Ugolina 😂😂😂😂😂
Kraljica!
Ilani nisi me morala sjetit tepiha srolanog pod stepenicama. Je baš mi treba. A moji još me i podsjete da su mi to uvalili.
Ugolina i meni fale križaljke za laku noć. Može i knjiga.
Moram pohvalit mladje dijete kupila sam joj neki bebavita miks jabuka breskva marelica ananas.. 190ml. Mačka je skoro sve pojela. Čak bi još da nisam ja stala. Čudo malo.
Idem plastelin popakirat. I u krevet.
Sjetila sam se Marigmar i njenih noćnih postova. Nadam se da sad uživa u svojem bebacu i po noći spava.
Abies, tvoja Petra uistinu je malo čudo 💕💕💕
TPol, nadam se da će tvoja preslatka Lea spavati cijelu noć kad već neće zaspati tako dugo. I da ti odgovirim, živim u kuci.
Crazy, jesi bolje?
E sada ponovo laku noć. Ovaj put stvarno.
Meni san nikako na oči pa da vas malo pozdravim😃
Curice žao mi je za tvoju malu princezu,proći će to sve u najboljem redu..probaj se ne zivcirati puno😘
Crazy svi imamo takvih dana.Proći će!!ja sam se tako osjećala prošli tjedan + sam čitala P. Nerudu pa upala u još veću depru😂😂( lagano umire onaj...ta mi je došla ko sol na ranu😂
Ugolina bravo za tvoj doprinos 🎊🎉🎇🎆900 strana😋
Ako ne zaspem uskoro ,ići ću kuhati kavu za ove što se bude u zoru(Ena😘).....
Baljezgam bez veze,pa ću vas pozdraviti
Laka noć narode✋✌
☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍯🍯🍮🍮🍮🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍫🍫🍫🍫🍇🍉🍊🍋🍓🍍🍎🍏🍐🍒⚘⚘⚘
Evo evo svega kad ste bili vrijedni jucer 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
O babe jedne u 2 dana 20 strana!! Od 5 ujutro citam, popila 2 kave, karlo cendra na podu a ja ono samo jos 10 strana cekaj karlo😨
Ugolina blesaca jedna😂😂😂
Iiiii zaboravih vec sta ste sve napisaleee😵 bebe se okrecu, prevrcu, bolesne su.
Cekam da se west gate otvori da odem na sajam😁 al sama😑 mama ide na more za vikend pa se moram vratit brzo . Vec vidim da cu izgorit za vikend😣
Ugl trebala sc tetovirat i pametni muz ode do moje mame i kaze joj i ona me zove i dere se na mene, ja poklopim ona opet zove i dere se. Na kraju ja nisam otisla se tetovirat. I kao njoj za kaznu odem po penziju i odlucim je potrosit na sebe i to joj obznanim. I sad mi govori nemoj bezveze kupovat tamo, radije ustedi. I sad kaze ona bi samnom isla. Takticarka!!! Sad ce govorit a sta ti to treba...a sta ce ti to...😠😠😠😠😠
Jutroooo!!!🌞
Ugolina i Sandrich bravoo😂😂😂😂😂
Sanjarka sije strah i trepet 😂😂😂al je ipak popustila pod pritiskom pa ima i slatkiša na meniju 😂
Mi budni od ne znam kad, vjerojatno od tri... Dalje je samo bila muka. Ne znam što mu je, dal opet neki skok, ali sumnjam da mu bilo prevruće.
Hvala vam na potpori, znam da nam je svima ponekad tako, nekako mi se zaredalo. Više me jučer mučilo to da nisam dobra mama nego ječ kuhinja čista. Jakov jučer nije bio od volje pa niti se lijepo igrat ni niš, samo bacao sve po kući... Sad obojica traže puno pažnje i svaki na svoju stranu, pa se osjećam rastrgani i ko da nijednom ne mogu pružiti dovoljno.
Curice sretno još jednom. Dalje ne pamtim
😘
Kad se vasi bebaci bude? Moj najkasnije u 6ipo i to je to vec neko vrijeme? Da ga prebijem? 😂
Uz dosadasnje glasanje koje se svodilo na svasta nesto nerazumljivo i aaaa, eeeee, agggg, keeeee sad je poceo govoriti i prvi slog ba presmijesan je kako slozi usta kad ga ide rec 😁😍 mislim da ce baba uskoro biti sretna hehe
Abies ma bravo za tvoju malu papalicu 😘
Bellaru sad idi s njom i odvedi je na tetovazu 😂😂
L&L&R kad si zaspala? 😱
Crazy i to je normalno faza u kojoj mislis da nisi dobra mama proc je jer nije realno 🙂
Radije muza tavom po glavi nego sto sebe ubijas u pojam 🤓
Sortiraj odgovore
Najstariji