moja cura je kroz dan počela tražiti sisu svaki sat vremena. I to je onda stavljam po dva puta ma istu sisu. Valjda je tak ok. Rekla mi pedijatrica da je ne ostavljam duže 20 min na sisi.
laghert, pa to je ok, Matej je prošao porođajnu težinu za 12 dana. Moja je to dostigla tek s 20 dana. Super.
ovu noć je papala u 22.30, 02:00, 5:20, i onda sam je budila u 7:40 jer smo morale ići vaditi krv, pa je opet oko 10, 11, i sad upravo papa
url=https://lilypie.com]
Koskice i meni se cini ok. Nije sad ono "wow kolko je dobio" ali je u granicama normale.
Ninche radiš grešku! Ni za boga metati mrzle obloge! Ja sam zavrsila u bolnici zbog mastitisa i na antibioticima sam jos. Sestra koja me i bolnici masirala rekla je da nokti slučajno pomišljati na hladne obloge, nego samo na vruce ili vrući tus, jer oni otvaraju mliječni kanale, a hladni ih zatvaraju. Protiv upale i vrućine u cicama stavljaj obloge od zelja.
Moj mali je nocas spavao sa mnom u krevetu, donio oko 4-5 puta po 20-ak min, nista ne place pa se nadam da mu je dosta.
Tako da se ni ja vise ne izdajam nego njega koristim za tu svrhu. Desnu mi je prihvatio bez šeširića, ali lijevu nece nikako bez šeširića zasad. Polako, tek smo krenuli s normalnim dojenjem. Seka mi je otišla ili ljekarnu kupiti mamine kapi i caj za dojenje.
Ofnice, super ti ide! Tako se i ja ustvari ne izdajam vec samo njega stavim na sisu. Ima dana kad on vise spava, a manje doji pa mi se napravi kvrga pa onda pod toplim tusem izmasiram ciku i malo se izdojim cisto da mi bude lakse. No kad docekam njega onda ju masiram dok on doji i sve kvrge prodju. Eto, nama sesirici vec nekoliko dana stoje zaboravljeni u kutu. Jos jedino te rane na bradavicama me muce i zna me boljeti/peci dok piskim. Kak je vama s tim?
Cure,
ja nemam kvrge po sisama, ne izdajam se, nisu mi vruće. Sad kad čitam sve vas zapravo se zapitam imam li dosta mlijeka i da ga slučajno ne izgubim.
dal da se izdajam ili ne? Hm... Nisam pametna
kako mi kroz noć rjeđe dojimo znaju ujutro biti napetije ali kvrga nemam...
kaj velite?
Pa ako ti sise svakih sat vremena prek dana onda zato mozda i nemas kvrge. Moj zna imati velike pauze po danu. Kako koji dan. Ja samo tad imam kvrge, kad on manje jede.
Ofnice ja sam jos u bolnici tak da radim kako mi tu kazu.. tu mi daju nakon izdajanja hladne obloge,da drzim onda skinem i prije nego se izdajam kupam grudi u toploj vodi, stavljam tople rucnike na njih, lezim,odmaram a onda kad se kanalici otpuste onda se masiram i razbijamo kvrge.
Hladni oblozi mi pomazu jer mi je dojka inace tako vruca kao da ce se zapaliti.
Ako razmisljas o kupnji el.izdajalice ja vjerujem da je to super investicija uz sve ono na sta bacamo novce u zivotu. Danas mi je jutro bilo dobro i uspjelo je nedto izaci i iz lijeve dojke ali jos je veca od desne i djelom crvena ali bar ne boli toliko.
Cure,sutra vam dolazimo Katrin i ja!Otvorena sam 3-4 cm!Ako ne pocne nocas sutra rano ujutro idem na indukciju!Sad sam 40 plus 4,trecerotka,kaze dr da imam lijep nalaz....I to je to!😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagherta hvala.
mamika i Katrin već vas jedva čekamo. 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji