Zene,pomagajte 😓 prosao nam je skok u razvoju i za vrijeme njega mali je trazio puno cesce sisat i ja sam mu,naravno,dala.e,sad,navukao je toliko mlijeka da ja ne znam sta cu sa sobom a jos se i po novom budi samo jednom po noci,odspava 5-6 sati u komadu.ugl,svaki dan moram izdajat barem 200-tinjak ml da mi se ne upale sise (vec sam imala mastitis) ali nocas sam mislila da cu zavrsit na hitnoj.toliko su mi nabrekle da sam iz desne morala izdojit 100ml (ispricala sam ih za cca 2min) samo da bih ju malo omeksala 😶 ne znam vise stvarno sto da radim,otpocetka imam hrpetinu mlijeka i stvari idu samo na gore.jedina dobra stvar je sto on ima dovoljno za jest.
Zene,pomagajte 😓 prosao nam je skok u razvoju i za vrijeme njega mali je trazio puno cesce sisat i ja sam mu,naravno,dala.e,sad,navukao je toliko mlijeka da ja ne znam sta cu sa sobom a jos se i po novom budi samo jednom po noci,odspava 5-6 sati u komadu.ugl,svaki dan moram izdajat barem 200-tinjak ml da mi se ne upale sise (vec sam imala mastitis) ali nocas sam mislila da cu zavrsit na hitnoj.toliko su mi nabrekle da sam iz desne morala izdojit 100ml (ispricala sam ih za cca 2min) samo da bih ju malo omeksala 😶 ne znam vise stvarno sto da radim,otpocetka imam hrpetinu mlijeka i stvari idu samo na gore.jedina dobra stvar je sto on ima dovoljno za jest.
Probaj s kupusom,mene spasio kod upale,a i smanjuje proizvodnju.
Charmed, super clanak. Llamaface i moj to radi samo ja se ne izdajan vec mu nudim sisu cesce da bar malo pojede, stavljam oprezno kupus, a primjetila sam da pomaze i kupanje u moru ili tus sa hladnijom vodom. Trenutno se borim s nekom kvrgom u sisi
Cure,evo i mene..nikako da se prikljucim...
Mi smo ok, jedino nikako da podrigne i dosta stuca...vidim da ima vise takvih bebica... nosimo ga na razne nacine da podrigne i nista..ima li koja neki pametan savjet?
Moj savjet je: ne opterecuj se s podrigivanjem. Ja svog rijetko kad podignem da podrigne, a nocu nisam nikad!
Ja isto svoju ne dizem za podrignit a nisam ni drugo dvoje djece.Savjet kao Lagerthin, ne opterecuj se s tim. Meni je mala navikla spavat na nama i bece uopce da spava kad je spustim na krevet sto nam noc pretvara u pakao!E danas sam je odlucila malo pustit da place na krevetu i plakala je 5-6 min kad sam je podigla.Zaspala je momentalno u narucju i spustila sam je na krevet.Jos uvik spava😊
Cure,pokusavala sam i s kupusom i s hladnim oblozima 😑 dajem mu sisat koliko god mogu,ali mislim da bi tu mogao bit neki poremecaj u pitanju jer ja njega iskljucivo dojim i mislim da se to za skoro dva mjeseca trebalo stabilizirat..
Llama nije se ni kod mene skroz ustabililo..probaj izdojit samo malo da ti pritisak popusti.
Ja sam se preporodila otkad sam kupila platnene jastucice za grudi..s ovim jednokratnim sam se svako jutro probudila mokra..
Ninche,gdje si uzela te platnene?izdojim se ja da si olaksam,al to je sinoc znacilo 100ml (samo iz desne) i to samo da popusti pritisak,kontam da sam imala litru u tom trenutku u njoj 😑
Curke bokic...nadam se da su bebice,a i vi dobro i da se super nosite sa svim izazovima!!
Trebala bi jedan savjet.S obzirom na vrucine koje stizu...kaj spakirati bebolini za izlazak iz bolnice?dugi ili kratki rukavi?
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji