Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanjalica23
    29. Srpanj 2017. 08:58

Ranije sam dojila preko silikonskih bradavica jer su mi male bradavice i u pocetku drugacije nisam mogla uspostaviti dojenje,sad sam  pocela bez njih ali me bradavice jako bole i imam ranice,je li se neka susretala sa tim? Sta je pomoglo? Da li ista u ovom slucaju moze pomoci?  Brinem se kako dojiti dalje 😯

29. Srpanj 2017. 08:59

Ja imam neku aplikaciji s raznim bijelim sumovima pa mi pustam zvuk valova  i meni bude ugodno spavati s tim zvukom. Muz ima razne fenove na mobu i to je za teze slucajeve nervoze 

Eloa
    29. Srpanj 2017. 09:12

Hehehe, znači nismo jedini da spavamo sa zvukom fena.. 
    A jedina stvar koju mogu po kući napraviti kad mi je budan je usisati stan :) to mu isto godi ;)
    Nego, recite mi kolko često premotavate svoje malce? Kad samo pišaju..Moj tolko napuni pelenu da mi je nemoguće ostaviti ga kroz noć s istom pelenom, a po danu ga premotavam svaka 3 sata max.. Kak vi?

29. Srpanj 2017. 09:12

Mi smo prezivjeli 8 dana bez kakice pa sam ga danas stavila u pozu za kakanje ledja na moja koljena i da se upire nogicama u moj trbuh i dlan... bilo je rezultata 

Trenta
    29. Srpanj 2017. 10:20

Obavezno ga po noci premotam bar 1x. Preko dana nekad i svakih sat ako se pokaka. Pomirisim ga i sve mi jasno. Ili kad ga cujem da pusti. Inace ga izgrize a jedva se rijesila gljivica. Samo jos neki mali osip ostao. 
    Ima na youtube glazba za bebe- bijeli sumovi, mozart, beethoven, fen, valovi...samo upises baby music - ima i za spavanje i za kolike. Sve koristimo kad ljuljacka nije dovoljna jer mu se mora stisnuti trbuh. Ledja otpadose:(

Mamicaaa
    29. Srpanj 2017. 10:34

Mi imamo aplikaciju na kojoj ima fen, usisavac, kao voznja auto,kisa, pa kak potok zubori, tus, ves masina i tak svasta..pa kad bzvz place stavim ga u kolica i pustim mu nesto od toga i onda je miran nekih 20min hah..
    Lagertha jel se puno pokakio?
    Moj nekaka par dana pa kad se pokaka ufff koliko toga bude 😂 
    Voli biti bez pelene pa mu skinem pelenu i preko guze i pise stavim tetru i jucer ga tak stavim on sav sretan a kad se pokakao ajme majko mila imala sam sto cistit 🤣 komotno sam ga mogla istusirat haha

Trenta
    29. Srpanj 2017. 11:45

Trenta

Obavezno ga po noci premotam bar 1x. Preko dana nekad i svakih sat ako se pokaka. Pomirisim ga i sve mi jasno. Ili kad ga cujem da pusti. Inace ga izgrize a jedva se rijesila gljivica. Samo jos neki mali osip ostao.
    Ima na youtube glazba za bebe- bijeli sumovi, mozart, beethoven, fen, valovi…samo upises baby music - ima i za spavanje i za kolike. Sve koristimo kad ljuljacka nije dovoljna jer mu se mora stisnuti trbuh. Ledja otpadose:(

29. Srpanj 2017. 13:07

Mamicaaa, full se pokakio, cak je bilo i po rucicama, ne znam kak  al sad nam je lakse i moj voli biti gol. 

• Kiara19
    29. Srpanj 2017. 15:26

Cureke, jel rodila koja u Varazdinu? 

OhSoBoho
    29. Srpanj 2017. 15:59

Eloa, prematam ga prek dana svaka 3 sata, ak se pokaka onda odmah to rjesavam. Po noci je ulovio ritam, imamo 2 budjenja od ponoci do jutra pa cim osjetim da ce se probuditi premotam ga I onda stavim na cicu.
    Ima li koja problema s podrigivanjem bebe? Ovaj moj divlja na najjace kad ga dignem na podrigivanje a ak ga ne dignem.onda jadan.grca od bljuckanja...vec sam luda od toga...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.