Muz je otisao u nabavku!Poslala sam ga u muller umjesto u ljekarnu,jebi ga!Nudem probala makar sumnjam da ce ona to htjeti !To je od silikona,a ona ni dudu nece!Sad jadna spava na meni!Vec sam ju cetiri pita spustala u kindac,budi se i trazi moju blizinu!Gladna nije,u to sam sigurma!Noc joj isto nije bila prospavana i mirna!Tek je 4 dana stara,mozda je normalna ta nervoza!Ne bih bas rekla nervoza prije potreba za mojom blizimom!😩
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Muz je otisao u nabavku!Poslala sam ga u muller umjesto u ljekarnu,jebi ga!Nudem probala makar sumnjam da ce ona to htjeti !To je od silikona,a ona ni dudu nece!Sad jadna spava na meni!Vec sam ju cetiri pita spustala u kindac,budi se i trazi moju blizinu!Gladna nije,u to sam sigurma!Noc joj isto nije bila prospavana i mirna!Tek je 4 dana stara,mozda je normalna ta nervoza!Ne bih bas rekla nervoza prije potreba za mojom blizimom!😩
Mislin da samo trazi tvoju blizinu.. neka..mazi se s njom..neka je s tobom.. bitno da nije gladna.. sve drugo je lako..
A.M
Mamika ja koristim mam šeširiće, cijena oko 40 kn u bubamari, malo su plosnati. Velicina 1.
Ja koristim nuk sesirice velicina M, cijenu neznam jer sam ih dobila u bolnici 😂😂
cure, ja koristim aventove i meni su ok. Druge šešitiće nusam probala jer je malena odmah ptihvatila ove. A veličina šeširića se bira prema veličini usta djeteta. Ja imam veličinu M
url=https://lilypie.com]
Za veličinu su mi objasnile magistre u ljekarni kada sam ih kupovala
url=https://lilypie.com]
Mamika moj je isto prospavao ok noć. Budio se oko 11:30h, 2h, 4h i 6:30h, pojeo i odmah zaspao + 1 presvlačenje u 2.
No onda ujutro nije htio prestati plakati Na kraju je pomogla nosiljka. Spavao je u njoj sat vremena, pa je opet jeo i sad spava meni u krilu
Ja imam medela sesiric 20mm i sasvim sam zadovoljna.dalinsu mi ga u bolnici a muz je rezervni kupio u apoteci za 10€. U pocetku sam ga stalno trazila, bas ga je lako izgubiti sad imam taktiku pa ga uvijek spremim u kutijicu
Mamika ja bih se na tvom mjestu izdojila.tj napravila masazu grudi i potom malo izdojila da protisak popusti.
Meni su u bolnici radili obloge od kreme Mercurialis prennis odnvelede (tako se otprilike zoce) i ta krema me je spasila kad sam imala bolove i crvenu prepunjenu dojku.
Namadalas dolazi patronazna. Probat cu je pitati da vidimo dap ga moze namjestiti na dojku bez sesirica. Navecer obicno bude nervozan ili kad je jako gladan i onda ne primi bradavicu lijepo nego nekako povrsno i tako pocne sisati, to boli uzasno i onda ga moram namjestati da otvori usta kako treba a on gladan.. jutros mi je bradavica bila plosnata kako je pogresno primio i vukao.bojim se da mi ne napravi rane.
I da, dal vase bebe uvijek podrignu nakon podoja? Moj nece i nece. Tek rijetko podrigne.
Ja imam medela sesiric 20mm i sasvim sam zadovoljna.dalinsu mi ga u bolnici a muz je rezervni kupio u apoteci za 10€. U pocetku sam ga stalno trazila, bas ga je lako izgubitisad imam taktiku pa ga uvijek spremim u kutijicu
Mamika ja bih se na tvom mjestu izdojila.tj napravila masazu grudi i potom malo izdojila da protisak popusti.
Meni su u bolnici radili obloge od kreme Mercurialis prennis odnvelede (tako se otprilike zoce) i ta krema me je spasila kad sam imala bolove i crvenu prepunjenu dojku.
Namadalas dolazi patronazna. Probat cu je pitati da vidimo dap ga moze namjestiti na dojku bez sesirica. Navecer obicno bude nervozan ili kad je jako gladan i onda ne primi bradavicu lijepo nego nekako povrsno i tako pocne sisati, to boli uzasno i onda ga moram namjestati da otvori usta kako treba a on gladan.. jutros mi je bradavica bila plosnata kako je pogresno primio i vukao.bojim se da mi ne napravi rane.
I da, dal vase bebe uvijek podrignu nakon podoja? Moj nece i nece. Tek rijetko podrigne.
Moja isto ne podrigne..i nikad je ne nosam da bljucne.. ona fino podoji i u krevetic na bok.. svaki put drugi bok.. i nikad jos nije nista izbacila vanka 🐷🐖..
A.M
Moj onda podriguje za sve vase bebe koje ne podriguju haha podrigne po par puta i to toliko jako i glasno da se muz i ja smijemo. Jako se naguta zraka jer jako halapljivo jede, ne sisa nikad duze od 10-15min. Nekad ni toliko. A sto se tice spavanja mali obvezno spava s nama. Preko dana na meni a preko noci izmedu mene i muza tj vise uz mene na mojoj strani. Mislim da je tako najbolje za dijete da osjeti stalno nasu blizinu i da to jako ima utjecaj kasnije.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji