Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Lipanj 2017. 07:45

Haha Pandice, imas mali peh  Kad sam dosla iz rodilista nisam mogla ni jedan, a sad ustvari mogu oba, samo me ovaj jedan previse stisce  pa se nadam da bu s vremenom i to se popravilo. Valjda ne bude tako trajno ostalo.

08. Lipanj 2017. 08:01

Pandice mi smo dobro inace osim te njegove probave  jadan. A vi dvoje? Jeste dobro? Ja cu ga danas probati nositi prvi put u nosilici. 

08. Lipanj 2017. 09:23

Mi se evo mucimo sa grcevima. Sat vremena je vristao, sve zivo sam pokusala i masazu trbuha i kapi i pjevanje na kraju sam ga cijelog omotala u dekicu da mu bude jako toplo i nosala po stanu, zaspao je u roku 5min. Al naravno nastavio je spavat na meni jer se budi cim ga spustim. 
    O kakvoj nosiljci je rijec? Mi svog kad idemo u trgovinu koja nam je blizu stavimo u klokanicu da ne vucemo jos i kolica.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ofnica
    08. Lipanj 2017. 09:36

Cure i ja sam promijetila evo vec dva dana oko 5-6 popodne grcice. Prvo sam mislila glad, a sad vidim grčevi. Bas cu pratiti ovih dana, muz je kupio kapi Colikind (to je zapravo Enterokind, po preporuci patronazne). 
    Mi danas idemo prijaviti bebu i matični ured, jeste vi to riješile?
    Kad planirate izaći van s bebom prvi put u šetnju?

08. Lipanj 2017. 09:52

Pandice, kupila sam ergo baby adapt preko HAK-a za 900 kn.
    Moj isto trenutno spava na meni, no upravo se pokakao pa cu ga sad premjestiti. 
    Da li su grčevi: neutješno plače, neće cikit, s rukicama i nogicama grčevito maše po zraku i napinje se?
    Mi imamo Biogaia kapi. Prijavili smo ga u utorak u matičnom uredu i muž je otišao u Petrinjsku sredit boravište, OIB...
    Izašli smo prvi put kad je navršio tjedan dana i skoro svaki dan samo bili vani nakon toga.
    Ja mislim da mi imamo problem s pupkom  Jučer mu je visil na niti onaj batrljak i sestra mu ga je iščupala. Rekla je da će krvariti i da mu špricam Ocatniseptom i prašim onim praškom na T. Danas sam vidjela da nije krvario, samo ima gnoja. Po bodyu je žuti, sasušeni, a baš na pupku onako bijeli  Nemrem kontaktirati patronažnu jer mi je krepal mobitel ujutro. 

08. Lipanj 2017. 10:59

Ofnice muz je to sve obavio jos dom sam ja bila u bolnici. Setat smo odmah cim smo dosli iz bolnice jer je mali imao zuticu i morali smo ga vodit van ali to njsmo bili duze od 15tak minuta. Sad vec navelilo idemo i u trgovinu i na kavicu :) 
    Lagertha da, ima grceve al mi cudno kako nekad ujutro nekad popodne. Zar to ne bi trebalo biti uvijek u odredeno neko doba? Koda sam tako neato citala po forumima, iako i tamo ljudi svasta pisu. 
    Ajme kako je mogla iscupat? To mi je malo za ne povjerovat. I nama je tako visio o niti al nam nije palo na pamet cupat, drugi dan je vec sam otpao

Sve mogu u Onome koji me jača <3

08. Lipanj 2017. 11:06

Ah eto... što ću ja... moram joj vjerovat, ali budem nazvala još Vinogradsku. Možda onda nisu grčevi već samo prolazni problem s probavom. Mi smo isto bili na kavici jednom 

08. Lipanj 2017. 11:08

E da frendica mi prek fejsa pomogla da popravim mob, koja sreća!!!

Nella1211
    08. Lipanj 2017. 11:46

Ja jedva cekam da otpadne taj pupak.. mi preventivno stavljamo octanisept al ne direkt vec na gazu pa ovistim lagano pupak i onda prasak Tirasur naprasim i zamotam.. koristimo kapi BIOTICBABY od Dietpharma .. nemamo tako jakih grceva osim evo vec 2 veceri oko 1ujutro .. al dok ja dam sisicu sve je u redu.. al znam da joj tako mogu osmoc tako da je zamotam u deku pa se monjamo ja i M i setamo s njom na prsima da joj je stomacic stisnut i tako se umiri.. recite mi jeste li rezane kako odrzavate savove meni je za sada sve super.. al jedva cekam da mogu funkcionirat normalno..ovako san prikacena za krevet i tu i tamo nesto napravim al me rez uzasno boli ako sam duze na nogam..

A.M

Nella1211
    08. Lipanj 2017. 11:53

Ofnice i Pandica1510 meni je patronazna isto rekla.. prije nasiranja vruce obloge ili tus vruci.. a posli ako necu odma dojit u skorije vrime hladni oblog.. do kada je moguce dobit upale.. kada beba postane dovoljna za izvuc sve iz sikica..

A.M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.