Mamika ma razumijem.. prvi put sa par dana malac je spavao 5h a mi u strahu jel sve okej ga budimo..i to smo ga budili pola sata 😂😂
Cure jel vas svrbe cike?
Ha ha ha....Ja sam stajala pored svoje i gledala par trenutaka kako dise!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Eloa citala sam da gljivice vode labilni i druge masne kreme pa malo izguglaj jel ti pametno da stavljaš purelan dok koristiš terapiju protiv gljivica...samo velim, nemam pojma...ja sam izbacila melem i purelan dok ovo ne riješim, vas zato sto sam to pročitala da treba takve masne kreme izbjegavati dok je soor u pitanju.
Sesirici se u biti stavljaju da beba lakse uhvati dojku jer je to "lazna:)" bradavica a istina je da usput malo i ublazi bol ako dijete ima krivi hvat dojke ili ako se bradavice nadrazene od dojenja. Mislim da ih nema smisla koristiti s izdajalicom jer je to drukciji princip izvlacenja mlijeka nego kao kad dijete sise. Ali ako probas javi rezultate da i to doznamo
Ja sam koristila od Medele (ima u DMu za kupit mozda) jer su mi taj dali u bolnici i dobro nas je sluzio. Od Aventa mi se cini da ima jako velike rupice.
Eloa kao da citam nas ritam spavanja i hranjenja osim za AD. Koma...
Neki dan mi je pedijatrica rekla da prestanem tako jer cu crknut od umora i da smanjim hranjenje izdojenim mlijekom i guram vise cicu. I sad od svaka 3h mira imam 2h:( izdojim poslije crkavicu koju spremam za crne dane. Al i to je muka jer nakon podoja nece se smirit, zaspe na cici al cim ga stavim u krevetic dreka. A moram se izdojiti da se ne smanji proizvodnja.
Znate sto, stalno sam u nekoj utrci s vremenom em doji em izdoji em ocisti i steriliziraj bocice em presvlacenje en nahrani sebe i ostale em se okupaj em ves i povrh svega svaki dan grcevi. I to svaki dan od 18-19 do 22-23h i uredno frcu 4 sata navece i sat ujutro. Non stop kmeci cendra izvija se a nemres mu pomoci...
Blago mamama koje samo pristekaju na cicu i nemaju grceve, 11-ero bi ih takvih imala... a tek nam je mjesec dana
Mi smo isto stavljali rojazol na dudu, i nije se bunio:)
Koliko su mi sake ojacale od izdajanja ima da nekom zaustavim krvarenje prilikom rukovanja
Zadnji put kad sam samo dojila mali nije nis dobio na kilazi tjedan dana jer nije dovoljno vukao zato sam i pocela izdajati. Nadam se da mi se nece isti scenarij ponoviti jer sad veli pedij da je veci i da mora jace vuci. Drzte fige...
Koliko su mi sake ojacale od izdajanja ima da nekom zaustavim krvarenje prilikom rukovanja
😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ofnice,da citala sam i ja o tome,al tolko me peku i napravila mi se ko neka mala brazda i morala sam. Majko mila, kolko muke s tim sisama, bome mi nije bilo tako tesko roditi kolko mi je tesko to sve oko dojenja...
Trenta, tako i ja planiram, sad kak je ojacao, vratiti na sisu, ali onda bi ga trebala vagati jer mi patronazna ne dolazi sad tolko cesto... Ali bradavice su mi vec 3 tjedna u totalnom k. da izvinete i muka mi je kad me siše. Ne znam kako i dal cemo uspjeti!
Ovo moje prasence,kad je budna,uglavnom hoce na ruke!Ona bi gledala,setala sa mnom....A budna je preko noci kad ja nemam snage za nosanje!Sinoc je toliko cesto ttazila jest da sam mislila da ce povratit!Al nije!Da dojim,ja mislim da se ona ne bi micala s mene!Bilo bi mi jos zabavnije nego sad!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji