Haha Pandice, imas mali peh Kad sam dosla iz rodilista nisam mogla ni jedan, a sad ustvari mogu oba, samo me ovaj jedan previse stisce
pa se nadam da bu s vremenom i to se popravilo. Valjda ne bude tako trajno ostalo.
Pandice mi smo dobro inace osim te njegove probave jadan. A vi dvoje? Jeste dobro? Ja cu ga danas probati nositi prvi put u nosilici.
Mi se evo mucimo sa grcevima. Sat vremena je vristao, sve zivo sam pokusala i masazu trbuha i kapi i pjevanje na kraju sam ga cijelog omotala u dekicu da mu bude jako toplo i nosala po stanu, zaspao je u roku 5min. Al naravno nastavio je spavat na meni jer se budi cim ga spustim.
O kakvoj nosiljci je rijec? Mi svog kad idemo u trgovinu koja nam je blizu stavimo u klokanicu da ne vucemo jos i kolica.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure i ja sam promijetila evo vec dva dana oko 5-6 popodne grcice. Prvo sam mislila glad, a sad vidim grčevi. Bas cu pratiti ovih dana, muz je kupio kapi Colikind (to je zapravo Enterokind, po preporuci patronazne).
Mi danas idemo prijaviti bebu i matični ured, jeste vi to riješile?
Kad planirate izaći van s bebom prvi put u šetnju?
Pandice, kupila sam ergo baby adapt preko HAK-a za 900 kn.
Moj isto trenutno spava na meni, no upravo se pokakao pa cu ga sad premjestiti.
Da li su grčevi: neutješno plače, neće cikit, s rukicama i nogicama grčevito maše po zraku i napinje se?
Mi imamo Biogaia kapi. Prijavili smo ga u utorak u matičnom uredu i muž je otišao u Petrinjsku sredit boravište, OIB...
Izašli smo prvi put kad je navršio tjedan dana i skoro svaki dan samo bili vani nakon toga.
Ja mislim da mi imamo problem s pupkom Jučer mu je visil na niti onaj batrljak i sestra mu ga je iščupala. Rekla je da će krvariti i da mu špricam Ocatniseptom i prašim onim praškom na T. Danas sam vidjela da nije krvario, samo ima gnoja. Po bodyu je žuti, sasušeni, a baš na pupku onako bijeli
Nemrem kontaktirati patronažnu jer mi je krepal mobitel ujutro.
Ofnice muz je to sve obavio jos dom sam ja bila u bolnici. Setat smo odmah cim smo dosli iz bolnice jer je mali imao zuticu i morali smo ga vodit van ali to njsmo bili duze od 15tak minuta. Sad vec navelilo idemo i u trgovinu i na kavicu :)
Lagertha da, ima grceve al mi cudno kako nekad ujutro nekad popodne. Zar to ne bi trebalo biti uvijek u odredeno neko doba? Koda sam tako neato citala po forumima, iako i tamo ljudi svasta pisu.
Ajme kako je mogla iscupat? To mi je malo za ne povjerovat. I nama je tako visio o niti al nam nije palo na pamet cupat, drugi dan je vec sam otpao
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ah eto... što ću ja... moram joj vjerovat, ali budem nazvala još Vinogradsku. Možda onda nisu grčevi već samo prolazni problem s probavom. Mi smo isto bili na kavici jednom
E da frendica mi prek fejsa pomogla da popravim mob, koja sreća!!!
Ja jedva cekam da otpadne taj pupak.. mi preventivno stavljamo octanisept al ne direkt vec na gazu pa ovistim lagano pupak i onda prasak Tirasur naprasim i zamotam.. koristimo kapi BIOTICBABY od Dietpharma .. nemamo tako jakih grceva osim evo vec 2 veceri oko 1ujutro .. al dok ja dam sisicu sve je u redu.. al znam da joj tako mogu osmoc tako da je zamotam u deku pa se monjamo ja i M i setamo s njom na prsima da joj je stomacic stisnut i tako se umiri.. recite mi jeste li rezane kako odrzavate savove meni je za sada sve super.. al jedva cekam da mogu funkcionirat normalno..ovako san prikacena za krevet i tu i tamo nesto napravim al me rez uzasno boli ako sam duze na nogam..
A.M
Ofnice i Pandica1510 meni je patronazna isto rekla.. prije nasiranja vruce obloge ili tus vruci.. a posli ako necu odma dojit u skorije vrime hladni oblog.. do kada je moguce dobit upale.. kada beba postane dovoljna za izvuc sve iz sikica..
A.M
Sortiraj odgovore
Najstariji