Ofnice,da citala sam i ja o tome,al tolko me peku i napravila mi se ko neka mala brazda i morala sam. Majko mila, kolko muke s tim sisama, bome mi nije bilo tako tesko roditi kolko mi je tesko to sve oko dojenja…
Trenta, tako i ja planiram, sad kak je ojacao, vratiti na sisu, ali onda bi ga trebala vagati jer mi patronazna ne dolazi sad tolko cesto… Ali bradavice su mi vec 3 tjedna u totalnom k. da izvinete i muka mi je kad me siše. Ne znam kako i dal cemo uspjeti!
Kaze moja sogorica da bi radije jos jednom rodila nego prolazila muke po dojenju!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamica, mene su svrbile kad sam imala gljivice…Inače ne.
Bradavice i areola ili bas cike?
Sve price nam se vrte oko beba a ja imam pitanjce za mame s iskustvom.. hoce li sex nakon poroda ikad biti isti? Ikad ili nikad?
Ninche, ja se moram pohvaliti da je meni super sex! Mozda jos nije 100%, ali tipa na 90% je već
I dojenje je sad bolje, nemam vise rane na bradavicama, nekako su se razradile, mlijeko ide van lakse, podoji su kraci.
Meni evo nakon 7tj. od poroda stigla menstruacija. A baš sam se nekako nadalada bu to malo kasnije... :/
I ja sam dobila M 5tj nakon poroda
Lagertha blago tebi.. ja imam osjecaj da se nikad necu oporaviti
Meni nije ugodan sex.
ja imam osjećaj da će mi svi šavovi popucati koliko me boli. ( ok. Znam da neće jer se zaraslo) ali ja probala jednom i sad će još malo pričekati.
url=https://lilypie.com]
Sto se tice seksa, ovaj put jos nisam isprobala. A nakon prvog poroda mi je bio dosta bolan i neugodan prvih nekoliko puta, nakon toga se vratilo u normalu. I tad sam prvih 2 mjeseca apstinirala..
Bok mame . Evo i mi dns 9 dan od porodaja :) bebac super, povratio por.tezinu od 4100 i napreduje ko veliki.ja sam puna mlijeka, kapljem di stignem , izdajam se i dojim.bez problema mi vuce jos od prvog trena kad su ga na sisu stavili. A dnevno se izmuzem ko krava. Bez beda napunim 100ml . Bebuca pije od 60ml , nekad 80 . Svaka pelena ukakana i popisana. Kako kod vasih ? Koliko piju i koliko cesto ?
Sortiraj odgovore
Najstariji