E da vas pitan.. narucili su me na pregled kukova tek 7.9... mrvica moja tada vec ima 3miseca..jeli kasno to?? Sestra koja me narucivala kaze da nije...
Jeste li vi stavljali siroki povoj.. ja svojoj nisan.. citala san negdi da nije potrebno dok nalaz ne pokaze suprotno..
A.M
Stavljala sam prvih 5 tjedana, onda je postalo prevruce. Mi smo bili na pregledu sluha u klaicevoj i kukova na salati, sve je ok.
Stavljala sam prvih 5 tjedana, onda je postalo prevruce. Mi smo bili na pregledu sluha u klaicevoj i kukova na salati, sve je ok.
Drago mi je... 🤗🤗🤗...samo neka su zdravi 😇😇...
Mene sad strah da san mozda tribala stavljat povoje.. nadan se da ce bit ok kukovi..inace cu se pojest zasto joj nisan stavljala..
A.M
Meni je pedijatrica jos u bilnici rekla da siroko povijanje nemoze pomoci ukoliko i postoji neki problem al i da nemoze nastetiti...ja nisam prikaticirala jer su velke vrucine...isto idemo na salatu na uzv jer smo tamo dobili termin za 2 tjedna a u klajcevoj tek u 10.mjesecu...ja se nadam da to nije prebrzo jer cemo tada imati 5 tjedana...zato cuvam za sada i ovaj termin u klajcevoj
Meni je pedijatrica jos u bilnici rekla da siroko povijanje nemoze pomoci ukoliko i postoji neki problem al i da nemoze nastetiti…ja nisam prikaticirala jer su velke vrucine…isto idemo na salatu na uzv jer smo tamo dobili termin za 2 tjedna a u klajcevoj tek u 10.mjesecu…ja se nadam da to nije prebrzo jer cemo tada imati 5 tjedana…zato cuvam za sada i ovaj termin u klajcevoj
Nece ti biti prebrzo!Mi sad imamo5 i pol tjedana i taj pregled se moze bez problema obavit u toj dobi!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika taj omeksivac becutan je bas za bebe plus persil tekuci za bebe. Ne znam ocito je do mašine
Drago mi je… 🤗🤗🤗…samo neka su zdravi 😇😇…
Mene sad strah da san mozda tribala stavljat povoje.. nadan se da ce bit ok kukovi..inace cu se pojest zasto joj nisan stavljala..
Ja sam u bolnici pitala dal treba stavljat,rekli su da ne!Zbilja se nadam da je tako!Da ne i bilo da se nesto moglo sprijecit sa sirokim povijanjem!Onda cu izludit sa griznjom savjesti!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nama su rekli u rodilištu, vježbe i široko povijanje jer nam je jedan kukić malo manje razvijen, a pedica rekla samo vježbe jer je prevruće za široko. A termin za kukove smo dobili sad 31.7 na šalati. I pedica mi rekla da je normalno da još kukovi skroz zreli jer smo prvi pregled imali prerano (sa nepunih mj dana)
Mamika taj omeksivac becutan je bas za bebe plus persil tekuci za bebe. Ne znam ocito je do mašine
Pretpostavila sam da je za bebace,ali sumnjam da ti je do masine!Ja sam bila prala i u masinama starim par godina i bilo je ok!Pa gle,mozes probat stavit drugi omeksivac pa ces vidjet!Jeftnije nego mjenjat masinu!Ha ha....😁
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi smo dobili termin za kukove dva mjeseca nakon poroda...Nisam prakticirala široko povijanje jer su na sv.duhu rekli da nije potrebno, dok su meni moji u Čakovcu rekli neka povijam široko.. Na kraju sam pitala patronažnu sestru, rekla je da po ovim vrućinama nema smisla, a i mi smo imali do sad kateter i izludila bih valjda da sam uz to još morala i široko povijati... Mi samo radimo vježbe za kukove povremeno kad mi malac dopusti...
Mamika, naravno da ću ti poslati slikice, isto kao i vi nama :)
Sortiraj odgovore
Najstariji