Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Rujan 2017. 08:52

Ofnice, jesi vec razmisljala o vrticu? Ja jesam  Bude mi mučno kad pomislim.

17. Rujan 2017. 08:58

Ovdje je tek za 6. mjesec navedeno okretanje s ledja na trbuh: http://www.poliklinika.org/home.aspx?Id=1&Type=2&IdLang=2

LlamaFace
    17. Rujan 2017. 09:16

Tnx,cure,stvarno nisam imala vremena istrazivati jos o tome,moje stivo su anemija i e.coli kod beba,a sad i krpanje sisa 😂 mislila sam da je to ostalo daleko iza nas

NevaNevičica
    17. Rujan 2017. 09:49

LlamaFace

Tnx,cure,stvarno nisam imala vremena istrazivati jos o tome,moje stivo su anemija i e.coli kod beba,a sad i krpanje sisa 😂 mislila sam da je to ostalo daleko iza nas

LlamaFace, mi smo isto imali e.coli, to su joj otkrili kad je imala 3 tjedna. Kako nije imala nikakvih simptoma. samo smo pratili i nakon 5 tjedna povukla se sama od sebe. Kakva je situacija kod vas? 
    Što se tiče nosiljki, mi smo za sada nabavili elastičnu maramu, a ramišljamo još i o nekoj strukturiranoj nosiljci da i tata može nositi .  Ali mislim da ćemo pričekati još malo jer je puno veći izbor kada navrše 4-5 mjeseci. 

NevaNevičica
    17. Rujan 2017. 09:56

Eh da, i ni moja se još ne okreće. Iako ona je mjesec dana ranije rođena pa joj za motoriku promatraju korigiranu dob, smanjuju za tih mjesec dana.

Eloa
    17. Rujan 2017. 10:53

Joj,mi hvala bogu jos ne znamo sto su skokovi u razvoju i nadam se da ni necemo doznat
    .sto se tice okretanja,nas malac se samo jednom okrenuo s trbuha na bok, i jednom s leda na bok... Mi smo rodeni isto mjesec dana prije i nikud nam se jos ne zuri..Svako je dijete razlicito. Npr.moja necakinja nije uopce puzala do godine dana i onda je samo jednom ustala na noge i pocela hodati... 
    Sto se tice nosiljki,nama iduci tjedan dolazi Freda-jedvaaa cekam!!! 
    P.s. ovu noc sam spavala sveukupno moozda 3h, al ne zbog mog Jana nego zbog mm koji je nakon valjda pola godine "zaruzio' i naravno nije si dao reda i napio se ko majka! Doso doma, slupao mobitel kak mu je pao, pa nas probudio, pa zaspao,pa  se opet dizo na wc pa palio svjetla u nasoj sobi umjesto wca...  luda sam bila..kad je on konacno zaspao probudio se malac! Grrrr... Sad je ustao pa pita sta treba oko rucka, a juha se vec kuha,meso napohano, salata oprana. Rekoh mu " nista ne treba,mozes dalje u provod". A on na to:" uf,nije alkohol vise za mene".  Hahahhaa,ma nemoj mi rec! 

Ofnica
    17. Rujan 2017. 11:03

Lagerha nišan jos razmišljala o vrticu. Ja se vracam na posao u 6/18, a poslije ce svekrva čuvati malog do 3.god. Onda tek u vrtić.

LlamaFace
    17. Rujan 2017. 11:16

NevaNevičica

LlamaFace

LlamaFace, mi smo isto imali e.coli, to su joj otkrili kad je imala 3 tjedna. Kako nije imala nikakvih simptoma. samo smo pratili i nakon 5 tjedna povukla se sama od sebe. Kakva je situacija kod vas?
    Što se tiče nosiljki, mi smo za sada nabavili elastičnu maramu, a ramišljamo još i o nekoj strukturiranoj nosiljci da i tata može nositi . Ali mislim da ćemo pričekati još malo jer je puno veći izbor kada navrše 4-5 mjeseci.

Njemu je izazvala proljev i temp 40,pa su prvi put u bolnici rekli da ima crijevnu virozu i otpustili nas nakon dva dana infuzije tak da su tek kad smo se sljedeci dan vratili (opet temp 40) napravili testove urina i izolirali gaduru 😑 sad smo okej,pio je klavocin 7 dana i kupila sam koncentrat americke brusnice pa mu to dajem svaki dan,sutra i prexutra idemo dat urin pa cemo vidjet kak stojimo.
    Nosiljka nam stize za dva tjedna,ne mogu docekat!!

17. Rujan 2017. 12:25

Joj blago tebi Ofnice! Moja mama ima jos 10 godina do penzije, a svekrva nije u Zagrebu. Ja se vracam na posao u srpnju 2018. a mozda i tek u kolovozu jer mi je ostalo puno godisnjeg... ali opet u listopadu bi trebao krenuti, zlo mi je kad pomislim. Razmisljam ga dati negdje blizu sebe pa dolaziti na pauzu za dojenje svaki dan.

Ofnica
    17. Rujan 2017. 14:26

Lagertha, i moja mama ima nekih 5-6 godina jos za raditi, ali čim ode u penziju, doselit cu ju blizu sebe da čuva unučice. Svekrva bas sljedeće god u 6mj ide u penziju.
    Pauza za dojenje? Jesi sigurna? Koliko znam moze se iskoristiti do 1.rodendana djeteta. Osim ako tebi poslodavac nesto drugo ne omogući.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.