Narucila sam na amazonu ali ima i kod raznih šivalica, npr Molly Arijana ili Dolisa made with Love pa pogledaj na Facebooku. Moji su od 3 sloja bambusa i nepropusnog PULa..ovi iz Müllera mi se nisu dopali..
Meni su Llamaface problemi poceli s tocno 2 mjeseca kad sam dobila mastitis. Onda sam kupila prije 4 dana badic sa zicanim pojacanjem i dobila kvrgu. Sve je to individualno! Moj savjet ti je da se obratis savjetnici za dojenje. Mozda ga predugo dojis, mozda u tvom individualnom slucaju treba prekidat dojenje nakon x vremena, a mozda je i nesto peto...
Zabunila sam se... nisam dobila mastitis s 2 mjeseca vec sa 6 tjedana, a s 2 mjeseca tu kvrgu.
Tnx,kontam i ja da bi bilo najbolje obratit se nekom strucnom,ovako mogu stvarno samo nagadjati..
Ninche,sta da upisem u trazilicu ak cu preko amazona uzimat?
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07196LJ7B/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1
Ja sam uzela te. To je njemacki amazon.
Mislim da je na engleskom breastfeeding pads
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07196LJ7B/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1
Ja sam uzela te. To je njemacki amazon.
Mislim da je na engleskom breastfeeding pads
Odlična stvar! Odmah uzimam. Ja sam kupovala u mulleru njihove za 20kn, ovi drugi što imaju samo jedno mjesto lijepljenja otpadali su za čas, ali ovih mullerovih više nigdje nema...lolini su dost skuplji.
Moja bebica je otkrila kako ue spavat na trbuhu i sad bi prek dana samo tak spavao. Ako ga stavim na leda s dudom probudi se cim mu ispadne duda ili kad je baci sam jer je ima samo dok ne zaspi. Sad me sve strah noci jer je pedica rekla da nesmije po noci tak spavat da je mali da ga ostavimo bez nedzora i odemo skupa spavat.
I malo imamo problema s kakicom da je nema ujutro pa se place i pokusava bas nam bude grozno dok se ne pokaka ful popodne. A do sada je kakao iza svakog hranjenja. Cure koje doje da li vi sve jedete ili?
Ja svoju malu uvijek stavljam na trbuh preko dana (otkad je imala 2 tjedna) jer znam da ce tako bolje spavati. Al preko noci bez problema spava na boku ili leđima, za svaki slucaj. Nadam se da ce i tvoj prihvatiti takav nacin spavanja za dan i noc 😊
Sto se tice hrane i dojenja, ja jedem sve. Nisam primjetila da bi neka hrana stvarala probleme.
Moj savjet je: ne opterecuj se s podrigivanjem.Ja svog rijetko kad podignem da podrigne, a nocu nisam nikad!
Ovo mi je najbolji savjet 😂 skroz se slazem s tim 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji