Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    19. Srpanj 2017. 11:30

Ma ja imam razloga za strah jer sam nakon drugog poroda nakon 6 dana zavrsila u bolnicu radi krvarenja a u pitanju bila upala maternice.Bas mi je patronazna tada bila rekla da ne bi smjela toliko krvariti nakon 6 dana?!?A meni je to izgledalo normalno

Ofnica
    19. Srpanj 2017. 12:24

Ja sam krvarila mozda 10 dana, 2tj sam sam imala iscjedak.
    Eloa, super da ti mali hoce spavati...moj slabo. Super kak velis ti muz hrani bočicom, moj bas i ne jer se mali mali meskolji i navuče zraka pa ga stalno moram dizati na podrigivanje. A i muz dolazi doma oko pol 6 s posla, pa vec cijeli dan prođe tako da sam većinu dana ja s malim sama. Kako ti? 

LlamaFace
    19. Srpanj 2017. 12:50

Cure,jeste pocele koristit nosiljke?mene jako privlaci ideja al neam pojma koja je najbolja za bebu od mjesec i nesto?htjela bih pocet tamo negdje poslije dva mjeseca 😊 

• Kokica
    19. Srpanj 2017. 13:33

LlamaFace

Cure,jeste pocele koristit nosiljke?mene jako privlaci ideja al neam pojma koja je najbolja za bebu od mjesec i nesto?htjela bih pocet tamo negdje poslije dva mjeseca 😊

I ja bih htjela preporuku za nosiljku. Moj mali sad prosao dva mjeseca. U bubamari sam vidla neke ali sve do 9 kg.

Ofnica
    19. Srpanj 2017. 14:36

LlamaFace, Lagertha i ja imamo Ergobaby adapt, prilagođena je za novorođenčad pa sve do 20kg. Preko HAKa kosta 900kn ali je prava ergonomska. Zguglaj...moj mali i ja smo jucer vježbali po stanu, nismo bili vani jos. Zaspao je u njoj. Meni je strasno udobna.

LlamaFace
    19. Srpanj 2017. 16:23

Ofnica

LlamaFace, Lagertha i ja imamo Ergobaby adapt, prilagođena je za novorođenčad pa sve do 20kg. Preko HAKa kosta 900kn ali je prava ergonomska. Zguglaj…moj mali i ja smo jucer vježbali po stanu, nismo bili vani jos. Zaspao je u njoj. Meni je strasno udobna.

Tnx 😊 idem guglat

Ofnica
    19. Srpanj 2017. 16:47

Eloa kak ti tijekom dana s tim cicama, jel ih puno mozes luftati ili su zatvorene? Meni je dosta tesko biti doma golih cica, ili nekud idem ili sam sama s malim pa moram biti obučena da ga mogu dignuti.

Eloa
    19. Srpanj 2017. 19:18

Ofnice, što se tiče toga kolko sam sama s malim-moj muž radi u dvije smjene, jedan tjedan ujutro od 6-14h, a jedan od 14h do 22h...Da, imam sreće što Jan želi spavati....Kad ne želi, stavim ga u jaje pa ga ljuljuškam nogom dok se s rukama izdajam-to stvarno izgleda smiješno pa i nemoguće, al mi mame možemo sve! heheheh
    Joj, meni se ti cice luftaju doma već četiri tjedna,  svuda po podu budu fleke od mlijeka :D ali drugačije ne mogu inače mi bradavice gore... Čak ni ne volim da mi sad netko dolazi jer si moram stavit bar jastučiće u majcu i to mi smeta....
    Sad sam baš riješila kod zamjenske doktorice, rekla je da ćemo probati nekim Canifug sprejem koji isušuje zahvaćeno područje i da bi trebalo biti bolje kroz maximalno tjedan dana...Vidjet ću...Jel tebi što bolje? jel koristiš rojazol ak sam dobro skužila?

Što se tiče nosiljki- mi od sutra počinjemo koristiti Ring Sling maramu :) Baš se veselim-jedino treba pohvatiti to vezanje ;)

Maja 3
    19. Srpanj 2017. 20:07

Evo da se i tu javim,Luka nam je stigao 13.07. ekspresnim vlakom! Bilo je prekrasno,porod za pozelit,i vec razmisljam o 3 djetetu
    U ponedjeljak smo stigli iz bolnice,ne cikimo..ali se izdajamo..pa sam i stim sretna..
    Ugl jos se privikavamo na novog clana obitelji..mala je presretna s bracom..pa treba pazit na nju jer bi ga stalno dirala..sad bas i nemam vremena tipkat uz njih dvoje...ali citam vas redovito..
    Cestitke svim novim mamicama!

Ofnica
    19. Srpanj 2017. 23:19

Maslačak cestitam!!! Dobrodošla i klub nas izdajalica. 
    Eloa, ja koristim rojazol i bolje mi je, ali ja ti trenutno ne koristim izdajalicu nego udri rukom...evo sad sad za 20min iscijedila 160ml.
    Meni isto fleka od mlijeka po parketu i pločicama za poludit. Luftam cice koliko mogu, a kad ne mogu ne mecem one jastučiće nego blazinice za oci ili preklopljeni kuhinjski ubrus, jer ih non-stop mijenjam pa mi je to zgodno i jeftino, a i čista je celuloza. I ja bi voljela da nemam goste, a veceras evo vec treći ovaj tjedan, i sutra opet ista prica...svi bi vidjeli malog prije mora.
    Sutra opet idemo savjetnici za dojenje vidjet jel mozemo popraviti hvat bradavice od maleckog, ne hvata ju dovoljno duboko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.