Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    16. Kolovoz 2017. 09:38

eloa
    hvala na podršci. Javiti ću se .
    Mi isto mislimo na vas dvoje i da nalazi budu ok.

url=https://lilypie.com]

16. Kolovoz 2017. 09:42

Trenta to je tjemenica, moj je imao na celu... sve to je otislo uz pomoc onog sampona protiv tjemenice od mustelle. Ja ga jos uvijek s tim samponom namazem prije kupanja. Meni su isto u ljekarni rekli da se cisti, ali kad sam ga pocela kupati s tim samponom onda je i proslo. Takodjer sam mazala kremom aderma za lice i tijelo jer mi ulje nije bilo dovoljno masno, a krema bi omeksala te pristice i krastice pa su ispali. Pitaj u ljekarni dal imaju tester od aderme pa probaj s njom.

Meri
    16. Kolovoz 2017. 11:11

mrva2017

Cure,koliko su vase bebe dobile do prve kontrole kod pedijatra?

Moja je rođena s 3.100, a do prve kontrole s mjesec dana dobila je ravno kilu.

OhSoBoho
    16. Kolovoz 2017. 11:19

Hej mamite, za one koje zanima postam link o majcinom mlijeku. Fantastican clanak!
     https://thebiologist.rsb.org.uk/biologist-features/158-biologist/features/1758-the-mysteries-of-milk

Mi na cici cijele dane pa stignem citati 

Nella1211
    16. Kolovoz 2017. 12:32

Meri

mrva2017

Cure,koliko su vase bebe dobile do prve kontrole kod pedijatra?

Moja je rođena s 3.100, a do prve kontrole s mjesec dana dobila je ravno kilu.

Moja dobila 2kg nakon misec ipo dana kontrola bila.. zene ja dobila virozu od sinoc samo povracan stalno.. kako to funkcionira sa bebicon.. iman fibru..oce li joj ostat sta tekucine za mliko..ja se trudin popit al odma povratin..sad san pojila juhicu samo cekan kad ce i ona vanka.. da iden na infuziju.. briga me za mene..samo da me uliju tekucinom da mi ona ima sta papat??

A.M

LlamaFace
    16. Kolovoz 2017. 12:35

Ja bih ti savjetovala da odes ako sve sto uneses ide van,da ne bi bilo frke s mlijekom

16. Kolovoz 2017. 12:45

Zato što imam šećer tip jedan i seceri su mi tako i tako niski i dobila sam deset minuta i katastrofa a di je poslije kada djetetu treba više...
    Neka ne planira i ne forsira niš, ja sam htjela pa ne ide...

Dobila sam bromergon i hladni oblog i grudnjak što više gore  i ni slučajno se izdajat...sto se tice wc-a jučer sam valjda sve živo nabacala u sebe i danas me potjeralo konacno hahah

16. Kolovoz 2017. 12:47

Dojila

Tamara..
    16. Kolovoz 2017. 15:07

Mene je tek danas protjeralo,  nakon par bobica grožđa..  Danas nam je 8 dan,  rodili smo se sa 3920 izašli sa 3700 a danas imamo 4050...  Stolica nam je koda papimo kasice..  Ne budim fuga za papanje  (koliko bi tek onda dobio)  pantronazna nas danas pitala dali ikad place ...  Ja se tankam sa cajem od rooibosa i komoraca i pazim na prehranu..  Cure ja sam vas skroz  citala ali sam zaboravila  već dosta toga posto sam bila jos u trudnickim brigama..  Kada su vama počeli problemi sa dojenjem..  Znam sa ih je bilo...  Ja skroz se izdajam razbijam kvrge i bas se trudim,  za sada je ok.. Mazem si skroz bio baza kremu i ako osjetim da sam malo ostetila bradavicu stavim mam komprese...  Joj ja ne znam kako je vama sa toliko savova,  ja imam malo i muka teška,  kada su popucali gori bolovi nego nakon poroda doslovno ne mozes mrdnuti..  Ali već drugi dan od kako su mi stavili mast stanje je puno bolje..  Na internetu nista o tome ne nadem... Sutra idem na kontrolu 

16. Kolovoz 2017. 17:24

Kako lijepo u Riječkom rodilištu objasne meni je odma drugi dan cicu raskrvarila i poslali me doma toboz stavljaj hladne obloge i nestat će upala. 
    Ma...na kraju tablete,grudnjak da ih što više podigne i hladni oblozi dva puta dnevno i mazanje masti za razbijanje kvrga i ne se izdajat jer tablete navodno razbiju to...sva sreća pa sam odma primjetila šta je... pa sam danas već počela s terapijom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.