meni su ove vaše brojke znanstvena fantastika jer je moja malena u 3 mj dobila 1.550grama od porođajne težine. Stvarno je ljenčina za papati. Od drugog mjeseca je na dojenju + AD. Mršavica moja...
url=https://lilypie.com]
meni su ove vaše brojke znanstvena fantastika jer je moja malena u 3 mj dobila 1.550grama od porođajne težine. Stvarno je ljenčina za papati. Od drugog mjeseca je na dojenju + AD. Mršavica moja…
Ona ce bit manekenka 😂 moj ce bit sumo borac
Mame kako vase bebe podnose ovako vrijeme?? Ako ima tko da nema klimu i slično.. Mi nemamo klimu i bas sam zabrinuta, jer beba moze svaki cas, a kod nas su užasne temperature...
Pozdrav,
Pisala sam prije par dana na temu simptomi trudnoce svoje simptome... 03.08. Sam trebala dobiti no kasnila je, danas sam radila test i PLUSIC JE!!!!!
Jako sam uzbudena i zabrinuta, prvo dijete.....
pa ako imate kakve savjete ili nesto, dobro bi mi doslo....
Hvala!!! 😍😘😘😘
I moj ce biti sumo borac 😅 u 18 dana je dobio vise od kile.
Tamara mi nemamo klimu u kuci, danas nam je bilo 29 stupnjeva.A vruce mu je pogotovo zato sto mora biti roleta dignuta zbog svijetlosti, skinem ga samo u pelenu.Ali danas je vecinu dana prespavao pa mu ocito bas ne smeta.
Llamaface ha ha, baš si me nasmijala.
ni mi nemamo klimu i danas i jučer je bilo 30 stupnjeva al ja malenu onda čim manje na ruke. Hranim je u ležećem položaju, svučem je do gola pa prebrišem mokrom krpicom i tako... Nadam se da su ti najgori dani vrućine iza nas.... Druge god ćemo staviti klimu onda neće ni bebi toliko smetati... Bebica123 čestitam i želim ti lijepu i mirnu trdnoću.
više o tome što te čeka kao trudnicu imaš na temi LJETNE BEBE. Ovdje smo više manje (ili bar ja tako imam fojam) zapele za temu dojenja. Izgleda nas to više muči nego trudnoća i porod. S tim dojenjem i hranjenjem nikako na zelenu granu ispalo je da je to dosta zahtjevno, bolno, iscrpljujuće ali i lijepo i blaženo tko može dojiti i da su mama i beba dobro.
url=https://lilypie.com]
Evo ja dojim od prvog dana..samo dojim i ona je od prve minute bez problema papala.. jer san odma imala mlika.. curilo mi je misecima prije poroda.. budila bi se mokre majice.. i evo zadnji 10tak dana muku mucimo.. mozda i manje..al meni izgleda vec i previse..jednostavno odbija sisu..ne zeli jest krici.. prvo san mislila da je desna problem al sada evo obe.. jede samo kada je u poludnu spojim na ciku pa tako pojede i ne upali baas uvik a ovo ostalo je muka.. nece pa nece.. danas sam se 2 puta izdojila i iz bocice pojede po 60ml pa nakon nekih 2sata opet toliko.. uzasno vise.. ne znan jel to zbog vrucine ili je faza neka.. bas ne strah da nece dobit ni grama..ne zamaran se brojkama al bitno mi je da napreduje.. jako je vesela beba i prica i smije se nakon hranjenja i spavanja.. al svako hranjenje mi je stresno..
A.M
Uh kod vas su onda ok temperature kod mene većinu dana 40 joj sve mi se cini da su ove nade trudnicke muke slatke, dok ne dodu ove sa dojenjem itd... Ja evo iscekujem trudove koji nikako da dodu
Evo cure da se i mi javimo. Dobra vijest je da vise nema izdajanja, uskladila se ponuda i potraznja i sada samo dojim. Koji je to gust kad ga samo pristekam na cicu. Odmor. Ali nema da mi bude sve savrseno. Krenuli su oni najgori grcevi o kojima sam citala i slusala. Znaci imao je one male grceve kad se pokusava pokakati ili prdnuti. Mislila sam da je to to. Ali ne. Ovakvu bol na licu mu jos nisam vidjela, prvo sam mislila da ga nisam zgnjecila ili sta kako je zacenio. Uzas. Place, urla, sav se pokoci i pocrveni a ja na rubu placa jer mu ne mogu pomoci. Samo cekam da prodje jer nema pomoci.
Inace jos ne znaju dal imam miom ili je ostatak posteljice, ali su blize miomu. S time da pojava krvi u medjuvremenu moze biti i menstruacija. Nema pameti:(
Sto se njega tice super napreduje, 5,3kg 57cm za mjesec i po. stalno vjezbamo da palac ne bude stisnut u saci, vjezbe za ruke i noge. Ne voli ni malo biti na trbuhu, stalno dize glavu nece da bude po strani. Negdje sam procitala da je neka napisala da to nije dobro, ima li nacina da to rijesim? Voli kad ga prebacim preko ramena kao kad treba podrignuti, ali isto dize glavu pa je stalno pridrzavam rukom.
Najljepse mi je kad se smije, a to je pocelo neki dan.
Prelijep osjecaj. Inace sad smo na moru, i stalno smo u pelenama i kratkoj majici. Vrucine su nesnosne al ne moze biti gol, jer mi stalno klizi i sav je ljepljiv. Neki dan sam mu napunila kadicu morskom vodom pa mi ful smjesan bio kad je kusao morsku vodu gurajuci ruku u usta. Koje face je izvodio:)
Sortiraj odgovore
Najstariji