Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meri
    03. Listopad 2017. 10:27

Lagertha

Ja svog s blagim samponom od mustele ili onim za tjemenicu. Naspunam ga na podlosku za previjanje i onda umocim u cistu vodu u kadici, izvadim ga i posusim. Iako mu je zub iznikao on i dalje uzasno slini i nervozan je i zvace sve pa pretpostavljamo da ce i drugi van.

Ja isto upravo ovako kako je Lagertha opisala perem svoju malenu. Koristimo Mustelu. Nasapunam na podlozi i u vodi u kadici ju isperem.

Ofnica
    03. Listopad 2017. 10:39

Pa da, i moj se mali znoji po glavi, posebno jad se razjari pa se počne derati...i to onda smrducka. I sakice i stopala mu isto znaju smrduckati, nevjerojatno! I sta Lagertha veli, kad se uneredi do vrata, dragi Bog to be bi oprao samo s vodom. 
    Eloa nemoj čekati pregled, nazovi pedijatra i napravi se luda i zamoli da to pošalju recept Oleovita u ljekarnu, tako ces izbjeći pametovanje. Tak je i meni sestra kod mog pedijatra rekla, D vitamin (valjda je mislila na kombu s K) do 3.mj, a nije spominjala nista poslije. A vidla je da mi je Dr prepisao Plivit...toliko o tome.

Ofnica
    03. Listopad 2017. 10:44

Ps. A kad sam ju zvala za Oleovit, iščuđavala se kao kak ja to ne znam...svasta. Kad nije rekla.

Eloa
    03. Listopad 2017. 11:20

Mi koristimo biogaju, samo ću sad koristiti nastaviti koristiti biogaju s vitaminom d i to je to...  Neću je zvat da ne misli da nešto mudrujem 

• Kiara19
    03. Listopad 2017. 12:04

Znaci kod kupanja nema pravila... svako radi po svome :) nego kako ih nasapunate na prematalici? Na suho ili ih malo namocite?

• nelica_4
    03. Listopad 2017. 12:22

cure mi sutra slavimo veeeeelikih 6 mjesci...kako vrijeme leti 🎈🎁🎀

Nella1211
    03. Listopad 2017. 12:35

Ha svoju drzin u jednoj ruci i polivan tusom..nekako san se vec uhodala sta se  tice tog kupanja jednom rukom..i tako je pribacin na drugu..a iman i onu kao lezaljku za kadu u koju ona legne.. to smo za sada par puta stavili u nasu veliku kadu.. i ona uziva..zadnji put je zaronila glavu jer je pokusala ugrist pjenu...hahahha..i nista pogledala me i opet pokusala..SEX ajmeeee..ja san rezana..al meni to sve izgleda preepree usko.. i dalje je bolan pocetak.. muz je isa u nabavku lubrikanta..samo da mi olaksa..jer mene toliko boli ...cak mi se susi koza tu di je rez.. pa to sve nekako tjekom sexa popuca pa pecka..ma uzas.. isfrustrirana sam vise...

A.M

Nella1211
    03. Listopad 2017. 12:37

E da..jel vas boli kost od pikice ova naprid kad kisete znaci uzas..svaki put se savijen od boli.. i rebra me bole..neki dan me muz od zaglia i malo odiga od poda..znaci bol neopisiva rebra i ta kost doli..jos uvik san cini se na svim poljima rastavljena 😎😣

A.M

Nella1211
    03. Listopad 2017. 12:38

nelica_4

cure mi sutra slavimo veeeeelikih 6 mjesci…kako vrijeme leti 🎈🎁🎀

Joooj nelice blago ti seee... jedva cekan taj dan...🤗🤗🤗🤗... 

A.M

03. Listopad 2017. 12:46

Nama doktor Ofnice nije niste prepisao! Cak sam zvala u ljekarnu da provjerim dal ima nesto na svoje ime. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.