Cestitam LittleG!
Ja perem na 60 odvojeno robicu od nase i bez omeksivaca. A koristim samo tekuci det, nasla u dm-u njihov denk sensitive. Cist ok. Ali tetre jesu malo tvrdje. Probat cu ih susit u hladu.
Kako ste s tekucinom? Sto pijete osim vode? Meni vec ide na zivce koliko je pijem, mozda sam i pretjerala i utjecala na smanjenje elektrolita.
Oni jesu jos mali ,ali da li mozete prokljuviti kome su slicni?Makar malo!Buhtlica je jako slicna svome bratu,seki bas i ne toliko!A s druge strane su sad kao bebe svi troje bili slicni!...Zasad je lijepa na mamu!😆😆Ali znam za sigurno da je od Eloe Jan ista mama!He he he...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
LittleG cestitam, dolaze nam sve vise ljetnih beba! Moj je dana spaval od 9-1 pa od 1:15 - 4 i od 4:15 - 5:30. Onda se pokakao, presvukao, bljucnuo 3 puta, a sad se igra u kinderbetu. Prek dana jucer mozda 2 sata tokom dana ukupno isprekidano na 3-4 sna. Po meni je to premalo jer je bio zivcan i zijevao je non stop.
Kolko sam ja skuzila, on je pokupil od tate usne, nos, oci, kosu, put (za usne jos nisam sigurna), a moje ima npr. noge, prste na nogama, ruke... tj. od mog starog jer sam ja gradjenja na njega. Sto nije lose, on je bivsi sportas i DIF-ovac.
Ofnice, da ti odgovorim za izdajanje... Od kad sam ovu izdajalicu imam stvarno mi je lakše..izdajam po cca 6-7 dnevno po 15 min i to dok on spava, ili dok ga muž hrani bočicom, tako da nemam osjećaj da sad nešto previše propuštam...Ranije sa starom izdajalicom sam imala jer je to trajalo po sat vremena, kad sam ga hranila sam bila napeta što nakon tog već moram ići izdajati pa sam ga brže bolje spustila nakon hranjenja i tad me pekla savjet..Pokušavam izdajati prije nego se on budi, ili dok spava....
Jučer sam mu ponudila sisu navečer nakon dva dana( jer imam soor i bradavice me užasno peku i svrbe) i taaako ju je uhvatio i vukao ko lud... Baš mi mi bilo žao da ne nastavimo zbog tog prokletog soora... Sad sam već braadavice počela mazati kantarionovim uljem i stavljam češnjak u sterilne komprese i kroz noć ih ostavim na bradavici... Kod mene to traje evo sad već četvrti tjedan i luda sam već...
Ninche hvala na savjetu. Istina je da mi pokupit ves sa susila nije u prioritetnim zadacima tijekom dana.
LittleG cestitam na bebici!
Cure, da se sad ne vracam 100 str natrag.Koliko ste vi dugo krvarile nakon poroda i koliko je otlrilike to kolicinski bilo?Ja sam prva dva dana manje krvarila nego jucer...doduse mozda sam se.preforsirala jer sam se tisicu puta digla iz kreveta..
Cure, da se sad ne vracam 100 str natrag.Koliko ste vi dugo krvarile nakon poroda i koliko je otlrilike to kolicinski bilo?Ja sam prva dva dana manje krvarila nego jucer…doduse mozda sam se.preforsirala jer sam se tisicu puta digla iz kreveta..
Ma nemoj uopće gledati količinski prvih desetak dana... ako nakon tog vremena počneš krvariti više nego prvih nekoliko dana, onda se obrati ginekologu. Meni je količina krvi ovisila o dojenju. Nakon dojenja bi imala izljeve krvi i grčenje bi bilo jako, to je dosta boljelo (no ništa neizdrživo) i osjećala sam se iscrpljeno. Čula sam da neke cure boli kao trudovi to grčenje maternice - mene je to neusporedivo manje boljelo. Sada toga više nema, možda mrvicu tu i tamo.
Blu5, meni je sad 40 dana od poroda, a krvarila sam do neki dan. Sad jos imam iscjedak. Orvih 4 dana ko obilnija menstruacija, a od onda dalje slabije... No, ukupno sam potrosila pa sigurno 20 paketa vir ulozaka...
Cini mi se da sam i ja prva 2 dana krvarila manje no 3. Sigurno je to zbog manjeg mirovanja. A ukupno je trajalo 4-5 tjedana, uglavnom je bilo lagano. No kad bih isla obaviti neki shopping ili slicno, iako je uvijek bilo kratko, redovito bih nakon toga znatno vise krvarila...
Da,nakon dojenja slijede izljevi,ali i nakon neke malo jace fizicke aktivnosti-najobicnije pospremanjr!Znali su me bolit i trbusni zbog hodanja pa sam onda malo stala na loptu!To krvarenje moze trajati i do mjesec i pol,to je normalno!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji