Ps. Vi sa curkama mozete biti zahvalne…i ja sam sto imam mog dečka, ali satare me…nocas u komadu po 15 min sna, stalno se grči, prdi i njurga, nezamislivo…a ja sam kao zombi. I sad mi na rukama prducj, svija se, malo drijema…a meni duša spava.
Moj isto u negdje 4 počne s tim Spava on, ali jako glasno i izgleda kao da je budan. Pomakne se blizu mene (na kojoj god strani spavala) i onda me lupka i rokće i prdi i njurga
, nema šanse da spavam + komarci noćas... Ja ga onda stavim u kinderbet pa eventualno još malo odspavam ako se ne probudi.
Jel vaši dignu nogice u zrak kad prdnu? Meni je to tako smiješno, kao da se naprči.
Imam te Aventove posudice i nastavke za dudu, zagrijem mlijeko u toj posudici i namontiram gore dudu, ne mora se prelijevati u bočicu jer to dođe kao srednja bočica.
Da Lagertha, upravi to...i koj počinje s tim oko 3-4. I stalno me šutira nogicama. Daaa, a moj kad kaka takvr zvukove ispusta da je to presmiješno. Danas sam mu vježbala nogice onako savijene prema trbuhu...kak su mu koljena napravila pritisak prema crijevima, prdnuo je negdje 5-6 puta. Inace vele da je ti dobra vjezbice u slučaju grčeva.
Imam te Aventove posudice i nastavke za dudu, zagrijem mlijeko u toj posudici i namontiram gore dudu, ne mora se prelijevati u bočicu jer to dođe kao srednja bočica.
Na koji nacin zagrijavas mlijeko?i jesi kad smrzavala?ako da,na koji nacin se odmrzava (jel mora u frizideru ili zagrijavanjem)?ja bi tek pocela s tim pa nis neznam
Ja cu probat danas,jer me nenormalno boli bradavica kad mala vuce.Znaci tocno na pregibu bradavice i aureole je rana kao rez.Bas sd nadam da ce nam uspit jer ove bolove ne mogu podnit.
Tmr ja zagrijavam mlijeko u aventovom grijaču, ali dok ga nisam imala grijala sam u vrućoj kupelji. Zagrijem vodu u lončiću i uronim bočicu i mjerim toplomjerom uz stalno miješanje dok dođe na 36 stupnjeva.
Zamrzavala nisam nikad...ali mislim da bi dan prije trebalo izvaditi da se postepeno otapa u frižideru i onda ova moja procedura.
Blu većina cura ovdje je koristila ili jos uvijek koristi šeširiće. Moraš paziti na veličinu otvora...avent ima okrugli otvor, a mam malo elipsasti, to moraš vidjeti koji ti pase. Za druge marke ne znam. Savjetnica mi veli da šeširić mora odgovarati i mami i bebi, pa pazi da ne uzmeš preveliki šeširić (u pravilu svima treba mali).
Evo,cini mi se da pase.Ja sam uzela standard jer imam veliku bradavicu.U small mi uopce ne stane, ovaj mi taman.Mala je vukla, malo ss bunila,ali krenilo je😊Koji gust dojit bez boli!
Sortiraj odgovore
Najstariji