Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokica
    08. Lipanj 2017. 23:08

Lagertha

Pandice, kupila sam ergo baby adapt preko HAK-a za 900 kn.
    Moj isto trenutno spava na meni, no upravo se pokakao pa cu ga sad premjestiti.
    Da li su grčevi: neutješno plače, neće cikit, s rukicama i nogicama grčevito maše po zraku i napinje se?
    Mi imamo Biogaia kapi. Prijavili smo ga u utorak u matičnom uredu i muž je otišao u Petrinjsku sredit boravište, OIB…
    Izašli smo prvi put kad je navršio tjedan dana i skoro svaki dan samo bili vani nakon toga.
    Ja mislim da mi imamo problem s pupkomJučer mu je visil na niti onaj batrljak i sestra mu ga je iščupala. Rekla je da će krvariti i da mu špricam Ocatniseptom i prašim onim praškom na T. Danas sam vidjela da nije krvario, samo ima gnoja. Po bodyu je žuti, sasušeni, a baš na pupku onako bijeliNemrem kontaktirati patronažnu jer mi je krepal mobitel ujutro.

I nama je patronazna iscupala pupak i isto je bilo gnoja. Mi smo sa octeniseptom naspricali i ocistili gnoj iz pupka stapicem za usi 2-3 puta dnevno a kod svakog prematanja naprasili. Za par dana mu je patronazna s necim to spalila kaze da ga to nis ne boli i da je s tim ubrzala zacjeljivanje. Mislim da je taj gnoj normalna pojava. 

Cure ja vas citam redovito ali ne stignem bas pisati.

• Kokica
    08. Lipanj 2017. 23:13

Nella1211

Ja jedva cekam da otpadne taj pupak.. mi preventivno stavljamo octanisept al ne direkt vec na gazu pa ovistim lagano pupak i onda prasak Tirasur naprasim i zamotam.. koristimo kapi BIOTICBABY od Dietpharma .. nemamo tako jakih grceva osim evo vec 2 veceri oko 1ujutro .. al dok ja dam sisicu sve je u redu.. al znam da joj tako mogu osmoc tako da je zamotam u deku pa se monjamo ja i M i setamo s njom na prsima da joj je stomacic stisnut i tako se umiri.. recite mi jeste li rezane kako odrzavate savove meni je za sada sve super.. al jedva cekam da mogu funkcionirat normalno..ovako san prikacena za krevet i tu i tamo nesto napravim al me rez uzasno boli ako sam duze na nogam..

Nela ja sam popucala skroz i svud. Cak i na preponi imam savove i tu sam imala hematom koji se tek prije par dana povuko. Polako pocinjem normalno sjediti. Meni dr rekla najbolje nositi mrezaste gacice, vir uloske i biti u haljini da se rana suši. Nije da mogu obične gacice obuci 

08. Lipanj 2017. 23:36

Cure, ja sam stavila obican ulozak negdje tjedan dana nakon poroda i sve me dole peklo 2 dana. Sad su mi dobri i oni Vir classic, 30 komada cc 15 kn... al se obican ne usudim staviti iako nemam vanjske savove.

09. Lipanj 2017. 07:09

Ninche, kapi mu dajem tek 3 dana. Nocas nije imao nocnu epizodu grcenja i 2 put je kakao od 22 sata do ujutro. Ako ti sinek ima zuticu trebas ga buditi, te bebe su uspavanije.

mamika3
    09. Lipanj 2017. 10:47

Cure,pozdrav!Samo da vam se javim....Nisam vas citala,onako ns brzinu samo...!Moja curka zasad samo spava!Jucer ju je mucila plodna voda,cesto je bljuckala i prduckala i u dva navrata se dobrano pokakala!Danas je bolhe,ne bljucka!Inace samo spava zasad,davala sam joj cicu,ali samo se kakti igrala!Tek je danas oko devet pocela vuci!Ne znam bas jel kaj bilo!I  cak je otvorila oci na deset min,otkad se rodila!Ha ha...Bumo vidli kak ce biti ostatak dana!Sinoc oko ponoci je dosla pedijatrica,uzela nam je bebe do 5 ujutro da se odmorimo malo!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

koskica
    09. Lipanj 2017. 10:53

Cure, meni se danas spustila krv iz maternice, valjda, nije svijetla ko menstrualna, nije ni smeđa, nešto između. Ne znam dal sad to tijelo reagira kao na mengu ili što....
    od poroda je prošlo 35 dana.
    jesu vama što spominjali da bi se moglo takvo što pojaviti.

url=https://lilypie.com]

Sundi
    09. Lipanj 2017. 11:01

Hej curke pitanje su vam bile dobre mrezaste gacice i vir 80 ili chico? ili da kupim mozda paket pelena za inkontinenciju za odrasle? Jel postoji nekaj pametnije kaj se moze kupiti?

Sundi
    09. Lipanj 2017. 11:11

koskica

Cure, meni se danas spustila krv iz maternice, valjda, nije svijetla ko menstrualna, nije ni smeđa, nešto između. Ne znam dal sad to tijelo reagira kao na mengu ili što….
    od poroda je prošlo 35 dana.
    jesu vama što spominjali da bi se moglo takvo što pojaviti.

Jel dojis? Ako ne onda bi mogla biti menstruacija, makar nije pravilo. Rode su napisale da je dojenje djeluje i kako kontracepcija sto nije istina. Tak da bi bilo najbolje da nozoves doktoricu i pitas.  Inace obicaj je napraviti ginekoloski pregled negdje 40 dana nakon poroda pa mozes se odmah i narucit.

• Kokica
    09. Lipanj 2017. 11:36

Sundi

Hej curke pitanje su vam bile dobre mrezaste gacice i vir 80 ili chico? ili da kupim mozda paket pelena za inkontinenciju za odrasle? Jel postoji nekaj pametnije kaj se moze kupiti?

Ja sam kombinirala vir i chico koje toplo preporucam i mrezaste gacice su mi zakon. Jos ih nosim 4 tjedna nakon poroda zbog savova na preponi. Frendica mi rekla da ih ima u ljekarni po komad za kupiti i da su jeftinije. Ja uzimam one narancaste 5 kom u pakiranju oko 20 kn

09. Lipanj 2017. 12:03

Sundi

Chico i mrezaste su meni bile najbolje. Pelene za odrasle nisu dobre jer se ulosci trebaju cesto mijenjati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.