Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Srpanj 2017. 19:18

Donna cestitam na curici i laganom porodu!

Trenta
    20. Srpanj 2017. 20:43

Donna cestitke. 

Nella1211
    20. Srpanj 2017. 23:22

Donna cestitke.. nome moja cura je osjetljiva bas bas.. prava mamina maza..sve je super dok je na rukama..jucer ju je moja mater pokusavala uspavat i ona place place.. i ja kako inace ne dan niti da zaplace dosla i govorin daj ja cu je uzet ona kad je cula moj glas u vrisku plac.. ajme meni..i tako uvik osjetljica je ajme na sve..ako njoj slucajno ne pase nesto odma place al bas jako nema kenkanja..tako da opasna je.. mala moja razmazena princeza 😎

A.M

mamika3
    21. Srpanj 2017. 03:22

Dal koja koristi pelene iz Lidla?Jesu dobre?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Eloa
    21. Srpanj 2017. 08:00

Donna čestitke... :)
    Ofnice,  kad izdajam električnom izdajalcom ne osjećam ko da me netko bode, nego kad me mali sisa-samo onda..tako da mu sad dva dana već nisam opće dala sisu jer me boli...sad sprejam Candifugom, probat ću mu navečer ponudit sisu da vidim dal će me manje boljet i dal će me mali opće htjet sad nakon dva dana...p.s. od kad imam medelinu izdajalicu povećala mi se proizvodnja, prošli tjedan sam izdojila max. 100ml, sad sam evo nakon 3i pol sata neizdajanja dobila 170ml, i baš sam sretna jer moj mali je pravi gladuš..Po obroku pojede minimalno 120ml, a navečer mu se posebno otvori apetit i onda u roku od dva sata kak je budan pojede i po 200ml..

Cure koje dajete na bočice svoje mlijeko ili AD-kolko vaši malci pojedu i kolko su stari? moj je sad prošao 6 tjedana i pojede oko 900ml dnevno...po obroku cca 120ml....to mi se čini puno....

Meri
    21. Srpanj 2017. 08:30

donna83

Pozdrav cure, evo da vam se javim. Rodila sam svoju ljepoticu 10.7. expresno, u 3 truda i sad smo doma i puno se mazimo :)
    Dojim i imam vagu doma tako da mi se čini da sve skupa dobro napreduje. Pupak nam je već otpao. Curka puuuuno spava sto mi je totalno neobično jer imam starijeg sina koji je bio poznata nespavalica, ali je i teško sisao, padao na težini, Non stop drecao i nešto se bunio…ovo mi je totalni preporod :) cure su fakat zlatne :)

Cestitam curama koje su rodile!
    Moram se pridruziti komentarima kako je s curicama lakse no s deckicima, i moje iskustvo je takvo. Zapravo tek sad primjecujem koliko mi je sin bio zahtjevan kao beba. Tad sam bila sretna sto dobro spava po noci pa mi nije bilo tesko nosat ga tijekom dana jer uopce nije htio lezati ili spavati sam po danu (i nista nisam stigla napraviti po kuci). A sada - malena super spava i po danu i po noci. Kad je sita i cista, mirno lezi, gleda okolo, guguce i smije se - milina 😍 A ja se ne mogu nacuditi tome 😊

Me+mybaby
    21. Srpanj 2017. 10:46

Ej cure evo da se i ja napokon javim nisam uspjela sve procitati.budem retrogradno. Mi smo se oporavili nakon mukotrpnog poroda no sad muku mucimo sa dojenjem. Koristim sesirice jer drugacije nejde i uz cicu jos dajemo dohranu jer malom nikada dosta. Za sad je dohrana samo jedan do dva obroka, ostalo uspjevam s dojenjem. Mali je dosta sporo napredovao s tezinom pa smo isli stalno na vaganje kod patronazne. U tjedan i pol pd otpusta je dobio svega 80gr. Sad cekamo 01.08. I pregled kod pedijatra da vidimo kilazu. Makar mislim da cu do onda jos jednom otici patronazi da nas izmjeri. Imam osjecaj da je non stop gladan, a non stop mi je na cici. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

LlamaFace
    21. Srpanj 2017. 11:52

Cure,jesu i vama bebe u skoku u razvoju stalno na siki,ili traze vise papat ako se izdajate? 😂 ja imam osjecaj svaki put kad se najede da ce samo ispljunut bradavicu,uzasno me bole jer se stalno nasisava 😅

• blu5
    21. Srpanj 2017. 12:40

Meni je mala bila budna cilu noc!Od 21h sinoc do 6 ujutro je zaspala sat vremena🤤Ubila me!Naravno da je cilu noc provela u sisanju...Jutros mi je bila patronazna i rekla da to nikako ne radim jer je bebama onda jos gore jer tako mala ne moze probaviti tu kolicinu mlijeka.Dignit je, nosit al ne dojit stalno.Nadam se da je ova noc bila iznimka...

mamika3
    21. Srpanj 2017. 12:55

blu5

Meni je mala bila budna cilu noc!Od 21h sinoc do 6 ujutro je zaspala sat vremena🤤Ubila me!Naravno da je cilu noc provela u sisanju…Jutros mi je bila patronazna i rekla da to nikako ne radim jer je bebama onda jos gore jer tako mala ne moze probaviti tu kolicinu mlijeka.Dignit je, nosit al ne dojit stalno.Nadam se da je ova noc bila iznimka…

Da probas sa dudicom?Mozda ju to smiri malo!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.