Eloa, prematam ga prek dana svaka 3 sata, ak se pokaka onda odmah to rjesavam. Po noci je ulovio ritam, imamo 2 budjenja od ponoci do jutra pa cim osjetim da ce se probuditi premotam ga I onda stavim na cicu.
Ima li koja problema s podrigivanjem bebe? Ovaj moj divlja na najjace kad ga dignem na podrigivanje a ak ga ne dignem.onda jadan.grca od bljuckanja…vec sam luda od toga…
ja isto iman problem Sa podrigivanjen, skoro uopce ne podriguje a skoro uvik bljucka I straj me navecer ga stavit spavat da se ne zagrca, sve san poze za podrgivanje isprobala I nista, tj rjetko kad...
KIARA 19,ja sam rodila u Varazdinu,bila mi mlada babica,super zena,a porodila me dr.Tot koju sam i prizeljkivala,zena je doslovno sipala cijelu bocu ulja na mene tako da nisam ni popucala ni rezana...
Uglavnom zadovoljna jako
KIARA 19,ja sam rodila u Varazdinu,bila mi mlada babica,super zena,a porodila me dr.Tot koju sam i prizeljkivala,zena je doslovno sipala cijelu bocu ulja na mene tako da nisam ni popucala ni rezana…
Uglavnom zadovoljna jako
Hvala na odgovoru :) Mislim da cu i ja u VZ. Znas li mozda moze li pratnja u radaonu ako smo isli na tecaj u drugu bolnicu? Negdje sam procitala da mora platiti 300kn? I moram li se naruciti u TA ili samo dodem?
Moja bebica je otkrila kako ue spavat na trbuhu i sad bi prek dana samo tak spavao. Ako ga stavim na leda s dudom probudi se cim mu ispadne duda ili kad je baci sam jer je ima samo dok ne zaspi. Sad me sve strah noci jer je pedica rekla da nesmije po noci tak spavat da je mali da ga ostavimo bez nedzora i odemo skupa spavat.
I malo imamo problema s kakicom da je nema ujutro pa se place i pokusava bas nam bude grozno dok se ne pokaka ful popodne. A do sada je kakao iza svakog hranjenja. Cure koje doje da li vi sve jedete ili?
KIARA 19,ja sam rodila u Varazdinu,bila mi mlada babica,super zena,a porodila me dr.Tot koju sam i prizeljkivala,zena je doslovno sipala cijelu bocu ulja na mene tako da nisam ni popucala ni rezana…
Uglavnom zadovoljna jako
Hvala na odgovoru :) Mislim da cu i ja u VZ. Znas li mozda moze li pratnja u radaonu ako smo isli na tecaj u drugu bolnicu? Negdje sam procitala da mora platiti 300kn? I moram li se naruciti u TA ili samo dodem?
Samnom je bio suprug,velika pomoc,tecaj u varazdinu se ne placa nista,prva srijeda u mjesecu pocinje i tako 4 srijede na 4.tecaju dobije se papir,s tim papirom dolazis na porod
Uglavnom zadovoljna jako
Samnom je bio suprug,velika pomoc,tecaj u varazdinu se ne placa nista,prva srijeda u mjesecu pocinje i tako 4 srijede na 4.tecaju dobije se papir,s tim papirom dolazis na porod
Mi smo odradili tecaj ali u Koprivnici. Na stranici od bolnice pise da prihvacaju i tecajeve iz drugih bolnica, ali sam procitala da jednog supruga nisu pustili u radaonu jer je imao tecaj iz zg i da je pratnja trebala platiti 300kn. Jesi se narucivala na pregled u TA ili si samo dosla?
Sanja i moj jako voli spavati na trbuhu i primjecujem da na trbuhu cak spava dulje nego na ledima il boku...
Sto se tice prehrane ja brdo toga ne jedem, skoro nikakvo sirovo povrce osim cikle i mrkve, skoro nikakvo voce osim banane,jedino si kuham kompot od voca, ne jedem jaja,gljive, orasaste plodove, svjeze mlijeko. Jezim se od tih njegovih grceva i sad izbjegavam sve sto moze to izazvati, iako mu mozda sve to nebi smetalo,ali bas me strah...
Kiara
i ja sam rodila u Vž.
ne naručuje se za TA samo dođeš koji dan želiš i pričekaš na red. Ja sam bila dolazila oko 8.15 h i to mi je nekako bilo najbolje. Obavila sam CTG malo pričekala i spuatio se u ambulantu dr. Koji je radio preglede taj dan. Svaki put rade CTG i pregled. Uzv kako kad.
url=https://lilypie.com]
Ja jedem sve. Isto kao i u trudnoći. Mlijeko se ne radi od namirnica koje jedete ;)
Zgodan članak o tome
http://kellymom.com/nutrition/mothers-diet/mom-diet/
Moja bebica je otkrila kako ue spavat na trbuhu i sad bi prek dana samo tak spavao. Ako ga stavim na leda s dudom probudi se cim mu ispadne duda ili kad je baci sam jer je ima samo dok ne zaspi. Sad me sve strah noci jer je pedica rekla da nesmije po noci tak spavat da je mali da ga ostavimo bez nedzora i odemo skupa spavat.
I malo imamo problema s kakicom da je nema ujutro pa se place i pokusava bas nam bude grozno dok se ne pokaka ful popodne. A do sada je kakao iza svakog hranjenja. Cure koje doje da li vi sve jedete ili?
Sanja, I moj prek dana jednu rundu na trbuhu odvali, dobra tri sata tako odspava! Bas se vidi da mu pase :)
Sto se tice prehrane I dojenja, jedem manje-vise sve osim stvari koje meni smetaju...
Sortiraj odgovore
Najstariji