Mislim da bude lakse kako se beba blizi 2.mjeseca starosti...tako mi je rekla Pandica a i kod nas se pokazalo tocnim. Sab simplex nam nije bio od nikakve pomoci, kad smo ga ukinuli postalo je malo bolje ali nama ti grcici stvarno nisu dugo trajali i nisu bili jaki..vise se mucio da se isprdi ili pokaka.
Mislim da maleni nije potpuno ovisan o meni jer ga i tata lako uspava nosenjem ali ja imam ono sto je njemu broj 1 a to je cica.
Ninche, tak i moj. Cica mu je broj 1, al vec mu je i tata zanimljiv, a i baka. Voli ljude i svatko tko ga nosi mu je dobar jer ga tata i mama bas pretjerano ne nosikaju. On na kraju nije imao grceve jer ne vjerujem da je 15 minuta povremenog plakanja svaki treci-cetvrti dan nesto sto bi bili grcevi. To je nerazvijeni probavni sustav i one kapi na E mu tad pomognu pa zaspi. Mi smo se prehladili na moru oboje. Nemamo temperaturu, ali kasljemo, a njemu i nos curi. Bila je promjena vremena i nismo to najbolje hendlali muz i ja. Ako netko ima savjet za prehladu kod malih beba? U bolnici su rekli da je sve ok i da dodjemo ak bude gore.
Lagertha, i moja cura je prehlađena od jučer... pedijatrica rekla da samo dobro napamo nos fiziološkom da se ne bi spustilo na pluća i to je to.
Lagertha super pomažu inhalacije! Za tak male zatvorit tuš / kadu i pustit vruću vodu i stat s njim unutra 20-tak min (držat ga na prsima) ....stara medicina ali uvijek pali.
Tete,jel ima netko da se muci sa suhom i perutavom kozom?ja sam mislila da je to bilo od onih vrucincina ali izgleda je samo tada pocelo 😑 kupili smo mustela uljnu kupku i kremu i sve je okej dok mu ne pocnem mazat torzo,onda pocne vristat kao da ga gulim 😖
LlamaFace vise lici pristicima nego ljuskicama.
Ej curke koliko i da li su vase bebe imale probleme dok se ne pokakaju ili dok prde? Mi bas nemamo grceve. Koristimo biogaju i simplex kapi ali lad kaka bas se napinje i place dok stenje a to zna trajat i dio dana.
Ja dosla doma no međutim nemogu kakat i dalje dakle u nedjelju sam rodila jedino sam jucer neato uspjela al nista posebno...nateceno je malo dolje a i sivana dam do guze...
Mislim tjera me na wc a ne smijem se napinjat...jel koja imala taj problem??
One su rekle kao da je to normalno... šta da napravim?uff
Hahaha
Nora fora jedi puno voca,bioaktivije i slicbih jogurta i pij kavu sa ekstra secera. To obicno pomogne i istjera "demone" van
I ja sam bila tako sivana. Bit ce bolje s vremenom.
Rade bi rodila još jednom nego ovo hahahaha
Jel ti bilo malo nateceno???kad si mogla na wc??
Jesi stavljala obloge hladne??
Ovoga i da ja ne dojim zbog šećera ipak i sad cice me ne bole jedino lijeva jer ju je raskrvarila i to mazem s masti ..one jesu malo tople...al ništa strašno...
Jel moram stalno ostavljati hladne obloge na njih da stane mlijeko ili???
Sortiraj odgovore
Najstariji