popucala tako da me nije ni imalo sto boljeti.

Meri
    03. Listopad 2017. 16:46

Kiara19

Znaci kod kupanja nema pravila… svako radi po svome :) nego kako ih nasapunate na prematalici? Na suho ili ih malo namocite?

Ja prvo trljacicom namocenom u cistu vodu operem lice, tjeme, vrat i sakice. Zatim stavim malo mustele na tu namocenu trljacicu i tako ju nasapunam. Sapunam samo donji dio tijela, ukljucujuci i trbuh i leđa, manje-vise to sto bude zmazano kakicom i piskicom.  

Mamicaaa
    03. Listopad 2017. 16:46

Mene je isto bilo strah i nakon 2mj ajde kao vrijeme je 🤣 prvi put mi je bas nekak bilo nelagodno pa smo odma odustali, drugi put vec malo bolje, a sad je super, al sto je je nije tak cesto kao prije 😁
    A sto se tice ovih muskih koji se moraju naspavat..moj mali npr jede oko 6 i odspava malo, mozda sat vremena. Ako je dragi taj dan popodne ili slobodan a ne ustaje mu se jer je kao umoran jednostavno se pravim da ne cujem i kad se on ustane sam kazem jooj sto se sinoc budio uhh gledat ne mogu 😂😂 msm to se rijetko dogodi, vecinom ne moram ni reci nista on se ustane i uzme malog.

• Kiara19
    03. Listopad 2017. 18:39

Meri

Kiara19

Znaci kod kupanja nema pravila… svako radi po svome :) nego kako ih nasapunate na prematalici? Na suho ili ih malo namocite?

Ja prvo trljacicom namocenom u cistu vodu operem lice, tjeme, vrat i sakice. Zatim stavim malo mustele na tu namocenu trljacicu i tako ju nasapunam. Sapunam samo donji dio tijela, ukljucujuci i trbuh i leđa, manje-vise to sto bude zmazano kakicom i piskicom.

Hvala! Sad mi je jasnije 😀

Ofnica
    03. Listopad 2017. 19:00

Lagertha ni meni nije prepisao sam od sebe, ja sam zvala i tražila da mi pošalju recept. Zovi ih.

04. Listopad 2017. 04:09

Pozz :)
    Neka me nesanica uhvatila a David spava pored mene kao top, a bome i muz haha
    Mi isto imamo jako problema sa nosicem o probali smo svasta i jedino sto nam pomaze je sprej koji sam kupila u hr Sterimar, sadrzi fiziolosku otopinu i morsku vodu. Moze se spricat 6 i vise puta na dan, ja mu spricam ujutro popodne i navecer. Naravno i povadim balce sa pumpicom.
    Kupamo se u johnsons samponu jer da ne koristim sampon smrdio bi ko tvor iskreno jer puno slini, bljucka, znoji se posto stalno je u pokretu sve dira hoce puzat .. napravim kupku i sastrane pripremim zdjelu ciste vode s kojom ga isperem. Svako drugo kupanje namazem glavicu sa mustelom. Tu i tamo nekad stavim lavandinog ulja u kupku jer svekar pravi domace pa ga imam za izvoz haha
    A sto se tice bracnih duznosti mi smo krenuli 2 tjedna nakon poroda, nije bilo nikakvih problema :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ofnica
    04. Listopad 2017. 06:56

Taman se opet jucer ponadam kak mali dobro pajki jer je odvalio preko 6 sati u komandu, a ono nocas opet dizanje svaka 3h i svaki put mazne po 150ml. Bogme vec par dana dajem tu drugu flasicu ad, a ak se ovak nastavi Morat cu ubaciti i treću. 
    Na Novalacu npr pise da bebe s 4mj i 7kg jedu  oko 5 obroka od 180-210, a moj mali ne spusta broj obroka ispod 7-8, ali po 150-160.
    Eloa i cure koje kombinirate ad i mm, kak je kod vas?

• Tena1203
    04. Listopad 2017. 07:27

Cure bok, ja sam bila na ljetnim bebama, procitala sam i tu sve kaj pisete ali nikako da se i ja ukljucim komentirati. Nas mis ima mjesec i deset dana, rodila sam na carski, i dalje muku mucim sa prepunjenim cicama.. mali super cica i lijepo dobiva na kilazi ( 1kg u mj dana od PT).. ima li koja taj problem i sto mislite kad mogu ocekivati da ce se smanjiti? Vec sam prosla i mastitis i mlijecni blister..:(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.