Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    31. Srpanj 2017. 22:11

Mrva,koliko sam skontala,to je normalno jer se ciste od nasih hormona koje su pokupili preko posteljice.moj se sad osuo po cijelom tijelu,bas mi ga je zao 😖

Eloa
    31. Srpanj 2017. 22:33

Tamara, nama je kinderbet tako kako si ti htjela i to mi je super...odmah do naseg kreveta je kinderbet i jednu stranicu smo maknuli tako da su u biti spojeni moj dio kreveta s kinderbetom.

Charmed
    01. Kolovoz 2017. 04:04

Isto i kod mene, kinderbet bez stranice uz krevet u istoj visini. Samo za noćno ćorenje. Nekad ja i mala zaspimo tak da ona mene drži za prst. Umirujuće skroz. 

Mojoj je lice osuto isto od čišćenja hormona. Valjda bude to brzo proslo.

Eloa
    01. Kolovoz 2017. 06:17

Mojemu je nakon mjesec dana sve buknulo od pristica u licu i malo po vratima, evo drzalo ga do neki dan,a pred kraj je bilo po licu sve puno ljuskici,bio je o riba...tako da mozete ocekivati i to...

mrva2017
    01. Kolovoz 2017. 08:18

I moj se vec gulio po cijelom tijelu... rekli su mi zato sto je prosao termin...
    Jucer i jutros sam ga natapkala po licu s blazinicama namocenim u kamilici i vec je ko da nista nije bilo. Pristici se povlace. To mi je rekla patronazna. Skuhala sam onu u cvijetu. 

manuela
    01. Kolovoz 2017. 09:46

mrva2017

I moj se vec gulio po cijelom tijelu… rekli su mi zato sto je prosao termin…
    Jucer i jutros sam ga natapkala po licu s blazinicama namocenim u kamilici i vec je ko da nista nije bilo. Pristici se povlace. To mi je rekla patronazna. Skuhala sam onu u cvijetu.

ooo morat cu isprobat ovo Sa kamilicon, moj se isto guli a rodio se Sa nekakvin bijelin pristicima po nosu I ne prolaze uopce

01. Kolovoz 2017. 11:57

Nama je kupanje u vodi pomijesanoj s 2 dcl kamilice pomoglo i za pristice i za probavu i za uspavljivanje. No nisam pobornik da se to svakodnevno koristi jer je to ipak snazna biljka... jedino kad postoji problem

mrva2017
    01. Kolovoz 2017. 12:22

manuela

mrva2017

I moj se vec gulio po cijelom tijelu… rekli su mi zato sto je prosao termin…

ooo morat cu isprobat ovo Sa kamilicon, moj se isto guli a rodio se Sa nekakvin bijelin pristicima po nosu I ne prolaze uopce

I mi imamo te bijele pristice po nosu... proci ce s vremenom... i dlakav je jos uvijek...leda pogotovo..

Ninche9
    01. Kolovoz 2017. 13:08

Cure koje se izdajate a bebe su vam stara vise od mjesec i pol, koliko vam pojedu po obroku? Ili ako zamrzavate mlijeko, koliko stavite mlijeka u jednu vrecicu? Ne znam dal zamrznuti vise mlijeka u malim kolicinama ili kako..
    I jos nesto, jeste li se raspitivale oko djecje stednje? I kako funkcionira to s kamatama? Mi bismo otvorili stednju da mi imamo stalni pristup novcu a dijete tek s 18.. 

• Kokica
    01. Kolovoz 2017. 13:15

Cure koje pelene koristite? Mi probali sve osim violete i nekako mi se cine bijele pampers najbolje. Jel neko probao violetu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.