Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaRuzica
    31. Srpanj 2017. 13:18

I da mislim da se ne provjerava po nogicama i rukicama da li im je hladno.Jer oni nemaju cirkulaciju jos dobru pa su im vecinu vremena rukice i nogice hladne.na ledima se provjerava da li im je vruce ili hladno, i naravno ako se znoje vruce im je.Tako su barem meni rekli.

• tmr28
    31. Srpanj 2017. 14:30

Meni je receno da samo pazim da nogice nisu hladne

Charmed
    31. Srpanj 2017. 15:15

Sanja...

Cure koje su bile na carskom kolilo vas je bolilo oko reza? Meni je prošlo mj dana i kao da me koza boli na podrucju reza kad se krecem ili ustajem. Rez izgleda dobro.

Ja sam valjda među ludim sretnicama čitajući vas. Moj rez je prestao zatezati 3tj nakon carskog. Ko zna o čemu to sve ovisi. Rez se prvih tjedana ne smije prati sapunom ili sl stavrima, samo vodom. Ja sam nakon svakog tuširanja prvih mjesec dana još pošpricala Octeniseptom. I skoro mjesec i pol hodala u mrežastim gaćama i haljinicama da mi rez bude što više na zraku. Nikako se rez nesmije crveniti.

Ofnica
    31. Srpanj 2017. 16:31

Moj bebač je jucer bio samo u peleni sad dok smo na moru...jucer je bila strašna vlaga. Danas ima pelenu i bodi-potkošulju bez rukava. Ja ne bih puno utopljavala bebe, pa vruce je i njima. Doduše to vrijedi za vece bebe, moj mali je prošao 2mj.

Nella1211
    31. Srpanj 2017. 17:19

Moja je stalno u peleni i kratki bodi.. najrade bi je bez bodija jer je u nas uzasno vruce.. al bez bodija se jos vise znoji i ne mogu je uzet tako jer joj onda zatezen ovu mekanu kozu.tako da je uvik u tome.. al svaki dan je okupan i osvjezin.. cak i vanka nekad na vanjski tuš isprid kuce.. i lipo uziva.. al mi smo na moru.. ode je PA KA OOO... 

A.M

Charmed
    31. Srpanj 2017. 19:21

Mi smo tu na kopnu doma većinom pod klimom pa je mala (8tj) sad ove najtoplije dane u bodiću kratkih rukava i kratkih nogavica, čarapice obavezno. A tako idemo i van. Mislim da bebe do 2mj nemaju termoregulaciju, pa se jako lako pregriju i pothlade pa na to treba paziti. 

Tamara..
    31. Srpanj 2017. 21:44

Drage mame pratimo vas i uskoro priključujemo  :D...  Bas mi se svidja ovaj savjet oko podrigivanja pogotovo za noćna hranjenja...  Htjela sam vas pitati sto se tice kinderbeta koju praksu vi koristite?  Moj plan je bio namjestiti kinderbet u razinu kreveta i maknuti stranicu,  tako da bude bebac spojen sa našim krevetom a opet u svom prostoru.. To mi je plan bio zbog podoja itd da ne moram se po noci skroz ustajati itd..  No u kuci mi je bilo familije more kada se to sastavljao i svako je imao svoju teoriju i nisu mi dozvolili da bude kako zelim...  Sada mi je kinderbet namješten da je dosta vislji od moga kreveta pa ce biti odvojeni...  Što mislite koja opcija je bolja i kako funkcionira to kod vas 

mrva2017
    31. Srpanj 2017. 21:47

Joj cure moje, danas od 10 do 18 nije spavao.. samo se na cici smiri, malo povuce i zaspi... cim ga maknem dreka... izludila sam..
    Jos su mu pristici izbili po licu, sav se osuo... kaze patronazna da se vjerojatno cisti... jel necija bebica tako? 

Ninche9
    31. Srpanj 2017. 22:04

Tamara ti si mama i tvoja je ipak zadnja.
    Mi smo nakon 2 tjedna maknuli stranicu i spojili krevetic. Prva dva tjedna sam ustajala i dojila sjedeci te ga nakon podoja premotala i vratila u krevetic ali smo se s vremenom uhodali oko dojenja, poceli dojiti lezeci i otkad smo spojili krevete osjecam se puno bolje! Ne moram uvijek ustajati, dojim uvijek na drugom boku i cesto tako tokom podoja zaspimo i ja i beba.ako ne zaspim vratim ga u krevetic i ja se mogu rastegnuti kako zelim  a i volim dok idem spavati da mi je blizu a da je opet kako ti kazes u svom kreveticu. danju ionako spava u kolicima ili u svom kutku na sofi. Volim da mi je blizu i preko dana. Krevetic trenutno sluzi za nocno spavanje.

LlamaFace
    31. Srpanj 2017. 22:09

Meni je kinderbet od prvog dana u ravnini s mojim krevetom,nisam ni razmisljala o drugoj opciji 😀 nastimaj si kako tebi pase,stresa je i ovako dovoljno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.