Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2017. 17:41

Sretno mamika! To ce tebi ici ko od sale!

07. Lipanj 2017. 20:22

Ofnice i meni su isto rekli hladne obloge da stavljam nakon izdajanja ili dojenja.
    Mamika sretno :))))) 
    Moj mali ima fazu da popodne urla i vristi ja ne znam sta bi to bilo, ali samo popodne. To ga drzi par sati pa prode evo muz danas vec treci put dolazi ranije s posla jer ja ne znam sta cu s njim kas stane vristat i nista ga ne smiruje.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

mamika3
    07. Lipanj 2017. 20:49

Cure,hvala!Kad god stignem,javit cu se tamo na ljetnicama!Pozdrav vama i bebicama!Joooojjj....I ja cu nakon 40 tjedana i 4 dana vidjeti svoju curicu,moje trece zlato....

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    07. Lipanj 2017. 20:51

Pandica1510

Ofnice i meni su isto rekli hladne obloge da stavljam nakon izdajanja ili dojenja.
    Mamika sretno :)))))
    Moj mali ima fazu da popodne urla i vristi ja ne znam sta bi to bilo, ali samo popodne. To ga drzi par sati pa prode evo muz danas vec treci put dolazi ranije s posla jer ja ne znam sta cu s njim kas stane vristat i nista ga ne smiruje.

Grcevi!Ako je prije toga i nakon sve ok,ko da nista nije bilo onda su grcevi!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    07. Lipanj 2017. 21:16

Hmmm cure...ok hladni obloži ako ne planirate dojiti kroz kraće vrijeme, ali ako se malo izdajate da vam bude lakse i za pol sata beba ide na cicu, zašto hladni oblozi jer ce se stisnuti mliječni kanalići??? Tak je meni rekla sestra na sv duhu. Ok ako se isključivo izdajate i ako vam tako kazu u bolnici...ali ja bih radije temp skidala sa zeljem i lupocetom kod kuce.

Ninche9
    08. Lipanj 2017. 02:52

Evo cure ja se pridruzujem u klub dojilja. Moj uspavanko je danas prihvatio cicu kao da mu je najbolja prijateljica i kao da nikad nije bilo problema. Cak je sisao i ivu bolnu i mislim da mi je malo lakse. Ali bez sesirica ne ide.
    Dojim kad je gladan a potom se jos izdojim 15 minuta i dobim hladni oblog. Za sad funkcionira. Vidjet cu za dalje, ako mi se toplina i crvenilo i dalje budr smirivalo kao danas onda cu polako prekinuti s oblozima. Stalno imam neke obloge, il tople il hladne, izgledsm kao da imam silikonske sise. 
    Ako ce sve biti dobro danas cemo napustiti bolnicu. 

Dajte recite koliko sto vi izgubile kg porodom?

08. Lipanj 2017. 03:00

Ninche, ja sam izgubila porodom 7 kila i u prvih 10 dana jos 3-4. No po prstenima vidim da jos imam vode tako da ocekujem jos bar 2-3 kile da ce otic same od sebe + zbog dojenja koje iscrpljuje i ne stignem bas prevec jest.

08. Lipanj 2017. 06:35

Sto se tice kg kako sam rekla ja vec imam i kg manje nego prije poroda ali i dalje ne mogu staviti vjencani prsten natrag na ruku. Jel to od vode? Nadam se da ce uskoro nestati?!
    Kako ste danas? Kako bebice? Mi danas punimo mjesec dana. Vrijeme mi je proletilo. :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    08. Lipanj 2017. 06:53

Wow vec mjesec dana  kao da je jucer bilo dok smo doznali da si rodila hehe 
    Lagertha ti si se puno educirala o dojenju, daj mi reci dal treba uvijek isprazniti dojku prije nego se krene na drugu? 

08. Lipanj 2017. 07:36

Po onome sto sam ja naucila, treba djetetu dati da podoji koliko zeli - ne prekidati ga. Svaki podoj mijenjati sisu. No ja znam dati dva put istu ako mi je na jednoj aktivno sisao 30 minuta, a na drugoj 15 i ako imam vecu napetost u toj. Ako imam napetost u obje, znam dati i obje u istom podoju. Kako ti mislis prepoznati da ti je skroz prazna? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.