Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Srpanj 2017. 12:57

Ofnica.

Ps. Vi sa curkama mozete biti zahvalne…i ja sam sto imam mog dečka, ali satare me…nocas u komadu po 15 min sna, stalno se grči, prdi i njurga, nezamislivo…a ja sam kao zombi. I sad mi na rukama prducj, svija se, malo drijema…a meni duša spava.

Moj isto u negdje 4 počne s tim  Spava on, ali jako glasno i izgleda kao da je budan. Pomakne se blizu mene (na kojoj god strani spavala) i onda me lupka i rokće i prdi i njurga , nema šanse da spavam + komarci noćas... Ja ga onda stavim u kinderbet pa eventualno još malo odspavam ako se ne probudi.

22. Srpanj 2017. 13:03

Jel vaši dignu nogice u zrak kad prdnu? Meni je to tako smiješno, kao da se naprči. 

Ofnica
    22. Srpanj 2017. 16:19

Imam te Aventove posudice i nastavke za dudu, zagrijem mlijeko u toj posudici i namontiram gore dudu, ne mora se prelijevati u bočicu jer to dođe kao srednja bočica.

Ofnica
    22. Srpanj 2017. 16:24

Da Lagertha, upravi to...i koj počinje s tim oko 3-4. I stalno me šutira nogicama. Daaa, a moj kad kaka takvr zvukove ispusta da je to presmiješno. Danas sam mu vježbala nogice onako savijene prema trbuhu...kak su mu koljena napravila pritisak prema crijevima, prdnuo je negdje 5-6 puta. Inace vele da je ti dobra vjezbice u slučaju grčeva.

• tmr28
    22. Srpanj 2017. 16:24

Ofnica

Imam te Aventove posudice i nastavke za dudu, zagrijem mlijeko u toj posudici i namontiram gore dudu, ne mora se prelijevati u bočicu jer to dođe kao srednja bočica.

Na koji nacin zagrijavas mlijeko?i jesi kad smrzavala?ako da,na koji nacin se odmrzava (jel mora u frizideru ili zagrijavanjem)?ja bi tek pocela s tim pa nis neznam 

• blu5
    22. Srpanj 2017. 16:45

Jeli koja od vas koristila sesirice za dojenje?

• blu5
    22. Srpanj 2017. 16:46

Ja cu probat danas,jer me nenormalno boli bradavica kad mala vuce.Znaci tocno na pregibu bradavice i aureole je rana kao rez.Bas sd nadam da ce nam uspit jer ove bolove ne mogu podnit.

Ofnica
    22. Srpanj 2017. 17:11

Tmr ja zagrijavam mlijeko u aventovom grijaču, ali dok ga nisam imala grijala sam u vrućoj kupelji. Zagrijem vodu u lončiću i uronim  bočicu i mjerim toplomjerom uz stalno miješanje dok dođe na 36 stupnjeva. 
    Zamrzavala nisam nikad...ali mislim da bi dan prije trebalo izvaditi da se postepeno otapa u frižideru i onda ova moja procedura.

Ofnica
    22. Srpanj 2017. 17:14

Blu većina cura ovdje je koristila ili jos uvijek koristi šeširiće. Moraš paziti na veličinu otvora...avent ima okrugli otvor, a mam malo elipsasti, to moraš vidjeti koji ti pase. Za druge marke ne znam. Savjetnica mi veli da šeširić mora odgovarati i mami i bebi, pa pazi da ne uzmeš preveliki šeširić (u pravilu svima treba mali).

• blu5
    22. Srpanj 2017. 18:12

Evo,cini mi se da pase.Ja sam uzela standard jer imam veliku bradavicu.U small mi uopce ne stane, ovaj mi taman.Mala je vukla, malo ss bunila,ali krenilo je😊Koji gust dojit bez boli!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.