Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Studeni 2016. 09:28

Bilo bi dosadno da Tinu blokiraju 😂

Evo mi odradili prvi spavanac. Pola sata ravno. Vani kisa nema setnje 🌧🌦
    Idemo do bake popit kavu. 

Tpol uzivaj sa kumom 😘

Crazy znam da je bolje da se budi ranije no trenutno me to ubije u pojam ja bi joooos 😣

Ivchi ne može se taj pregled obavit privatno?  Bit ce sve ok! Ne guglat 😘

Ellie sretno na vjezbama 😊

Abies samo ostro 😎

Nasla mudricinu knjigu moja prva godina aaaa sretna sam ko malo dite 😁😁

I dobila jucer od dm kupon za podignit paket za 6-12mj jupi jej. Veselim se knjižnici s popustima 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    25. Studeni 2016. 09:30

Jutros smo imali photo sesion.. svima cu za bozic pokloniti kuglicu za bor sa slikom od moje zlice 💕 s jedne strane mislim stavit joj facicu,a s druge cijelu.. I natpis samo sretan bozic..mislim,necu svima dat kuglicu nego jednu po obitelji,za svaki bor..samo bakama i dedama,prabakama,ujacima, kumici i za nas naravno..i to je to od poklona za ovu godinu od nas!! bebolini jos nekaj bumo zmislili..
    Posaljem vam slikice na viber

25. Studeni 2016. 09:45

Dobro jutro mame! 
    Sanjarka, ima li još kave? 
    Noćas 4-5 buđenja, nisam sigurna,sada je već umorna. Već dva dana kada joj postaje dosadno ili umorna opet "zove  mamu". Znači čim joj nešto ne paše počinje cendrati "mamma, mmamma, mma mma".I po noći isto kad se probudi. U meni naravno alarm odmah se aktivira i ne  mogu ignorirati takvo cendranje niti kratko. E sad jel to baš zove mene ili je i dalje slučajno, ne znam. Inače isprobava svakakve glasove i mislim da će dosta rano propricati. 
    Planiram i danas šoping. Hm, ca 20%,bebe nova 15%.

25. Studeni 2016. 09:49

Ellie,u koje vrijeme imate vježbe? Mi u utorak u 17h. Sretno danas!

Masha
    25. Studeni 2016. 10:02

jutro. sad sluzbeno objavljujem da ni sa jednim djetetom (koje je jos uvijek happy kod bake) vas ne mogu pohvatat. tu i tamo pročitam, ali napisati, nikako.

mog malog peru ti grcevi i bljuca. dajem mu par dana sab simplex i nema one grozne dernjave navečer..al jucer je bila gadna nervooza. 

preko dana isto. ja ne kuzim trebala bih ga valjda drzati na rukama 24 sata dnevno, ali i to mu ne passe jer onda bljuca. jutros se probudio placuci, skuplja se, grci..onda malo zaspao, pokakao se, jeo i ok. sad spava malo prase. malo. i onda opet, nervoza, drz me nosaj jooooooooooooooooooooooooj.

jadna ja, nikom ko meni,a?

tata nam ode za vik. po seku. dolaze u nedjelju popodne. iskreno, bojim se vikenda. drzte nam fige da mi to same odvalimo. mozda mi dodju dve prije..a mozd i ne.

cure jel kupujete na ebay? imate neki poseban račun ili praznite svoj tekuci/kreditnu? ja sam u rba i jucer mi koza kaze da se ne moze otvoriti račun na koji bi si stavio neku cifru samo za kupovanje na e bay. a meni rekli da se moze? u Hypu (adicco)? ma ne znam. kak vi?

pusa bubanima i vjezbalicama i mamama i svima.

ivchi87
    25. Studeni 2016. 10:05

Sanjarka, mozda moze privatno al u Klaicevoj kazu da je najbolji neurokirurg pa nisam dalje ni gledala... a nedajboze da nes je, opet mi privatno nis ne znaci za dalje... ah Gugl najbolji i najgori prijatelj...

Sandrich ma ne vjerujem bas za povezanost cijepiva i zatvorene fontanele s autizmom. Po tome bi gro djece nakon godinu dana kad se fontanela zatvori imala problem... jedina kontraindikacija za cijepljenje je tri tjedna prije i poslije te operacije. Mi se neki dan isto cijepili, sve bilo ok...

Littleladybug
    25. Studeni 2016. 10:11

ok, zapostavljam muza i dijete da bi popratila ove babe na svim frontovima..muz kaze da se samo sa klokanicama druzim..jadan, stvarno sam u k..nemajka i nezena 😂
    al da vam se javiiim..citam redovno al ne uspijem pisat..dijete mi je u elementu 😥
    eeeh da splicanke znate ono na kavi kako je spavao cilo vrime?!eee pa cilu noc nije oka sklopio 😢😢 i jucer ujutro nastavio trend cendranja i plakanja i nespavanja..ajd sinoc je bio ok,budio se samo dva puta 👍👍
    ne znam sto ste pisale, ne mogu zapamtit 20strana 😣😣
    bravo za 900str. 
    Ugolina zlica je predivna 😍 slatkoca mala, koji osmjeh ima 😀😀
    Sanjarka znaci baba ce uskoro docekat svoj dan 😀 sto je mudrica prvo rekla?
    jeeej za kupone, bit ce trosenja 😂😂
    ja isto danas sopingiram, nadam se uspjesno..moram si kupit zimsku jaknu i bebanu skafander 👍
    mm mi je jutros iznio ideju da za docek odemo negdi na snijeg nas troje 😍😍 a u subotu me negdi vodi jer je angazirao baku za cuvanje, ja to ako ne smijem znat al mama se izlajala 😂
    eto ja njega ignoriram i klokanujem se a on planira izlaske neke 😂
    eto formule za dug i sretan brak 😂😂😂
    idem spremat rucak dok je mali jos od volje za sudjelovanje 😘😘

Abies
    25. Studeni 2016. 10:16

Masha otvoriš žiro račun za ebay i sl webshopove

Ugolina
    25. Studeni 2016. 10:16

Hahaha baby,a kud te vodi?? ovo kaj ne znas kao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.