Gala znas kako je moj mali vježbao glavicu? Kad sam ga stavljala na trbuh, ispod njega sam stavila neku šarenu tetricu, a i ispred njega, npr na naslon sofe…pa je on dizao glavicu i gledao likove, bubamare, žabe i sl. Samo gledaj da te tetrice imaju dosta žute i crvene boje jer bebe te boje najprije zapažaju. Ako nemas te šarene tetrice, na naslon sofe objesi kuhinjske krpe u boji…glavno da je šareno.
maaa da? ovo mi nikada ne bi palo na pamet.
imamo šarene ali kao za vraga ili su na plave autiće ili neke zelene i žute trokutiće. mama je birala po svojim omiljenim bojama. :D
budem našla nešto šareno što bi mu moglo biti zanimljivo.
Oni smo se taj naručivali na Šalatu, budu ti danas ili sutra poslali termin bez brige.
Ma jooooj dobre su ti i te tvoje tetrice, stavi ih, svejedno! Moj je obožavao žabe i bubamare! I žute cvjeteke!
aha, i zaboravila sam vam reći..konačno smo za vikend malo planinarili uz pomoć "frede" pa evo fotkice da nas vidite kak nam je lijepo ;) Jedino nije neka kvaliteta ;) Nosiljka je jako udobna, i Jan uživa u njoj :)To mi je najbitnije..skoro pa uvijek nakon nekih 20 minuta razgledavanja zaspi na još sat vremena :)
Ajme eloa divna slika!!! Zaljubila sam se :)
Ja cekam da Eliza jos malo naraste pa da se odvazimo na dalje setnje. Mi smo za sada u elasticnoj marami, I to nam je spas.
Gala, I moja je isto tako nemirna na cici, zbog vjetrova. Izgrebala mi je prsa do krvi, pa smo sinoc imali prvu manikuru ^_^
Moja nemirno doji navecer. Sinoć smo imali tulum do 2 ujutro -.- trazi sisu, ja joj dam i nakon minutu dvije se pocne izvijat cvilit grebat me.. Pa pljune sisu, pa ju opet trazi i tako svaku vecer. Onda kad legnemo u krevet trazi sisu ja joj je gurnem u usta a ona vrti glavom i nece da ju prihvati i vristi.. I tako se borimo svaku vecer. Mozda su to grcici ili vjetrovi? Ne koristimo nikakve kapi
Matie89, jel nezgodno vezati tu elasticnu maramu? Koliko dugo se nosite u njoj? Razmisljam da je uzmem sada,a poslije nesto drugo. Sad smo mjesec i pol stari.
Dobro je nisam jedina mama koja kmeci 😂😂😂😂 malac isto u cudu gleda ono sta ova luda mama izvodi. Sad ima novu foru za dobivanje paznje stavim ga u ljulju i npr perem sude a on se dere,vristi al ne place neg galami, dodem do njega a on se smije 😁
Eloa predivna slikica 😊 jel to friz od krstenja? 🖒
Matie89, jel nezgodno vezati tu elasticnu maramu? Koliko dugo se nosite u njoj? Razmisljam da je uzmem sada,a poslije nesto drugo. Sad smo mjesec i pol stari.
Nije uopce, par minuta treba. Meni je jedino bilo malo strasno staviti bebu unutra, jer je bila malena (tjedan dana), pa mi je pomogla mama. Ali sada je lakse.
Ima super videa na youtube-u kako pravilno postaviti novorodjence.
Mi se nosimo par sati na dan, ne svaki dan. Ali tako najmirnije spava, cak I hrce :)
Super,onda cu je definitivno kupiti. Meni je u rekama bas tesko nositi ga,pa se nadam da cemo se u marami duze nositi😊
Sortiraj odgovore
Najstariji