Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    21. Srpanj 2017. 13:09

Ja neam pojma vise sta da radim,dam mu i dudicu al ju ispljune,od jutros nema mira..samo bi bio na sisi i cim ga spustim,odem iz sobe,stavim u kolica,dam dudicu odmah udari u dreku 😑 ako sam tako smozdena od jednog prijepodneva strah me sto ce bit kasnije

21. Srpanj 2017. 13:09

blu5

Meni je mala bila budna cilu noc!Od 21h sinoc do 6 ujutro je zaspala sat vremena🤤Ubila me!Naravno da je cilu noc provela u sisanju…Jutros mi je bila patronazna i rekla da to nikako ne radim jer je bebama onda jos gore jer tako mala ne moze probaviti tu kolicinu mlijeka.Dignit je, nosit al ne dojit stalno.Nadam se da je ova noc bila iznimka…

Rode bi ti rekle da je to ok i da tako mala beba trazi tebe, tvoj miris, toplinu, njeznost, a ne silikon. 

Ninche9
    21. Srpanj 2017. 13:34

Moj je imao skok prije par dana (6tjedana starosti) i isto je stalno htio sisati..a kad sam vidjela da ne jede nego da se igra s njom ili je samo lize malo sam ga podigla, pomazila, ljubila i tako..  svejedno su me boljele bradavice ali je proslo.

LlamaFace
    21. Srpanj 2017. 13:48

Citala sam da u tom skoku stalno hoce sisat al ovo je bas hc 😂 bride mi bradavice kad puhnem u njih

Maja 3
    21. Srpanj 2017. 13:57

Eloa

Donna čestitke… :)
    Ofnice, kad izdajam električnom izdajalcom ne osjećam ko da me netko bode, nego kad me mali sisa-samo onda..tako da mu sad dva dana već nisam opće dala sisu jer me boli…sad sprejam Candifugom, probat ću mu navečer ponudit sisu da vidim dal će me manje boljet i dal će me mali opće htjet sad nakon dva dana…p.s. od kad imam medelinu izdajalicu povećala mi se proizvodnja, prošli tjedan sam izdojila max. 100ml, sad sam evo nakon 3i pol sata neizdajanja dobila 170ml, i baš sam sretna jer moj mali je pravi gladuš..Po obroku pojede minimalno 120ml, a navečer mu se posebno otvori apetit i onda u roku od dva sata kak je budan pojede i po 200ml..

Cure koje dajete na bočice svoje mlijeko ili AD-kolko vaši malci pojedu i kolko su stari? moj je sad prošao 6 tjedana i pojede oko 900ml dnevno…po obroku cca 120ml….to mi se čini puno….

Moj jede 70 ml po obroku,a nekad i vise..a ima tjedan dana..ja isto mislila da to puno..jer nisam mogla izdojit toliko mlijeka u pocetku,pa je pio i bebimil poslije tog..a sad vec izdojim oko 80 ml svaka 3 sata,pa samo jednom ili dvaput dnevno dobije jos bebimil ako je jako gladan. Daj mi reci za tu medelinu izdajalicu,kakva je? Jednostrana ili za obje cike? Di si kupila, i koju si prije imala. Ja imam neku staru avent elektricnu,al mislim da bi uzela medelinu obostranu. Ajd stavi link od te koju ti imas pliz!

Eloa
    21. Srpanj 2017. 14:33

Maslačak, ja sam se preporodila...s aventovom električnom jednostranom sam znala pumpati po sat vremena za 80ml, a s ovom obavim to za 10 minuta i dobijem još i više..imam Medela swing obostranu izdajalicu...
    http://bauerfeind.hr/proizvod/medela-swing-maxi-izdajalica/?catalog_mode
    Moje preporuke:)

Nella1211
    21. Srpanj 2017. 14:56

Drage moje kad citan ove sve brojke i muke oko izdajanja.. lose mi je od procitanog.. svaka vam cast svima.. moja je uvatila nocni ritam.. jede oko 12 pa ujutro oko 4-5 pa oko 8-8ipo.. danas cak 9.. 

A.M

mamika3
    21. Srpanj 2017. 15:21

Nella1211

Drage moje kad citan ove sve brojke i muke oko izdajanja.. lose mi je od procitanog.. svaka vam cast svima.. moja je uvatila nocni ritam.. jede oko 12 pa ujutro oko 4-5 pa oko 8-8ipo.. danas cak 9..

Ima nocni ritam???Koliko je stara?Da usporedim sa svojom!Kod nas je doslo do promjene!Umjesto u 5 ujutro zaspala je u 6!😂😂Jel mi vjerujete da ja ne znam ni koji je dan?Pogledam na mob!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    21. Srpanj 2017. 15:22

Mi ne dojimo,ali kad smo u skoku onda stalno hoce visit na meni,i spavati!U kindavu se odmah probudi!Kad je takva,znam sta je!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

MalaRuzica
    21. Srpanj 2017. 16:36

Drage mame, ja sam u ljetnim bebama na veliko i siroko objasnila svoj porod 😁, uglavnom na kraju sam primila epiduralnu, i uglavnom tamo je pisalo da posljedica nije ledobolja.Medutim mene leda nepodnosljivo bole pijem ketonale.Dosli smo doma ne radim nista tesko imam pomoc, samo ponekad dignem bebu ali i tu mi muz prigovara.E sad jel jos nekog bole leda, jel to normalno da tako jako boli poslije poroda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.