Mrva,koliko sam skontala,to je normalno jer se ciste od nasih hormona koje su pokupili preko posteljice.moj se sad osuo po cijelom tijelu,bas mi ga je zao 😖
Tamara, nama je kinderbet tako kako si ti htjela i to mi je super...odmah do naseg kreveta je kinderbet i jednu stranicu smo maknuli tako da su u biti spojeni moj dio kreveta s kinderbetom.
Isto i kod mene, kinderbet bez stranice uz krevet u istoj visini. Samo za noćno ćorenje. Nekad ja i mala zaspimo tak da ona mene drži za prst. Umirujuće skroz.
Mojoj je lice osuto isto od čišćenja hormona. Valjda bude to brzo proslo.
Mojemu je nakon mjesec dana sve buknulo od pristica u licu i malo po vratima, evo drzalo ga do neki dan,a pred kraj je bilo po licu sve puno ljuskici,bio je o riba...tako da mozete ocekivati i to...
I moj se vec gulio po cijelom tijelu... rekli su mi zato sto je prosao termin...
Jucer i jutros sam ga natapkala po licu s blazinicama namocenim u kamilici i vec je ko da nista nije bilo. Pristici se povlace. To mi je rekla patronazna. Skuhala sam onu u cvijetu.
I moj se vec gulio po cijelom tijelu… rekli su mi zato sto je prosao termin…
Jucer i jutros sam ga natapkala po licu s blazinicama namocenim u kamilici i vec je ko da nista nije bilo. Pristici se povlace. To mi je rekla patronazna. Skuhala sam onu u cvijetu.
ooo morat cu isprobat ovo Sa kamilicon, moj se isto guli a rodio se Sa nekakvin bijelin pristicima po nosu I ne prolaze uopce
Nama je kupanje u vodi pomijesanoj s 2 dcl kamilice pomoglo i za pristice i za probavu i za uspavljivanje. No nisam pobornik da se to svakodnevno koristi jer je to ipak snazna biljka... jedino kad postoji problem
I moj se vec gulio po cijelom tijelu… rekli su mi zato sto je prosao termin…
ooo morat cu isprobat ovo Sa kamilicon, moj se isto guli a rodio se Sa nekakvin bijelin pristicima po nosu I ne prolaze uopce
I mi imamo te bijele pristice po nosu... proci ce s vremenom... i dlakav je jos uvijek...leda pogotovo..
Cure koje se izdajate a bebe su vam stara vise od mjesec i pol, koliko vam pojedu po obroku? Ili ako zamrzavate mlijeko, koliko stavite mlijeka u jednu vrecicu? Ne znam dal zamrznuti vise mlijeka u malim kolicinama ili kako..
I jos nesto, jeste li se raspitivale oko djecje stednje? I kako funkcionira to s kamatama? Mi bismo otvorili stednju da mi imamo stalni pristup novcu a dijete tek s 18..
Cure koje pelene koristite? Mi probali sve osim violete i nekako mi se cine bijele pampers najbolje. Jel neko probao violetu?
Sortiraj odgovore
Najstariji