Uf, ja jedem sve sto inace ne jedem i pijem: bijeli kruh, sokove, bombone, kekse, nutelu, hrpe mesa... ali i dalje kile idu dolje.
Hej cure jel moze pomoc? Jucer su mi radili aminoskopiju i pregled. Danas imam bolove u ledima. Krenuli su negdje oko 2 ujutro sad se ponavljaju. Ali sve je to izdrzljivo traje minutu dvije i pusti i tak svakih desetak min. Imam prozirni iscjedak i vidi se sukrvica u njemu. Najavili su mi da bih mogla krvariti nakon pregleda. E sad sljedeci pregled mi je sutra ujutro u 9. Dal da cekam doma ili da odem na hitnu. Ako su trudovi bila bih doma sto dulje. Jucer sam bila otvorena prst.
Cure evo ako nekome mogu pomoći s info (za one koji se bore s grčevima ) : INFACOL kapi. Nema ih za kupit kod nas, samo vani, ali možete naručiti na Dolcu u onoj uvoznoj apoteci. Ugl riješili se svega za 3 dana.
NADAM SE DA SE NEĆU UREĆI SAD 😂😂😂
Hej cure jel moze pomoc? Jucer su mi radili aminoskopiju i pregled. Danas imam bolove u ledima. Krenuli su negdje oko 2 ujutro sad se ponavljaju. Ali sve je to izdrzljivo traje minutu dvije i pusti i tak svakih desetak min. Imam prozirni iscjedak i vidi se sukrvica u njemu. Najavili su mi da bih mogla krvariti nakon pregleda. E sad sljedeci pregled mi je sutra ujutro u 9. Dal da cekam doma ili da odem na hitnu. Ako su trudovi bila bih doma sto dulje. Jucer sam bila otvorena prst.
Sve ti je to ok.. ja sam to popodne kad su mi radili amnioskopiju dobila trudove..i cijelo vrijeme dok nisam rodila krvarila...
Ti jos nisi rodila?
Sve ti je to ok.. ja sam to popodne kad su mi radili amnioskopiju dobila trudove..i cijelo vrijeme dok nisam rodila krvarila…
Ti jos nisi rodila?
Nisam jos nazalost...
mrva: predbiljezbe.ort@kbc-zagreb.hr
Hvala cure, onda vjerojatno nije zbog stitnjace vec eto... postporodjajne muke. Nitko mi nije rekao nista vezano uz onu moju konstataciju da vec razmisljam o drugoj bebi Necu to reci mužu, al moram nekom
Sretno Sundi! Kolko se sjecam, to bi mogao biti sluzni cep. Ako si prvorotkinja ne moras jos u bolnicu. Mislim da kad ti budu na 5-7 minita ili tako jaki da ne mozes izdrzati da ne jauces.
Lagertha i ja ti razmisljam. Kad mozemo poceti na tom, si pitala sto doktora?
Jos samo da muz amenuje:)
Sortiraj odgovore
Najstariji