Di se mogu kupiti ti sesirici i kojevi imate? P s. Jel ide to i za izdajalicu? Meni su sad bas nadrazene bradavice od izdajalice.
Mamika i Neva ovo za budenje sam mislila ako beba preko noci odspava jednu rundu od 5h! A ako je slucaj kao vas onda naravno da se mora..
Blu ja koristim sesirice od nuka jer sam te dobila u bolnici, velicina M..neznm kakvi su ostali pa ne mogu ni rec koji je najbolji..al moj savjet je da cim prode ranica na ciki doji bez sesirica..mi smo sad u fazi odvikavanja i stvarno je predivan osjecaj dojit bez sesirica, nadam se da cu ga uspjet odviknut 😁
Eloa u ljekarnama ih mozes kupit, a nez jel ide na izdajalicu, nebih rekla, al probaj 😂
Mamika i Neva ovo za budenje sam mislila ako beba preko noci odspava jednu rundu od 5h! A ako je slucaj kao vas onda naravno da se mora..
Blu ja koristim sesirice od nuka jer sam te dobila u bolnici, velicina M..neznm kakvi su ostali pa ne mogu ni rec koji je najbolji..al moj savjet je da cim prode ranica na ciki doji bez sesirica..mi smo sad u fazi odvikavanja i stvarno je predivan osjecaj dojit bez sesirica, nadam se da cu ga uspjet odviknut 😁
Eloa u ljekarnama ih mozes kupit, a nez jel ide na izdajalicu, nebih rekla, al
Inace nisam pobornik tog budjenja!Da nije gubila na tezini ne bi ji ja ni budila!Patronazna mi je rekla da budim i ovu curku jer je znala odrapit po 4-5 satia!Bila sam to napravila,ali nisam nis postigla jer je onda jako malo pojela-prepospana je bila!A kad se sama probudila onda je lijepo klopala!Mozda nekim bebama odgovara da ih se budi
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika ma razumijem.. prvi put sa par dana malac je spavao 5h a mi u strahu jel sve okej ga budimo..i to smo ga budili pola sata 😂😂
Cure jel vas svrbe cike?
Eloa mislim da ima šeširića u dm-u isto, ne znam koja marka, ali netko mi je rekao da je tamo kupovao. Ja sam marku mam kupila u bubamari, mora biti i u baby centrima. U ljekarnama ih ims isto.
Eloa kak tvoje gljivice, meni isto sporo prolaze od rojazola... jel ti bolje od onog spreja? Kak si rekla da se zove? Jel jos uvijek malom daješ preventivno rojazol?
Nisam nikad probala šeširić na izdajalicu...ali princip je isto da ti povlači bradavicu u šeširić...tak da ne znam koji bi bio učinak. Mislim da ako bi i pasalo da bi to umanjilo jedino bol ako su bradavice izranjavane, a ne ako su i bolne i iziritirane od navlačenja izdajalicom.
Ofnice,cini mi se da su bolje sto se tice gljivica, ne svrbe me vise,al me sad bole i peku,ali mislim da vise od izdajalice nego od gljivica... Pa jedno vrijeme sam mu jos davala rojazol, evo sad par dana nisam jer me nije ni sisao, al kak sam mu prekjucer opet dala sisu sam mu jednom na dan dala...
Mislim da mu nebre naskoditi...
Cula sam da u jednoj zg bolnici stavljaju bebama.na dudu rojazol da ih umire i da djeca ne placu
Da da, meni je savjetnica za dojenje rekla da mu ne moze naškoditi gel, jer je preporuka davati 2tj nakon povlačenja svih simptoma.
Kak si rekla da se zove onaj neki sprej koji ti je dala zamjenska pedijatrica? Jel sad s tim tretiras bradavice?
aha, sori zaboravila napisati....Canifug sprej, na recept...Da, samo s time, i danas sam počela stavljat purelan još...
Sortiraj odgovore
Najstariji