Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    27. Rujan 2017. 10:31

Sundi najbolje da uzmeš grijač kakve imas flasice

Mamicaaa
    27. Rujan 2017. 11:26

Mi kad smo isli na cijepljenje odma smo dobili to 6u1, rotavirus i pneumokok. Znaci 2pikice i jedno to sto se pije. Okej je proslo malo temperatura, malo je bio cendrav al to sve prode. Sljedece idemo 11.10 i msm da ce tad dobit za rotu i 6u1.
    Cure koje koristite flasice koju velicinu dudice koristite?

• Sanja...
    27. Rujan 2017. 13:15

Joj curke ja jela vrganje za vikend i sad je blagi uzas. doriana od pon muce vjetrovi. Bas se plaace kad treba prdnuti jace ili kad treba kakati. A bilo je do vikenda sve super. Cak sam mislila ukinut sab simplex kako imamo 3 mj. I imao jr ujutro i navecer stolicu i prdio sad ipak ne mogu dok se ne normalizira. Stolica mu je smeda  zadnjih dva dana nije zuta kako je bila i ima krutih  mekanih dijelova. Bas sam tuzna 
    I još k svemu tome mislim da je došla prva menga. Sad u pocetku je malo jaca nego prije ali se normalizira kroz dan. Nezz kako je vama. 

27. Rujan 2017. 14:12

Ofnice cestitam na necaku :) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ofnica
    27. Rujan 2017. 14:35

Pandice nije jos, evo cekamo... meni je ovo gore nego moj porod...to ti je kad imas sestru blizanku.

Eloa
    27. Rujan 2017. 14:35

Ofnice čestitam ti ;)
    Sanja, žao i je baš..tako sam i ja jednom bila pojela šampinjone nakon dugog vremena i bio je kaos... Gljive jako teško padaju na želudac nas odraslih, a kamoli tak malih bebica iako "samo " kroz mlijeko....
    Mamica, mi smo još na veličini 0...

Ofnica
    27. Rujan 2017. 14:37

Mamicaaa ja koristim jos uvijek najmanju veličinu za flasicu. Zato mi mozda tak sporije jede, ali nema veze. A ti?

Mamicaaa
    27. Rujan 2017. 14:51

Mi smo na 1, a imam doma 3 i probala sam jer je kao od 3mj al sve curi i jadnicak se zagrcne. Budem kupila 2 pa cu probat jer isto jede sporo 🤣
    Ofnice kak je seka? Javi nam sve 😊

• gala_28
    27. Rujan 2017. 14:59

Jao mi tj. ja sam koma danas. Imali smo groznu noć. Alan je zaspao što bi se reklo kao beba sinoć oko pola 11 nakon obilnog podoja. Malo smo kasnili sa klopom jer je bio sav društven i uzbuđen zbog posjete mog tate, a on se zadržao malo predugo. Čak i svojim roditeljima moram objašnjavati da više nismo u fazonu druženja dokle nam se druži nego moramo se držati nekog reda dok je tako mali. Uglavnom, puno je pojeo i spavao kako rijetko lijepo spava (ni prdca! :D) i ja sam ga budila za AD oko ponoći standarno, to je nekako u snu popio i nastavio čoriti...i tako smo preskočili taj jedan podoj jer i cice su mi bile meke, činilo mi se da ni ne bi dobio baš puno mlijeka da ga totalno razbudim.
    I u 3 se on budi, točan kao urica, ja ga idem podojiti kao i svaku noć u tri, a moje grudi teške, tvrde, ogromneee :O zgrozila sam se, pa zadnji podoj je bio 4 i pol sata prije! Kako vi neke izdržite noću bez dojenja po 5-6 sati?
    I uspjeli smo nekako cicati, ja već pomišljam na najgore zvano mastitis, dramim u tom polusnu...malo su omekšale, on zaspao opet i idem se ja vratiti u krevet kad ono groznica kakvu ne pamtim! Stisnula sam se uz dečka, grčevito i tresla, grijao me, izbezumio se, jutros temp 38,3...nemam nikakve znakove viroze i gripe, samo temp i opću slabost zbog nje. Jel to zbog grudi ili neka čudna viroza? Nemam kvrge, već je dvaput danas ispraznio cice, sve je ok po tom pitanju. Čak je i on osjetio da nešto nije u redu, spavao je sa mnom 3 sata sad oko podne, a inače tek predvečer toliko uspije u komadu. Ufff

• Sanja...
    27. Rujan 2017. 15:00

Eloa koliko je trebalo da se iporavite nakon toga? Da beba naide? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.