Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    26. Rujan 2017. 21:45

Lagertha sretan vam mjesecdan! Uf, jel mu ostalo stosad od tog cjepiva na kraju
    .nadam se da necete morati ponovno... 

• blu5
    26. Rujan 2017. 21:46

Cestitam Eloa presladak je!Pogotovo ove papucice/cipelice 😊Savrsene!

Eloa
    26. Rujan 2017. 21:55

Hvala blu..
    Hehe cipelice mu je tata kupio preko sportsdirecta jos dok je bio mami u trbuhu i evo ko da je znaoo,sad su mu taman bile za krstenje i jos je i boja odgovarala.. 

• blu5
    26. Rujan 2017. 22:05

Gala peckanje je normalno, nadolazi mlijeko.Probaj popipati cicu kad kajatia peckanke, trebala bi biti tvrda.Tako je meni i to je skroz ok.Jedino, meni se to dogada sa obje cice ne samo sa jednom..

Matie89
    26. Rujan 2017. 22:21

Gala I ja osjecam istu stvar s peckanjem, I to je kad nadolazi mlijeko. Ako mala place onda mi curi Iz obje sise I pecka, ako doji desnu onda pecka lijeva I pocnw mlijeko kapati. A za nokte, joj, kad joj ih ne bih odrezala to bi bilo strasno. Bas su joj jaki I dugi, Noah kao sto su bili na pocetku. 
    Lagertha za nadohranu sam ja  mislila pratiti preporuke WHO, nekako mi se cini najvjerodostojnije. Ali tko ce ti znati, tesko je biti pametan u vezi takvih stvari 

Ofnica
    26. Rujan 2017. 23:15

Gala reži nokte, mi s 4mj smo rezali vec minimalno 20 puta! Režem ih jednom ili dvaput tjedno, poštucam ih čim se zabijele po vrhu.
    Lagertha...bas me zanima sto ti je rekao pedijatar o opasnostima cjepiva...hm...meni je priznao da je ipak cijepljenje dok smo mi bili bebe, s "koktelima" 2u1 bilo ipak bolje, ali nazalost, navodno se cjepiva danas ne mogu razdvojiti...makar sumnjam u to.
    Ufff šteta za vaš rotarix...sad morate sami kupit novo cjepivo ili kako? Ako je mali povratio...jadničak.

Ofnica
    26. Rujan 2017. 23:19

Ninche sjetila sam se jedne stvari...rekla si da ti mali odbija aptamil. Ne znam tko mi je rekao da su Novalac i Nestle Nan sensitive najsličniji po sastavu majčinom mlijeku. Okusom recimo Novalac nije baš sličan (hehe, da, probala sam i njega i svoje mlijeko koje je slatkasto 🙊😜). Znam da si ti u Njem, pa da mozda jos probas taj Nestleov sensitive, koliko se sjecam, rekla si da se patiš izdajajući za te prilike kad moraš dati bocu jer te nema. Da da, nije lako nimalo to izdajanje.

Charmed
    27. Rujan 2017. 00:44

Lagertha

Pa ono 6u1 je proslo izvrsno pa sam bila danas hrabrija i stvarno za sad je ok, ali tko zna dal se uopce racuna ako je povratil to cjepivo poslije ( cjepivo rotarix se pije). Pricala sam s pedijatrom vezano uz cjepljenje i sto on misli o opasnostima cijepiva (npr autizam)… bilo je zanimljivo cuti njegovo misljenje, ipak je jedan od najboljih pedijatara u Hrvatskoj.

Trebala si radije pitati za dijabetes kao nuspojavu nego za autizam ;)

27. Rujan 2017. 08:22

Jutro cure :)
    I mi smo imali elasticnu maramu, odlicna stvar i puno mi je pomogla u pocetku. Nije bas htio u kolica i trazio je puno paznje pa sam ga u setnju i na kavu nosila u tome. Spavao bi cijelo vrijeme :) 
    Ofnice ima i u Njemackoj novalac, mi osobno pijemo aptamil i super je prihvatio a obzirom da kad smo poceli s adom smo bili u hr a tamo je pio bebimil.
    Lagertha kakvo je to cijepivo koje se pije? Za rotu? Osobno nisam nikad cula za to.. mi smo primili cijepivo za rotu u dva dijela, prvi puta dvije bocke u nogice i sljedeci puta u jednu nogicu. Sad bi trebali sljedece cijepivo 9.10. Pa 8.11. Pa 9.12 i onda smo hvala bogu gotovi ali ja ga necu dati toliko puno cijepit u tako kratkom roku. Dat cu ga sad cijepit 9.10. I onda ne zelim nista do barem 1.mj

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Sundi
    27. Rujan 2017. 09:54

Hvala zene mislim da cu uzet TT da mi unutra stanu njihove flasice. Dobro 3- 4 min za zgrijat nije puno.
    Thnx

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.