Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokica
    21. Srpanj 2017. 17:15

MalaRuzice mene jako bole križa od poroda. Bila na kontroli nakon 6 tjedana i kaze dr da je to normalno. Malo sam citala o tome i navodno je krizobolja posljedica razmaknutih kostiju zdjelice koje se jos nisu vratile na mjesto. Ali mene nije boljelo bas tolko da ne mogu s kreveta. Mozda da se posavjetujes sa doktorom.

21. Srpanj 2017. 17:20

Mene nisu boljela leđa MalaRužice, a isto sam primila epiduralnu i to mi je jednom fulala pa me ustvari dva put pikala. Baš sam mislila da će me boljet bar mjesto uboda i malo glava, ali ništa... samo me vagina boljela.
    Moj je sinoć već zaspal oko 6, onda sam ga ja probudila oko devet da ga presvućem i podojim pa nije htio zaspat do 11, onda se probudil u 1 pa opet u 4... i to je to od spavanja  Ah, al ima i boljih dana, prošlu subotu smo spavali do 8 i 20  Pamtim samo dobre dane! 
    Moj se isto igra s bradavicama, sad me više to ni ne boli, ali nedam mu baš... jednom kad izbaci bradavicu svojevoljno - podoj je uglavnom gotov. Eventualno može dobiti drugu sisu ako mu nije dosta.... No pustim ga da se nacicava jer si tako navlači mlijeko. No razlikujem igranje i nacicavananje. 

Eloa
    21. Srpanj 2017. 17:29

Moj hvala bogu ima neki nocni ritam, oko pola 9 imamo kupanje,onda ga muce malo grcevi sat dva i oko 23h uglavnom zaspi, probudi se jednom u 3h il ga ja probudim, i onda dalje spava do 7h cca, tad se najede i zna jos sat dva zaspat. Po danu spava isto dosta dobro, evo danas je spavao od 10-12, i od pola 2 do pola 5.. Cak sam uspjela napraviti Scwarzwald kolac za to vrijeme,pocistiti frizider  i dva put se izdojiti-bome uspjesan dan! :-) 
    MalaRuzice,mene ne bole leda...

Nella1211
    21. Srpanj 2017. 18:15

mamika3

Nella1211

Drage moje kad citan ove sve brojke i muke oko izdajanja.. lose mi je od procitanog.. svaka vam cast svima.. moja je uvatila nocni ritam.. jede oko 12 pa ujutro oko 4-5 pa oko 8-8ipo.. danas cak 9..

Ima nocni ritam???Koliko je stara?Da usporedim sa svojom!Kod nas je doslo do promjene!Umjesto u 5 ujutro zaspala je u 6!😂😂Jel mi vjerujete da ja ne znam ni koji je dan?Pogledam na mob!

Misec i 17 dana.. da da ima vec dana uvatila taj nocni ritam.. necu je puno hvalit hahahah.. da ne bi bilo 🙈🙈

A.M

Ninche9
    21. Srpanj 2017. 18:36

Ja sam sva u strahu pitala pedijatra dal je u redu da spava po 5-6 sati u komadu jer je tek prosao 5 tjedana i dal bi ga mozda morala buditi da se jede nocu a on mi kaze "u redu? To je super; dobro da vam spava, nemojte ga buditi,naspavajte se i vi"  

Charmed
    21. Srpanj 2017. 20:46

Ninche9

Ja sam sva u strahu pitala pedijatra dal je u redu da spava po 5-6 sati u komadu jer je tek prosao 5 tjedana i dal bi ga mozda morala buditi da se jede nocu a on mi kaze "u redu? To je super; dobro da vam spava, nemojte ga buditi,naspavajte se i vi"

Meni je patronažna rekla kad je mala imala 1mj da super dobiva na težini i da nema potrebe da je budim po noći. Odmah tu večer je odrapila 5h u komadu. Evo noćas skoro 6. Al navodno da ne smiji još dok su tako mali duže od toga.

MalaRuzica
    21. Srpanj 2017. 21:25

Ma mogu se ja dici iz kreveta, cak me i manje boli ako sam na nogama.Ali suprog i njegova teta koja nam je dosla pomoci ne daju mi da nista radim, i stalno me opominju ajde leci, ali ajde popijem ketonal pa bude malo bolje.Danas smo bebi staroj 4 dana dali dudu varalicu jer je vise od sat vremena bila na cici.Dobro ju je prihvatila, i eto od podoja proslo sat i pol 😀 i jos spava.Ne znam da li je to prerano za dudu varalicu?

Mamicaaa
    21. Srpanj 2017. 21:35

Ne brinite bebice kad su gladne traze jest, ne treba ih se budit..ja sam cula da nevalja bebe budit i san im prekidat..
    MalaRuzica ja sam svom malcu dala dudu jos u bolnici jer je isto tak htio samo bit na ciki 😁

LlamaFace
    21. Srpanj 2017. 22:06

Jel znate mozda koliko cca treba da se stabilizira ponuda i potraznja sto se tice papanja?meni se jos uvijek dogodi da mi se od podoja do podoja zna prepunit sisa 😑 izdojim ja malo da se omeksa al stalno sam u strahu da si ne navucem jos mlijeka jer ga imam hrpu..

NevaNevičica
    21. Srpanj 2017. 22:18

Mamicaaa

Ne brinite bebice kad su gladne traze jest, ne treba ih se budit..ja sam cula da nevalja bebe budit i san im prekidat..
    MalaRuzica ja sam svom malcu dala dudu jos u bolnici jer je isto tak htio samo bit na ciki 😁

Na žalost iz vlastitog iskustva ne bi se složila da sve bebe traže jesti kad su gladne. Moja nije i zato je slabo napredovala u težini, puno je spavala, a na cici je znala biti po više od pola sata i povući svega 30-40ml. Svi oko mene su govorili da je gladna plakala bi ali ispostavilo se da spava od gladi i umora jer nema snage za vući kako treba. Zbog toga smo i u bolnici bile. Tako da ako mislite da ne napreduju dovoljno, budite ih. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.