Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    23. Srpanj 2017. 14:23

Eloa

Ofnice,da citala sam i ja o tome,al tolko me peku i napravila mi se ko neka mala brazda i morala sam. Majko mila, kolko muke s tim sisama, bome mi nije bilo tako tesko roditi kolko mi je tesko to sve oko dojenja…
    Trenta, tako i ja planiram, sad kak je ojacao, vratiti na sisu, ali onda bi ga trebala vagati jer mi patronazna ne dolazi sad tolko cesto… Ali bradavice su mi vec 3 tjedna u totalnom k. da izvinete i muka mi je kad me siše. Ne znam kako i dal cemo uspjeti!

Kaze moja sogorica da bi radije jos jednom rodila nego prolazila muke po dojenju!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mamicaaa
    23. Srpanj 2017. 17:30

Eloa

Mamica, mene su svrbile kad sam imala gljivice…Inače ne.

Bradavice i areola ili bas cike?

Ninche9
    23. Srpanj 2017. 17:38

Sve price nam se vrte oko beba a ja imam pitanjce za mame s iskustvom.. hoce li sex nakon poroda ikad biti isti? Ikad ili nikad? 

23. Srpanj 2017. 18:45

Ninche, ja se moram pohvaliti da je meni super sex!  Mozda jos nije 100%, ali tipa na 90% je već 
    I dojenje je sad bolje, nemam vise rane na bradavicama, nekako su se razradile, mlijeko ide van lakse, podoji su kraci.

Charmed
    23. Srpanj 2017. 18:48

Meni evo nakon 7tj. od poroda stigla menstruacija. A baš sam se nekako nadalada bu to malo kasnije... :/

Ninche9
    23. Srpanj 2017. 19:13

I ja sam dobila M 5tj nakon poroda 
    Lagertha blago tebi.. ja imam osjecaj da se nikad necu oporaviti

Eloa
    23. Srpanj 2017. 19:44

svrbile su me bradavice i aureola...

koskica
    23. Srpanj 2017. 22:34

Meni nije ugodan sex.
    ja imam osjećaj da će mi svi šavovi popucati koliko me boli. ( ok. Znam da neće jer se zaraslo) ali ja probala jednom i sad će još malo pričekati.

url=https://lilypie.com]

Meri
    24. Srpanj 2017. 07:50

Sto se tice seksa, ovaj put jos nisam isprobala. A nakon prvog poroda mi je bio dosta bolan i neugodan prvih nekoliko puta, nakon toga se vratilo u normalu. I tad sam prvih 2 mjeseca apstinirala..

• prvidalmatinac
    24. Srpanj 2017. 13:10

Bok mame . Evo i mi dns 9 dan od porodaja :) bebac super, povratio por.tezinu od 4100 i napreduje ko veliki.ja sam puna mlijeka, kapljem di stignem , izdajam se i dojim.bez problema mi vuce jos od prvog trena kad su ga na sisu stavili. A dnevno se izmuzem ko krava. Bez beda napunim 100ml . Bebuca pije od 60ml , nekad 80 . Svaka pelena ukakana i popisana. Kako kod vasih ? Koliko piju i koliko cesto ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.