Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Kolovoz 2017. 12:56

Uf, ja jedem sve sto inace ne jedem i pijem: bijeli kruh, sokove, bombone, kekse, nutelu, hrpe mesa... ali i dalje kile idu dolje.

Sundi
    17. Kolovoz 2017. 13:05

Hej cure jel moze pomoc? Jucer su mi radili aminoskopiju i pregled. Danas imam bolove u ledima. Krenuli su negdje oko 2 ujutro sad se ponavljaju. Ali sve je to izdrzljivo traje minutu dvije i pusti i tak svakih desetak min. Imam prozirni iscjedak i vidi se sukrvica u njemu. Najavili su mi da bih mogla krvariti nakon pregleda. E sad sljedeci pregled mi je sutra ujutro u 9. Dal da cekam doma ili da odem na hitnu. Ako su trudovi bila bih doma sto dulje. Jucer sam bila otvorena prst.

• AnaFit123
    17. Kolovoz 2017. 13:05

Cure evo ako nekome mogu pomoći s info (za one koji se bore s grčevima ) : INFACOL kapi. Nema ih za kupit kod nas, samo vani, ali možete naručiti na Dolcu u onoj uvoznoj apoteci. Ugl riješili se svega za 3 dana.

NADAM SE DA SE NEĆU UREĆI SAD 😂😂😂

• AnaFit123
    17. Kolovoz 2017. 13:08

Cijena je oko 110 kn.

mrva2017
    17. Kolovoz 2017. 13:12

Sundi

Hej cure jel moze pomoc? Jucer su mi radili aminoskopiju i pregled. Danas imam bolove u ledima. Krenuli su negdje oko 2 ujutro sad se ponavljaju. Ali sve je to izdrzljivo traje minutu dvije i pusti i tak svakih desetak min. Imam prozirni iscjedak i vidi se sukrvica u njemu. Najavili su mi da bih mogla krvariti nakon pregleda. E sad sljedeci pregled mi je sutra ujutro u 9. Dal da cekam doma ili da odem na hitnu. Ako su trudovi bila bih doma sto dulje. Jucer sam bila otvorena prst.

Sve ti je to ok.. ja sam to popodne kad su mi radili amnioskopiju dobila trudove..i cijelo vrijeme dok nisam rodila krvarila...
    Ti jos nisi rodila? 

Sundi
    17. Kolovoz 2017. 13:26

mrva2017

Sundi

Sve ti je to ok.. ja sam to popodne kad su mi radili amnioskopiju dobila trudove..i cijelo vrijeme dok nisam rodila krvarila…
    Ti jos nisi rodila?

Nisam jos nazalost...

Trenta
    17. Kolovoz 2017. 14:02

Ajd super da jednom kad je nesto gnojno da je to u redu:)

17. Kolovoz 2017. 14:03

mrva: predbiljezbe.ort@kbc-zagreb.hr

Hvala cure, onda vjerojatno nije zbog stitnjace vec eto... postporodjajne muke. Nitko mi nije rekao nista vezano uz onu moju konstataciju da vec razmisljam o drugoj bebi  Necu to reci mužu, al moram nekom 

17. Kolovoz 2017. 14:06

Sretno Sundi! Kolko se sjecam, to bi mogao biti sluzni cep. Ako si prvorotkinja ne moras jos u bolnicu. Mislim da kad ti budu na 5-7 minita ili tako jaki da ne mozes izdrzati da ne jauces. 

Trenta
    17. Kolovoz 2017. 14:08

Lagertha i ja ti razmisljam. Kad mozemo poceti na tom, si pitala sto doktora?
    Jos samo da muz amenuje:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.