Nakon koliko vam se povukao trbuh?Ne mislim sad da trebamo imat six-pack,ali da bar ne izgleda ko da sam proghtala kosarkasku loptu!😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika meni sad već to izgleda super A već nakon tjedan dana je bio ok. Eto danas sam stavila i vjenčani i zaručnički prsten, te sam još jednu kilu pala! Još 6-7
Ja jedva cekam da otpadne taj pupak.. mi preventivno stavljamo octanisept al ne direkt vec na gazu pa ovistim lagano pupak i onda prasak Tirasur naprasim i zamotam.. koristimo kapi BIOTICBABY od Dietpharma .. nemamo tako jakih grceva osim evo vec 2 veceri oko 1ujutro .. al dok ja dam sisicu sve je u redu.. al znam da joj tako mogu osmoc tako da je zamotam u deku pa se monjamo ja i M i setamo s njom na prsima da joj je stomacic stisnut i tako se umiri.. recite mi jeste li rezane kako odrzavate savove meni je za sada sve super.. al jedva cekam da mogu funkcionirat normalno..ovako san prikacena za krevet i tu i tamo nesto napravim al me rez uzasno boli ako sam duze na nogam..
Nela ja sam popucala skroz i svud. Cak i na preponi imam savove i tu sam imala hematom koji se tek prije par dana povuko. Polako pocinjem normalno sjediti. Meni dr rekla najbolje nositi mrezaste gacice, vir uloske i biti u haljini da se rana suši. Nije da mogu obične gacice obuci
Ajme jadna.. joj zelin ti da sto prije zaraste.. ja san jucer pocela spricat octanisepton i mogu vam rec da mi je lakse vec danas.. lakse napravim ovih mizarnih nekoliko koraka dnevno al se i lakse namistin po krevetu.. do jucer je bilo jaukanje doslovno i na jace uzdisanje ja san osjetila zatezanje.. stvarno mi je danas lakse.. tako i ja mrezaste gacice..al ja san uzela imate u mullera neku vrstu tih mrezastih..vise su onako elasticne i nemaju onako velike rupice..i mogu se prat na 95..ja njih koristim i vir uloske i octanisept i nadam se da cu sto prije na noge..
A.M
Sundi,
skroz dojim malenu što se tiče pregleda jednostavno se još ne usudim otići jer kako sam imala repturu rodnice to sve još uvijek boli ponekad i strah me guranja svega i svačeg u mene dok još to nije zaraslo kako treba.
ulošci, kombinirala sam vir i chico sa mrežastim gačicama i nikad mi nije prokrvarilo preko toga.
url=https://lilypie.com]
sto se tiče kila u trudnoći sam dobila +14kg a danas sam na -16,5kg tak da je meni ok. Trbuh nemam ništa više kako je bio prije trudnoće, možda malo kože više. Ali isto tako ja sam prakticirala nošenje steznika za poslije trudnoće iz bubamare i vjerujem da je i on malo pridonio tome.
Sundi,
skroz dojim malenu što se tiče pregleda jednostavno se još ne usudim otići jer kako sam imala repturu rodnice to sve još uvijek boli ponekad i strah me guranja svega i svačeg u mene dok još to nije zaraslo kako treba.
ulošci, kombinirala sam vir i chico sa mrežastim gačicama i nikad mi nije prokrvarilo preko toga.
Thnx. Ma mislilm da ti je najbolje nazvat i pitat doktoticu ili patronaznu sestru... Pa onda ces biti pametnija. Cuvaj se :*
Koskice ja sam isto imala rupturu rodnice i ginekolog mi je rekao da se narucim za listopad, a sestra me stavila u rujnu no nazvat cu je da me prebaci bar na kraj rujna jer mislim da cu biti pocetkom rujna na moru jos. Takodjer rekao mi je da vec mogu poceti postupno vjezbati ako se dobro osjecam i ja sam pocela povremeno raditi lagane vjezbe za kraljeznicu i trbusne.
Tu kod mene se mora 4 do 6 tjedana nakon poroda napraviti prvi pregled kod ginekologa. Ja idem 10.7. Kod nje.
Posto sam dobila unutarnje savove prvih dana mi je bilo koma jer sam semm morala izdajati svaka 3 sata a to sam morala raditi sjedeci. Posto sam sivana do guze nema sto me dolje nije boljelo, ali sam dobivala hladne obloge s nekakvom biljnom tinkturom, to je odlicno pomagalo.
Ofnice propustila sam tvoj post, a zasto si se morala u pocetku izdajati i jesi li mu davala na bocicu?
Ništa, onda ću zvati patronažnu.
lagherta tako sam i mislila za situacijje poputnaših treba ipak malo više vremena....
Nama danas bila neka dokica i provjerila polozaj trbusnih misica!Rekla nam je da za nekuh 2 mjeseca mozemo poceti vjezbati!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji