Ma ja imam razloga za strah jer sam nakon drugog poroda nakon 6 dana zavrsila u bolnicu radi krvarenja a u pitanju bila upala maternice.Bas mi je patronazna tada bila rekla da ne bi smjela toliko krvariti nakon 6 dana?!?A meni je to izgledalo normalno
Ja sam krvarila mozda 10 dana, 2tj sam sam imala iscjedak.
Eloa, super da ti mali hoce spavati...moj slabo. Super kak velis ti muz hrani bočicom, moj bas i ne jer se mali mali meskolji i navuče zraka pa ga stalno moram dizati na podrigivanje. A i muz dolazi doma oko pol 6 s posla, pa vec cijeli dan prođe tako da sam većinu dana ja s malim sama. Kako ti?
Cure,jeste pocele koristit nosiljke?mene jako privlaci ideja al neam pojma koja je najbolja za bebu od mjesec i nesto?htjela bih pocet tamo negdje poslije dva mjeseca 😊
Cure,jeste pocele koristit nosiljke?mene jako privlaci ideja al neam pojma koja je najbolja za bebu od mjesec i nesto?htjela bih pocet tamo negdje poslije dva mjeseca 😊
I ja bih htjela preporuku za nosiljku. Moj mali sad prosao dva mjeseca. U bubamari sam vidla neke ali sve do 9 kg.
LlamaFace, Lagertha i ja imamo Ergobaby adapt, prilagođena je za novorođenčad pa sve do 20kg. Preko HAKa kosta 900kn ali je prava ergonomska. Zguglaj...moj mali i ja smo jucer vježbali po stanu, nismo bili vani jos. Zaspao je u njoj. Meni je strasno udobna.
LlamaFace, Lagertha i ja imamo Ergobaby adapt, prilagođena je za novorođenčad pa sve do 20kg. Preko HAKa kosta 900kn ali je prava ergonomska. Zguglaj…moj mali i ja smo jucer vježbali po stanu, nismo bili vani jos. Zaspao je u njoj. Meni je strasno udobna.
Tnx 😊 idem guglat
Eloa kak ti tijekom dana s tim cicama, jel ih puno mozes luftati ili su zatvorene? Meni je dosta tesko biti doma golih cica, ili nekud idem ili sam sama s malim pa moram biti obučena da ga mogu dignuti.
Ofnice, što se tiče toga kolko sam sama s malim-moj muž radi u dvije smjene, jedan tjedan ujutro od 6-14h, a jedan od 14h do 22h...Da, imam sreće što Jan želi spavati....Kad ne želi, stavim ga u jaje pa ga ljuljuškam nogom dok se s rukama izdajam-to stvarno izgleda smiješno pa i nemoguće, al mi mame možemo sve! heheheh
Joj, meni se ti cice luftaju doma već četiri tjedna, svuda po podu budu fleke od mlijeka :D ali drugačije ne mogu inače mi bradavice gore... Čak ni ne volim da mi sad netko dolazi jer si moram stavit bar jastučiće u majcu i to mi smeta....
Sad sam baš riješila kod zamjenske doktorice, rekla je da ćemo probati nekim Canifug sprejem koji isušuje zahvaćeno područje i da bi trebalo biti bolje kroz maximalno tjedan dana...Vidjet ću...Jel tebi što bolje? jel koristiš rojazol ak sam dobro skužila?
Što se tiče nosiljki- mi od sutra počinjemo koristiti Ring Sling maramu :) Baš se veselim-jedino treba pohvatiti to vezanje ;)
Evo da se i tu javim,Luka nam je stigao 13.07. ekspresnim vlakom! Bilo je prekrasno,porod za pozelit,i vec razmisljam o 3 djetetu
U ponedjeljak smo stigli iz bolnice,ne cikimo..ali se izdajamo..pa sam i stim sretna..
Ugl jos se privikavamo na novog clana obitelji..mala je presretna s bracom..pa treba pazit na nju jer bi ga stalno dirala..sad bas i nemam vremena tipkat uz njih dvoje...ali citam vas redovito..
Cestitke svim novim mamicama!
Maslačak cestitam!!! Dobrodošla i klub nas izdajalica.
Eloa, ja koristim rojazol i bolje mi je, ali ja ti trenutno ne koristim izdajalicu nego udri rukom...evo sad sad za 20min iscijedila 160ml.
Meni isto fleka od mlijeka po parketu i pločicama za poludit. Luftam cice koliko mogu, a kad ne mogu ne mecem one jastučiće nego blazinice za oci ili preklopljeni kuhinjski ubrus, jer ih non-stop mijenjam pa mi je to zgodno i jeftino, a i čista je celuloza. I ja bi voljela da nemam goste, a veceras evo vec treći ovaj tjedan, i sutra opet ista prica...svi bi vidjeli malog prije mora.
Sutra opet idemo savjetnici za dojenje vidjet jel mozemo popraviti hvat bradavice od maleckog, ne hvata ju dovoljno duboko.
Sortiraj odgovore
Najstariji