Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    25. Studeni 2016. 12:17

Haha,ovaj put cu ga napravit onak kak spada ,a ne bez pola sastojaka😂😂😂 taj s jogurtom,jer je jednostavan i brzo gotov a fin..za sutra super..

E,kaj je mojoj zlici? spava od deset i 15.. svako malo pogleda jesam tu i opet ju ususkam i ona nastavi

Littleladybug
    25. Studeni 2016. 12:20

Ugolina ne znam gdje me muz vodi, probat cu ispipat nekako iz njega..iako ne znam kako jer jel ja kao ne znam ni da idemo uopce😂😂😂 a pojest ce me znatizelja 😂😂😂
    Sanjarka ovo ga je nesto prosvijetlilo, nije inace takav 👍😀
    Crazy ni mi ne mozemo u kino😀 jer on zaspe iza uvodne spice 😂😂

Sanjarka88
    25. Studeni 2016. 12:23

Ugolina suti, ne pitaj se puno i uzivaj 😁😁

Babycoming sto si mu napravila?  Reci nam da i mi izvučemo kakav romantičan vikend od svojih muzeva. Reci, reci! 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    25. Studeni 2016. 12:46

Bome svaka mu cast..moj je jedan jedini put bio romantican i to na prvu godisnjicu veze..tam prije sedam,osam godina nemam pojma..preuredio pol tavana, u bijeloj i crvenoj boji postavio neke cerade da glume zidove kao,u sredini stol,bijeli stolnjak crveni nadstolnjak, svijece, bozicne lampice, sa strane isto uredeni stolici sa koktelima koje je radio, cuga,hrana, muzika,ruze, nausnice..kokteli od svega i svacega sto volim..i jedan sa slegom i pez bombonima (nema jacih bombona od peza 😂😂)za svecanu veceru smo imali-cevape s lukom i lepinjom i ozujsko pivo 😂😂😂😂 veli nemam love da te odvedem u fensi restoran ali mogu ti ga probat docarat... poslije "restorana" smo sisli u sobu i reko ak cemo sve po kliseju onda cemo do kraja..na krevetu ruzinim laticama pisalo volim te i kupio mi ogromnog plisanog psa  (jer se bojim pasa haha)... ah...bilo je bas lijepo...
    Ovo bilo i bolje nego da me odveo u fensi restac jer ono kaj smo poslije napravili na tom stolu, u pravom restacu ne mozes 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Al bas se bio potrudio full i to je valjda to,za cijeli zivot

curicax3
    25. Studeni 2016. 12:54

Sanjarka,Katja zahvaljuje😘
    Vec popila kavu s kumom i dobila majicu!Popodne nam dolaze bake i deda,al narucujem pizze,nece mi bas s ruku kako je pod antibiotikom pa ne stignem rucak pripremit😕

mare1989
    25. Studeni 2016. 12:57

Sretan minic Katji

Ugolina
    25. Studeni 2016. 12:58

Nije joj minic neg imendan😂😂😂 sretan imendan!!

Ellie00
    25. Studeni 2016. 13:06

Evo nas s vjezbi. imale u 11. Teta ok, Ena standardno dobraand.
    Zatvoren Britanac skroz I morala prek Pantovcaka na Goljak- illani pripremi se.

mare1989
    25. Studeni 2016. 13:06

E jebo ludu mene hahaha

Sretan imendan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.