Mislim to je za nekog tko ne doji ili ne može te tablete i grudnjak tako visoko i hladni oblog...
A ova svinjska mast vam je fkt dobra...mazete cike š tim i razbije kvrge stvarno
mi smo danas bile u Klaićevoj i doktorica je rekla da to nije ništa opasno. Prati se sve do puberteta kada bi se taj himen trebao vratiti na mjesto. A sve se to događa zbog hormona i bakterija.
Eloa, kakvi du vaši nalazi?
url=https://lilypie.com]
Da li vi imate problema sa znojenjem? Ja sam na terapiji za stitnjacu i uzasno se znojim, puno jedem, a mrsavim. Eto skinula sam skoro svih 18 kila u manje od 3 mjeseca. Mozda mi je ostalo 1-2 kile, to trebam provjeriti na svojoj vagi. Ok mi je ako zene koje su se zdebljale do 10 kila skinu sve u 3 mjeseca, ali ovo mi je malo previse
Cure koje ste isle na Salatu na uzv kukova - na koji ste mail slale uputnice?
Da li vi imate problema sa znojenjem? Ja sam na terapiji za stitnjacu i uzasno se znojim, puno jedem, a mrsavim. Eto skinula sam skoro svih 18 kila u manje od 3 mjeseca. Mozda mi je ostalo 1-2 kile, to trebam provjeriti na svojoj vagi. Ok mi je ako zene koje su se zdebljale do 10 kila skinu sve u 3 mjeseca, ali ovo mi je malo previse
I ja se uzasno znojim i smrdim sama sebi...a inace nisam tip koji se bas znoji... jedem vise nego u trudnoci, stalno me trazi... i to jedem neke stvari koje nikad nisam voljela... a neke koje sam jela u trudnoci ne mogu ni vidjet...
I ja se uzasno znojim i smrdim sama sebi…a inace nisam tip koji se bas znoji… jedem vise nego u trudnoci, stalno me trazi… i to jedem neke stvari koje nikad nisam voljela…a neke koje sam jela u trudnoci ne mogu ni vidjet…
Ja se isto znojin puno.. a hrana mi nije bas najbolji prijatelj.. nakvise jeden voce i salate i jogurt..ovo ostalo na silu..al znoj uhh.. kad dojin ajme cila se priznojim..😷
A.M
Isto znojim se ko luda.
Nego, gledam u ruku di je primio prvu injekciju (jos u bolnici). Sad mu se sve nekak cini mi se zagnojilo. Kako vama izgleda to mjesto uboda? Nama kao da ima zutu kapicu ali prema unutra ne van
Isto znojim se ko luda.
Nego, gledam u ruku di je primio prvu injekciju (jos u bolnici). Sad mu se sve nekak cini mi se zagnojilo. Kako vama izgleda to mjesto uboda? Nama kao da ima zutu kapicu ali prema unutra ne van
I nama je tako bilo od tog prvog cjepiva.. i nakon jednog kupanja sam sa rucnikom prosla preko tog ramena pa se kao kozica ogulila i onda nam je nastalo tako bijelo kao zagnojeno....al nakon par kupanja se razmocilo i sad je opet ok...citala sam da je to normalno i da znaci da je cjepivo "djelovalo" jer se pojavila reakcija pa nisam ni zvala pedijatricu...al nije ti zgorega zvrcnut pedijatra pa priupitat ali evo nama proslo...e da a pojavilo se tek nakon mjesec dana od pikice...
Isto znojim se ko luda.
I nama je tako bilo od tog prvog cjepiva.. i nakon jednog kupanja sam sa rucnikom prosla preko tog ramena pa se kao kozica ogulila i onda nam je nastalo tako bijelo kao zagnojeno….al nakon par kupanja se razmocilo i sad je opet ok…citala sam da je to normalno i da znaci da je cjepivo "djelovalo" jer se pojavila reakcija pa nisam ni zvala pedijatricu…al nije ti zgorega zvrcnut pedijatra pa priupitat ali evo nama proslo…e da a pojavilo se tek nakon mjesec dana od pikice…
Mi smo bili jutros na pregledu i bas je rekla ako se zagnoji i pukne da je to ok i da stavimo gazicu lagano preko toga...
Sortiraj odgovore
Najstariji