Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    01. Listopad 2017. 08:21

Ofnice cestitam :*. Ja sam spavala/ stajala na stepenicama petrove kad mi je sister radala. Znam taj osjecaj...
    Ja se trudim citat ali imam hrpe gostiju, posla itd.
    Kaj se tice lidlica ma to je kretenizam. Ja kupim kaj mi se svida bez obzira na to koliko dode. Ljudi koji gledaju da je netko obucen u lidlu u pravilu i sami nemaju za kruh i imaju kredit za mobitel i skupe tene.
    Sve to dolazi od doma. Znam direktore koji nose stvari iz lidla. I sitne menadere koke spizde placu na jednu kosulju. 
    A sad istina je da djeca znaju bit okrutna.. a i cjena stvari koje su in ovih dana je da se smrznes. Mi smo bili face s rolama, novim najkicama, torbom ili nekim slicicama. Sad su to gejmerska racunala, mobiteli, tene po 200 eura... 

koskica
    01. Listopad 2017. 12:04

i da zaboravila sam napisati. Kako moja bebolina dobiva 3x na dan AD (novalac AC) ja joj dajem čaj od kamilice jer ju je čaj od komorača grčio. Vodu uopće ne želi. A kroz dan popije možda 50 ml čaja. i

url=https://lilypie.com]

• prvidalmatinac
    01. Listopad 2017. 13:11

Bok cure, ne znam dal ste vec pisale o ovoj temi jer neam vremena fakat listat , pa me zanima s kolko mjeseci ste pocele bebace furat u nosiljkama, maramama itd .. moj je sad 2,5 mj , 7 kg i dal je prerano ga stavljat u te klokanice???

01. Listopad 2017. 16:56

Malom izlazi zubić, bas se vidi i osjeti kak je oštro 

• blu5
    01. Listopad 2017. 17:18

Mojoj maloj ti je zubic iato izisa kad je imala 4 mj.Bas sam bila iznenadena kako tako rano..

• blu5
    01. Listopad 2017. 17:20

Inace, moja Ena je spavala sinoc od 21 do jutros u 5.30 kad sam je probudila jer sam mislila da ce mi sise eksplodirat!Najela se i nastavila do 8.30😊

Nella1211
    01. Listopad 2017. 17:26

blu5

Inace, moja Ena je spavala sinoc od 21 do jutros u 5.30 kad sam je probudila jer sam mislila da ce mi sise eksplodirat!Najela se i nastavila do 8.30😊

Bluuu tako ti je moja jedno vrime spavala.. pa je vratila budenje oko 1-2..tj vise san ja to vratila...jer je ona bas zahtjevno dite sta se tice dojenja priko dana..dosta je nemirna..ne zeli ovako onako..pa san tila da mi navecer bar pojide.. i sad je ima par dana opet izbacila..i isto spava do 8ipo

A.M

Ofnica
    01. Listopad 2017. 17:29

Lagertha, to si kod Čulara isto kao u ja...šta ti daješ od D vitamina? Šta su tebi za to rekli?

01. Listopad 2017. 17:48

Nista. Citam bas da dojena djeca ne trebaju i da D nije od onih vitamina ciji se visak popiski vec ako ga ima previse stvara probleme.

01. Listopad 2017. 17:54

To sam nesto krivo procitala. Ma necu nista na svoju ruku dok mi pedijatar ne kaze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.