Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    25. Studeni 2016. 10:19

Tak i moj kaze da non stop tu s babama se dopisujem..onda ga steram kvragu,ne vidim covjeka jebote uopce,moram s nekim pricat jer bum zludila 😂😂😂😂 pa makar se tu dopisivala sama sa sobom ko prava tina 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

25. Studeni 2016. 10:30

I prije nego ugasim komp... Na Mangu outlet off 65%.Ja za 370 kn kupila sebi dvije veste i dvije majice i Nikolini dvije majice i hlacice.Valjda bude sve doslo

Ugolina
    25. Studeni 2016. 10:37

Danas me ceka ciscenje popodne i napravit kolac... konacno su se kolegice s posla uspjele usuglasit,iskombinirat sa svojim muzevima i djecom i dogovorit da dodu kod mene sutra popodne... hvala Bogu!!!!! da se malo i ja s nekim druzim i porazgovaram 😂😂😂👍👍 aj cak mi i nije tak prljavo doma,nedavno sam vecinu ocistila,trebam podove,prasinu i kupaonu zapravo rijesit,a od spavace sobe-zatvorit vrata!!! 😂😂😂😂😂😂😂 a ovo ostalo cu zacas..

mare1989
    25. Studeni 2016. 10:54

jutro cure

ima li jos kave?

Tpol  uzivaj sa kumom

Ugolina zlica je prekrasna

Moja cura se budila u 7.30 ja je uzmem kod sebe,nahranim i odspavamo jos do 10h,mm prespavao pa je i on ustao kad i mi.Ovi veliki su se budili rano ali su bili dobri u svojoj sobi.

Ugolina
    25. Studeni 2016. 11:43

Mare pa lijepo ste se onda naspavali'!!! 
    I moja ljepota danas me bas iznenadila,sinoc oko pol deset zaspala i prvo budenje tek u pol sest ujutro..mislila sam da ce mi ova desna sisa puknut kolko se napunila,sva kvrgava vec bila..onda je neko vrijeme cviljugala,pa oko sedam opet cicala i onda sam spavala do osam i 20,a ona,hmm,ko zna od kad se igrala 😂😂😂

mare1989
    25. Studeni 2016. 11:52

ugolina moram makar jednom u godini do 10h odspavat

Ugolina
    25. Studeni 2016. 12:02

I to ti je to mare za ovu godinu,nema vise onda

Sanjarka88
    25. Studeni 2016. 12:12

Zaspao svoj drugi spavanac 💪 a meni se apsolutno nista neda. Boze me sacuvaj 😏 

Di ste? Trošite crne novce? 😂😂

Necu nista kupovat! Iako trebam rijesit bozicne poklone a hrpu ih imam. I on mi prerastao skoro 68 ne gine mi shoping u broju 74 😏 

Ilani mislim da u ovoj dobi ne govore ciljano nista. To tek tamo oko prve godine a i kasnije... sretno u shopingu 😎

Masho joj jos uvik borba s grcevima 😔 nadam se da je tome skoro kraj 
    Ja sve peglam sa svog tekućeg računa 
    Velika ti djevojčica e! 😊
    Katja nam je tu! Sretan imendan ❤

Ajme Babycoming kako ti je muz pravi 😍😍 divota! 
    Mudrica prvo rekla ma-ma sa 7mj, naravno 😁😁 ciljano je zadnje pocela govorit mama shit! Prije je zvala didu i babu nego mene 😏 haha

Ugolina uzivaj sutra s frendicama 😎 opet kolac? 😁

Sreca brzo ce godina kraju 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.