Mislim da bude lakse kako se beba blizi 2.mjeseca starosti...tako mi je rekla Pandica a i kod nas se pokazalo tocnim. Sab simplex nam nije bio od nikakve pomoci, kad smo ga ukinuli postalo je malo bolje ali nama ti grcici stvarno nisu dugo trajali i nisu bili jaki..vise se mucio da se isprdi ili pokaka.
Mislim da maleni nije potpuno ovisan o meni jer ga i tata lako uspava nosenjem ali ja imam ono sto je njemu broj 1 a to je cica.

Ninche, tak i moj. Cica mu je broj 1, al vec mu je i tata zanimljiv, a i baka. Voli ljude i svatko tko ga nosi mu je dobar jer ga tata i mama bas pretjerano ne nosikaju. On na kraju nije imao grceve jer ne vjerujem da je 15 minuta povremenog plakanja svaki treci-cetvrti dan nesto sto bi bili grcevi. To je nerazvijeni probavni sustav i one kapi na E mu tad pomognu pa zaspi. Mi smo se prehladili na moru oboje. Nemamo temperaturu, ali kasljemo, a njemu i nos curi. Bila je promjena vremena i nismo to najbolje hendlali muz i ja. Ako netko ima savjet za prehladu kod malih beba? U bolnici su rekli da je sve ok i da dodjemo ak bude gore.
Lagertha, i moja cura je prehlađena od jučer... pedijatrica rekla da samo dobro napamo nos fiziološkom da se ne bi spustilo na pluća i to je to.

Lagertha super pomažu inhalacije! Za tak male zatvorit tuš / kadu i pustit vruću vodu i stat s njim unutra 20-tak min (držat ga na prsima) ....stara medicina ali uvijek pali.
Tete,jel ima netko da se muci sa suhom i perutavom kozom?ja sam mislila da je to bilo od onih vrucincina ali izgleda je samo tada pocelo 😑 kupili smo mustela uljnu kupku i kremu i sve je okej dok mu ne pocnem mazat torzo,onda pocne vristat kao da ga gulim 😖

LlamaFace vise lici pristicima nego ljuskicama.

Ej curke koliko i da li su vase bebe imale probleme dok se ne pokakaju ili dok prde? Mi bas nemamo grceve. Koristimo biogaju i simplex kapi ali lad kaka bas se napinje i place dok stenje a to zna trajat i dio dana.
Ja dosla doma no međutim nemogu kakat i dalje dakle u nedjelju sam rodila jedino sam jucer neato uspjela al nista posebno...nateceno je malo dolje a i sivana dam do guze...
Mislim tjera me na wc a ne smijem se napinjat...jel koja imala taj problem??
One su rekle kao da je to normalno... šta da napravim?uff
Hahaha
Nora fora jedi puno voca,bioaktivije i slicbih jogurta i pij kavu sa ekstra secera. To obicno pomogne i istjera "demone" van
I ja sam bila tako sivana. Bit ce bolje s vremenom.

Rade bi rodila još jednom nego ovo hahahaha
Jel ti bilo malo nateceno???kad si mogla na wc??
Jesi stavljala obloge hladne??
Ovoga i da ja ne dojim zbog šećera ipak i sad cice me ne bole jedino lijeva jer ju je raskrvarila i to mazem s masti ..one jesu malo tople...al ništa strašno...
Jel moram stalno ostavljati hladne obloge na njih da stane mlijeko ili???
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji