Cure,moze savjet?Isla sam podojit svoju malu i dala joj lijevu sisu!Ona malo povuce pa zacendra pa se makne pa opet uhvati pa povuce par puta....I tako u krug par min...Onda sam joj dala drugu na koju je navalila sam tak,sisala pol sata ,ukakala se i zaspala!Jel vi mozda znate zasto jednu nihe htjela?Mislila sam da u toj nema mlijeka,ali Eloa je pitala ujutro za to sestru pa joj je rekla ako ima jedna ima i druga!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure,moze savjet?Isla sam podojit svoju malu i dala joj lijevu sisu!Ona malo povuce pa zacendra pa se makne pa opet uhvati pa povuce par puta….I tako u krug par min…Onda sam joj dala drugu na koju je navalila sam tak,sisala pol sata ,ukakala se i zaspala!Jel vi mozda znate zasto jednu nihe htjela?Mislila sam da u toj nema mlijeka,ali Eloa je pitala ujutro za to sestru pa joj je rekla ako ima jedna ima i druga!
možda ide sporije mlijeko, inzistiraj jer inaće bi ti se mogla upaliti
Mamika moze biti da je u toj drugoj islo lakse van. Meni je u bolnici lijeva bila prepuna mlijeka i kvrga,napeta i crvena da bi covjek pomislio da ce puknuti, ali je peilikom izdajanja uvijek puno manje mlijeka izaslo iz lijeve nego iz desne. Probaj ih izmasirati da vidis. Ja sam ih masirala svaka 3 sata prije podoja, mislim da su mi i u snu ruke radile pokrete masaze
Lagertha ja sam dobila poklon od dma sal za dojenje ali ga ne znam koristiti. Danas sam prvi put dojila u javnosti, imala sam grudnjak za dojenje,povukla majicu gore, dio grudnjaka dolje,stavila bebu i tetra pelenu malo preko da se nista ne vidi. Nije mi zbog grudi nego zbog visece koze na trbuhu
I da, ubolnici su rekli da se pupak ne smije nicim cistiti nego ostaviti da se osusi a jucer je bila patronazna i prilikom prematanja ga je malo izvukla i na stapic nakapala moje mlijeko, malo ga ocistila tim stapicem i stavila malo nekog praska kojem nisam uspjela zapamtiti ime.
Mislim sa ce skoro ispasti. Doktorica ga je danas vidjela i kaze da je to ok a meni je izgledao bas upaljeno jer je onako zuto zelen gnojav.
Pupak se tak cini zagnojen, ali nije...mi smo stavljali hidrogen i prasak tirosur.
Joj cure mi smo izasli u srijedu al jos nam je bilirubin povisen pa nam je kontrola u utorak.Moja malena je pospana od te zutice pa je moram stalno buditi za jest..Danas nam je 8 dan i jos se navikavamo na izdajanje i bocice i sve to bas je opterecenje .Blago vama koje mozete dojiti bas vam zavidim.Dosad se sama budila svako 2:30 ili 3 sata a sas je ja moram buditi svako toliko jer voli spavat.Pa se to oduzi na 3:30 sata.Nadam se da to nije strasno sta se tice hrane.Uh porod je bija super kako me sad ovo izdajanje muci..😂😂😂😂😂
Hej zenice evo da vam se i ja pridruzim.. trebalo mi je vremena da sve procitam i citala sam u ratama hah
Moj deckic je dosao 06.06. U 15.47, dugacak 48cm i tezak 2780..
vodenjak mi je pukao oko 4, u bolnicu dosli oko 15do 5 i od tad negdje do 15.47 sam se mucila s bolovima, bila sam uzasno umorna i iscrpljena bojala sam se da necu moci izdrzati, nisam se otvarala, al kad su oni zadnji trudovi krenuli mislila sam da cu umrijeti..jako mucno i bolno mi je bilo..rezali su me, al neznam koliko jer mi nisu rekli..ne mogu sjedit koliko me boli..
Dojenje nam za sad ide, bradavice me bole i treba nam malo vremena da se namjestimo al nedamo se..za sad dojim samo u lezecem polozaju..
Ajoj,ti si se bas namucila!Zelim ti brz oporavak!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, i meni se događalo s lijevom cikom, zato se i upalila. I jos začepljenje, mlaz uopce nije htio ici, samo je bzvz kapalo i nije htio vuci. Sad malo bolje vuče kad je dobio na kilaži, ali to nije problem kod tvoje curice, ona je dosta teška tak da nije problem ako i padne u početku na težini, problem je nama koje imamo bebe ispod 3kg. Moj malecki je prešao tu granicu, bas cu ga ujutro vagati samo u peleni prije i poslije podoja.
Jucer je imao takvu epizodu grčeva od 19-22 da je to bilo prestrašno. Jeo je prije 19 i kad se napokon smirio spavao je do iza ponoci jadan od umora i plakanja. Hranila sam ga oko pola 1 i uz ciku mu dala i izdojeno na flasicu jer sam sa oko 23 morala izdojiti koliko su mi cike bile napete.
Ninche, ti se onda ne izdajas vise? Ili da ali ne daješ vise na bočicu? Ja radije dam ba bočicu nego da bacim...nekaj mislim da bolje da to pojede ako kojim slučajem ne povuče dovoljno jer brzo zaspi na ciki.
Maja 32 i ja sam u sličnoj situaciji ali ide na bolje...nadam se da ce i tebi tako. Meni se dan svodi samo na dojenje i izdajanje. Sutra idemo prvi put u setnju jer do sad nismo bili zbog mojih silnih upala i tih komplikacija oko izdajanja. A dobro...danas nam je tek 18.dan.
Hvala vam!Budem masirala i inzistirala na toj koja je kakti zakinuta!Drzte fige!Jel ima hrana koju bas izbjegavate ili pak cesto konzumirate-da potice laktaciju?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji