Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    25. Studeni 2016. 13:56

sretan imendan nasoj twinsici 😘😘

Masha
    25. Studeni 2016. 14:31

cure de recite mi da je normalno da dijete stalno cendra i cvili i hoce se nosit.i gura ruke u usta ..i hoće sisat malo malo..pa bljuca. ja cu se ukokat.

nitko da me posjeti bar na malooooooooooooooooooooo..di je nedjelja popodne. joj.

ja mislim da cu ja njemu pocet davat ad. ovo dojenje me ubi. ne znam koliko je pojeo, jel moze bit gladan, jel od tog bljuca, jel plače zbog nečeg sto sam ja pojela,jel to od moje dve crne kave, a opet ne pijem kavu s mlijekom po uputi patronažne - jer tek mlijeko moze skodit.

pa ovo nisu istine više. on se stalno nacicava, guta zrak valjda, boli ga trbuh, zubi, bljuca grrrrrrr

mare1989
    25. Studeni 2016. 15:04

Ja moju i dojim i ad,a u posljednje vrijeme sam primjetila da imam manje mlijeka,al dok ide ide.Mm kaze da prestanem dojiti da se vise ne mucim

Ugolina
    25. Studeni 2016. 15:07

Moja je dobila jednu flasicu ad svaki dan do pet mj.zapravo dok nije umjesto te jedne flase pocela dobivat jedan obrok voca il povrca.. dobila ju zadnji put kad smo bile na kavi jer ja ne vadim cicu po okolo

mare1989
    25. Studeni 2016. 15:11

ugolina ja kad idemo negdje uvijek bocicu imam,koje vadenje cica. to samo mm vadi :D :D

Ugolina
    25. Studeni 2016. 15:34

Hshahaha mare 😂😂😂👍👍

mare1989
    25. Studeni 2016. 15:38

Cure sta kuhate danas?

Ja cu becke,mix povrca i valjuske u bijelom umaku

Ugolina
    25. Studeni 2016. 15:48

Valjuske ili njoke 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ja nis,slepam se kod svekrve za rucak..mislim da spagete bolonjez i zelena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.