Ja cu sutra zvati Čulara pa pitati jel trebamo dalje davati pa ti napišem ovdje...velim RI, meni je sestra rekla samo do 3mj. Jedi i ti tako davala?
Netko je ranije pitao za dobar jastuk za dojenje. Ja sam svoj narucila na netu na stranici www.jastukza dojenje.com. Radi se o hrvatskoj firmi koja siva jastuke i jastucnice za njih (meni je to bio plus kad sam kupovala). Cijena je bila cca 200 kn. Imam ga vise od 3 godine i jako sam zadovoljna! Jednom prilikom sam u nekom od ducana (mislim da u Baby centru) rukom probala njihov jastuk za dojenje i bila sam sokirana koliko je nekvalitan naspram ovog.
Vecer cure :)
Meni su isto rekli D kapi do 1.rodendana..
Sto se tice jos djece ja nikako ne bi htjela da David bude sam, htjela bi jos djece ali cure moje iskreno ja kad se sjetim one muke u pocetku prvih 2-3mj odmah me prode volja 😏 rekla sam muzu moze jos djece ako ce i on biti na porodiljnom zajedno sa mnom tih prvih mjeseci..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Eloa, vele da je jedan od najboljih u HR.
I ja sam malo zbunjena...ja sam mu davala Plivit do prije nekih 10 dana i onda sam ga bacila, učinilo mi se da mu izaziva grčeve i napuhuje...rekoh, ionak je odavno proslo 3mj... feeling confused 😒😏
Da, babytol do 13. tjedna, al ja sam do 11-12. Pitaj ga, al mislim da bi rekao da treba. Mozda po zimi ce trebat, sad ima dovoljno sunca. Evo mi se danas suncali na livadi u Sloveniji i cudili se cendravcu dok ja nisam vidjela taj nesretni zub. Kupila sam mu neku kremu u ljekarni u king crossu, cini se da pomaze.
Pozdrav curke! Evo da se javi da smo nas dvije jos zive. Stalno sam u nekom muvingu i oko male pa ne stignem bas biti po netu. Fakat mi je zao sto se ne druzim vise s vama ko nekad, bas mi fale vase price i iskustva posto sve imamo otprilike jednako staru djecu. Nadam se da ste sve dobro i da ste bar donekle skuzile svoje male smotuljke.
Lagertha osanit kuglice su spas ako ima to u hr za kupit. Nas je to spasilo sa Davidom, vristao je danima.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Lagertha i Eloa, ide vitamin D cijelu prvu godinu. Sad mi je rekla sestra da kombinacija s K vitaminom ide do 3.mj, a d vitamin cijelu prvu godinu. Eto kak mi je prije pogrešno rekla u brzini, ili sam ja krivo shvatila. Tražila sam da mi Oleovit pošalju recept.
Nama pedica nije dala K jer veli da je dobila profilaksu po rođenju. K se daje protiv krvarenja, a to je obično za bebe koje su imale traumu po rođenju.
Sortiraj odgovore
Najstariji