Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nella1211
    15. Kolovoz 2017. 20:41

Nora-Fora:-)

Rade bi rodila još jednom nego ovo hahahaha
    Jel ti bilo malo nateceno???kad si mogla na wc??
    Jesi stavljala obloge hladne??

Ovoga i da ja ne dojim zbog šećera ipak i sad cice me ne bole jedino lijeva jer ju je raskrvarila i to mazem s masti ..one jesu malo tople…al ništa strašno…
    Jel moram stalno ostavljati hladne obloge na njih da stane mlijeko ili???

Ja san ti cepice stavljala za 20 sekundi nakon sta stavis gotovo sve.. 😎

A.M

15. Kolovoz 2017. 21:58

Ja sam popila kavu s mlijekom pa sam se jos u bolnici  Intolerancija na laktozu  Nora-fora, za zaistavljanje mlijeka trebas pricati s patronaznom! To se nemre samo tako!

Eloa
    15. Kolovoz 2017. 22:10

Nora, ja sam u bolnici popila u roku dva sata jogurt, mg nivelu i kavu s mlijekom, da vidis sto je islo iz mene! Jedva sam stigla do wca...
    Zasto ne smijes dojit zbog secera? To prvi put cujem...frendica isto ima cijelu trudnocu secer pa planira dojit

Meri
    15. Kolovoz 2017. 22:21

Ja sam koristila cepice prvih 2-3 puta da si olaksam. Kasnije se sve vratilo u normalu. Isto sam bila sivana do guze i bilo strah da ne popucaju savovi. 

koskica
    15. Kolovoz 2017. 22:36

Ja sam u bolnici dobila neki sirup
    to sam popila i koje olakšanje. Bilo me jako strah ići i malo stisnut al zapravo nije bilo stvarno ništa strašno. Veliko olakšanje.
    nego cure mi imamo drugi problem.
    moja cura je imala sljepljene stidne usne i za to smo dobile estrogensku kremicu i razdvojilo se to. Uslijed mazanja tom kremicom desilo se da joj je nešto ispalo iz rodnice i sad to moramo ići u zg kod pedijatra ginekologa. Mm i ja u panici samo tako. Pedijatrica veli da nije to ništa strašno ali evo nas dvoje se ne možemo smiruti.

url=https://lilypie.com]

Eloa
    16. Kolovoz 2017. 04:03

Uf koskice,zvuci opasno ovo, al vjeruj ti pedijatrici... Javi onda sto je to bilo. Mi evo danas dobivamo nalaz o tome kolko nam je funkcija bubrega pa smo napeti :/

Eloa
    16. Kolovoz 2017. 04:04

Mi evo potegli od pola 11 do sad, sad tata hrani na bocicu a ja se izdajam..hehe,zato mogu tipkat sad u ovo gluho doba noci..

LlamaFace
    16. Kolovoz 2017. 06:29

Trenta

LlamaFace vise lici pristicima nego ljuskicama.
    Saljem sliku. Nisam pametna sto je:(

Ja bih to maslinovim uljem prije kupanja a onda fino oprala samponom,ne znam ni ja sto je u pitanju,al maslinovo ne bi trebalo naskodit.Ak te bude mucilo il bude nekih vecih promjena,mozda da nazoves pedijatra?Mi,sva sreca,sad trebamo i na cijepljenje pa ce mu vidjet i kozu,katastrofa izgleda 😖

mrva2017
    16. Kolovoz 2017. 08:14

Cure,koliko su vase bebe dobile do prve kontrole kod pedijatra?

Eloa
    16. Kolovoz 2017. 08:23

Trenta, moj ti je imao takve sitne prištiće po licu, i rekao je pedijatar da se čisti...To ti je t vjerojatno...a kad su se posušili ti prištići imao je puno lice ljuskica....
    Mrva, moj se rodio s 3600, pao u bolnici na 3300, a na prvoj kontroli( s tek dva mjeseca) imao 5,500kg...Time da u početku par tjedana nije dobivao dovoljno dok je bio samo na sisi jer je preslabo vukao..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.