Cure koje se izdajate a bebe su vam stara vise od mjesec i pol, koliko vam pojedu po obroku? Ili ako zamrzavate mlijeko, koliko stavite mlijeka u jednu vrecicu? Ne znam dal zamrznuti vise mlijeka u malim kolicinama ili kako..
I jos nesto, jeste li se raspitivale oko djecje stednje? I kako funkcionira to s kamatama? Mi bismo otvorili stednju da mi imamo stalni pristup novcu a dijete tek s 18..
Mi smo mu otvorili Pcelicu u Zabi jer imamo oboje tamo racun. Kamata je 2% i stednja je do 12.god.
Najbolje si vidi u banci gdje imas racun.
Dobit cemo karticu muz, ja i mali posebno i moze svatko uplacivat. Uplata do 10 tis kn mjesecno.
Isprobala od pelena pampers, tetu violetu i baby love. Meni je sve to isto. Pampers mi je najdrazi jer mi se cine najlakse i da zauzimaju u torbi najmanje mjesta.
Meni su pelene Violeta jako dobre. Koristimo ih otkad su se pojavile na trzistu, svako malo su na popustu u nekom ducanu, pa ih uglavnom tad kupimo.
Ja sam probala cak i iz mullera beuty baby. Isto su mi bile ok! Cine mi se da nemaju nikakve umjetne mirise u sebi.
Ja koristim babylove, manje su mi plastične od pampers, i ne smrde mi kao pampers. I isto imaju žutu crtu indikator piskenja. Djeluju mi nekako prirodnije.
Cure zašto ne probate bebi pospricati po licu svoje mlijeko, i po tijelu? Citala sam da se izdojeno mlijeko koje beba npr ne popije da ga se moze dodati u kupku umjesto da ga se baci, to mi je super bio članak. Nisam prakticirala jos jer mi bebač ima čisto lice. Ali mu kapnem svog mlijeka kad mu počne malo krmeljati oko.
cure kolko sati između spavanja popodne su vam bebe budne?moja 1 i pol maks.2 i vec joj se spava...a ovaj tjedan punimo 4.mj.
Pampers dosta smrde, babylove su nam rado propustile a ove iz müllera (jedinica) nam je dobro drzala i bila najmeksa u tim prvim danima zivota..
Jedinicu smo koristili pampers, a dvojku müllerove i one su mi super punoo puno bolje neg pampersice.
Nelica ovisi kako koji dan, jedan dan je cijeli dan bio budan nije htio spavat, nekad bude i duze od 2h budan..
Ovo za majčibno mlijeko vam stvarno djeluje. Ja sam isprobala jer je moja bebolina bila puno u rim prištićima. Ja sam joj stavljala cca 10-15 ml u vodu za kupanje i tako je okupala i to se povlačilo. Isto tako svaki put kada se ogrebe stavim malo mlijeka i to prođe u roku 30min. Prvo sam stavljala bepanten pa mi je patronažna rekla za majčino mlijeko i od tada to prakticiram. Više sam za prirodno.
što se tiče pelena isprobala sam pampers bijele i zelene. I obje su mi super te teta violetu ali one su mi par puta premočile u situaciji kada mi pampers nije. Tako da za sad ostajem kod tih. Druge marke nisam probala tako da ne mogu usporesiti.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji