Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    25. Studeni 2016. 08:22

Pridruzujem se kavi ☕️☕️☕️

Idem si skuhat pa se spremat, dode mi kuma bas se veselim znamo se od kad smo bile male od 7godina 😃😃😃 nije jos vidjela bebu a i super da sad dode jer lea taman reagira na sve , smije se i pravi face 😀😀

Ilani pitam za kuci jer onda ima jos vise posla , ja akd pomislim na kucu hnam da to nije za mene, ovako stan za cas sredim. 

Puse svima idem se dic

Belalru e pa kuzim te ja najvise volim sama u shopping a ne kad mi neko govori sta ce ti sta ce ti. Steta za tetovazu

TPol
    25. Studeni 2016. 08:22

Da budila se u 6 za cicanje al nastavi onda dalje odma

Ellie00
    25. Studeni 2016. 08:40

Jutro..mi se budili u 5 al rano bilo da kuham kavu pa je I Ena odlucil odspavat od danas.
    Mi danas imamo vjezbe- opet nova fizioterapeutica. Nasa (koju nismo ni upoznali) je jos na bolovanju pa nas secu... 

Bellaru I ja najvise volim sama u shopping. hm west gate. hm. sad si me zaintrigirala.
    Btw imas leggiero I kolace sad tamo pa se osladi 😁😁😁

Abies
    25. Studeni 2016. 09:01

Moja sama pomisao o wg je pa pa. Još nisam uspjela kavu okusit. Cica, kakanje starije tuš. Kakanje mlađe. Tuš... Pa sad pokušaj hranjenja starijeg. 
    Jučet podivljala na mm i oprao čovjek suđe. Volim takve popi.ditise kad se osjeća krivim. Obično opere suđe 😇
    Poslije ću pokušat u miru isčitat

CrazyPuppet
    25. Studeni 2016. 09:09

Ček, di je sve popust? H&m i c&a? Ellie kad će u zd kolači u leggiera? 😊
    Btw. Odgovorila klokanica da su obrisali profil od Tine (onaj jedan prvi) i od one EmaM koja je otvorila temu (koja je isto obrisana) troje i više djece... Trebalo su joj IP adresu blokirat, ko da je problem otvorit novi profil grrrr

Ugolina
    25. Studeni 2016. 09:19

A jebote,a ona nakon toga jos tri il ko zna kolko profila imals

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.