Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trenta
    26. Rujan 2017. 12:01

Na svoju ruku a kasnije mi je pedij potvrdila. vise nemamo kolike ali imamo grceve da prdne ili se pokaka. Koristimo: bio gaia, espumisan i tiba kapi. 

26. Rujan 2017. 12:07

Matie mi smo koristili svasta i espumisan i kapi za masazu i probavali koje kakve tehnike..nista nije pomoglo osim sab simplexa, to nas je preporodilo. Znala mu dati kapi i okrenuti ga trbuh jer i to jako pomaze i malo bi se mucio koju min i zaspao i prdio u snu haha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Matie89
    26. Rujan 2017. 12:10

Hvala vam :)) ja je nikad ne uspijem podrignuti, a cujem da je puna zraka, pa je to muci. 
    Pandica svidja mi se to :) sad cu je I ja staviti na trbuh I nadat se prduckanju :D

26. Rujan 2017. 12:25

Matie89

Hvala vam :)) ja je nikad ne uspijem podrignuti, a cujem da je puna zraka, pa je to muci.
    Pandica svidja mi se to :) sad cu je I ja staviti na trbuh I nadat se prduckanju :D

I za podrigivanje isto. David se jako patio on nema obroka da ne podrigne i bljucne i stalno smo ga nosali onako na ramenu onda mi je jedna divna zena rekla kako je ona to radila dok nije skuzila okretanje na trbuh. Tad bi nakon svakog obroka stavila Davida na trbuh i u roku 2 min i podrigne i bljucne ostatak ako ima. Milina i nema natezanja haha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Matie89
    26. Rujan 2017. 12:51

Pandica1510

Matie89

I za podrigivanje isto. David se jako patio on nema obroka da ne podrigne i bljucne i stalno smo ga nosali onako na ramenu onda mi je jedna divna zena rekla kako je ona to radila dok nije skuzila okretanje na trbuh. Tad bi nakon svakog obroka stavila Davida na trbuh i u roku 2 min i podrigne i bljucne ostatak ako ima. Milina i nema natezanja haha

Uh, zvuci divno!! Hvala, probat cemo I mi tako :)

• gala_28
    26. Rujan 2017. 13:12

Hvala za iskustva sa svećenicama :) znam da nije baš baby tema, ali pomogle ste mi, jučer smo pričali i dogovorili se da ćemo krštenje obaviti na ljeto kod dečka doma, za kuma uzeli njegovog frenda koji tamo ljetuje cijeli život pa sve obavimo maksimalno ležernoo i bez puno vike. Ionako je dečkovoj mami to krštenje najbitnije, ona je najveći vjernik od svih nas. 
    mi smo jučer počeeli sa sab simlexom jer smo već tjedan dana u vrisci zbog vjetrova. i mogu reći da smo puno mirniji. evo mališa upravo lijepo spava i sinoć nije plakao. uf, koja lijepa promjena.
    kako ih stavljate u tu pozu aviona? djeluje mi neizvedivo dok je ovako mali, zbog glavice. 
    kad ga stavim na stomak, a nije se sam okrenuo, odmah plače, tako da mislim da nam to nije opcija. malo me to i brine jer ne uspjevamo vježbati glavicu koliko bi trebali, no kad ga nosim sam je već pridiže i djeluje poprilično čvrsto. 
    ajme Pandice, tvoj malac će već 5 mjeseci?!? čovječe, kako to vrijeme leti!
    kakvi su vaši kad dođu gosti?
    nama je jučer bila moja frendica i Alan je bio diiivan, sav bitan je uživao u njihalici okrenut prema nama i stoliću. Gugutao je kao da sudjeluje u razgovoru. drugu frendicu je toliko dirnuo neki dan da se rasplakala, sav se ozario i isto joj nešto pričao. dođe mi da non stop imam goste koliko to voli. kad je sam s nama zna i histerično zaplakati tek toliko da plače...onda i ja glumim da plače pa se naglo isključi i začuđeno me gleda. baš je počeo manipulirati kako bi bio na rukama. moram se očeličiti i više tu njihalicu uvesti u uporabu.

• gala_28
    26. Rujan 2017. 13:17

netko od vas je spomenuo nemirno dojenje. kod nas to traje već dva tjedna. odjednom je nastupilo i sad u prosjeku svaki 2-3. put šizimo jedno na drugo. toliko se bacaka rukama i nogama, izvija i čak gunđa sa cicom u ustima da ga jednom rukom čvrsto pridržavam, a drugom cicu, sva ukipljena jer me već više puta ozljedio tako. nikako da se oporavi ta desna cica...bude malo bolje, skoro pa kao nova i onda me opet unesreći. ali koliko sam skužila, i to je do vjetrova, najbolje mu proradi probava baš kad počne jesti. 

Ofnica
    26. Rujan 2017. 13:26

Gala hehe i ja isto počnem kmekati kad i on kmeka bezveze i onda stane i gleda me jesam li normalna 😂
    Moj je fantastičan kad imamo goste, zato je mali vražićak ponekad kad smo sami.
    U ljuljački bude maksimalno 15min ali i to nekad puno znaci...ne voli biti sam nego stalno želi društvo.
    Apropo poze aviona, staviš ga da mu je glava u tvom laktu, a šaka na njegovom trbuhu, a drugim rukom kroz noge mu isto obuhvatis trbuščić...tak sam ja radila. Nosila sam ga tako od mozda tjedan dva starosti. I sad nekad voli tako...samo se objesi kao mali beg.

Ofnica
    26. Rujan 2017. 13:32

Gala znas kako je moj mali vježbao glavicu? Kad sam ga stavljala na trbuh, ispod njega sam stavila neku šarenu tetricu, a i ispred njega, npr na naslon sofe...pa je on dizao glavicu i gledao likove, bubamare, žabe i sl. Samo gledaj da te tetrice imaju dosta žute i crvene boje jer bebe te boje najprije zapažaju. Ako nemas te šarene tetrice, na naslon sofe objesi kuhinjske krpe u boji...glavno da je šareno.

• gala_28
    26. Rujan 2017. 13:35

Ofnice, znači više nas je pribjeglo kmečanju :D a šta drugo raditi...siti su, čisti, jedan trenutak i super raspoloženi i onda u idućem kao da je netko pritisnuo prekidač. jutros smo svo troje kmečali tako :D kako je tek onda bio u šoku haha
    budem probala taj avion. ma sva sam joj splašena oko tog nosanja, jedva čekam da počne držati glavicu. 
    e da, kako ste se naručivali na šalatu za kukiće?
    jučer sam poslala mail sa skeniranom uputnicom no nitko me ne doživljava. na webu piše da se tako naručuje. hm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.